DenizhaNq
Üye
Rica ederimÇok çok teşekkürler 920 de seçiliyken 1520 de değilmiş bende nerden nasıl oluyor bu diye deli olmuştum hemen ayarladım
Rica ederimÇok çok teşekkürler 920 de seçiliyken 1520 de değilmiş bende nerden nasıl oluyor bu diye deli olmuştum hemen ayarladım
Arkadaşımın fotoğrafa ilk tepkisi, Bu ne ya takoz gibiNe kadar gerçek ne kadar sahte ilerleyen dönemde göreceğiz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Umarım böyle birşey gelir.Ne kadar gerçek ne kadar sahte ilerleyen dönemde göreceğiz.
Tasarım 830-930 tasarımı berbat yani
bence harika. Kullanan bilir Lumia 830/930 tasarımı son yıllardaki en güzel tasarımlar.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bana ve büyük çoğunluğa göre Nokia nın en iyi tasarımlı cihazı 925 dirbence harika. Kullanan bilir Lumia 830/930 tasarımı son yıllardaki en güzel tasarımlar.
Zevkler ve renkler tartışılmaz cümlesi yine kendisini göstermiş arkadaşlar arasında
Telefona gelecek olursam, Tasarımı tam olarak benim tarzım olmasa bile seveni çok.
Ek olarak, bu resimde perspektif bozuluğu var sahte olma ihtimalini göz ardı etmeyelim.

830 ve 640XL modellerinden bir 940 edebiliyormuş. Görsel sahte.Ne kadar gerçek ne kadar sahte ilerleyen dönemde göreceğiz.
Hadi arkadaşlar 920 de 1520 de aynı bunun gibi dikdörtgen bir kalıp yapmışlar ince kalın büyük küçük değişiyor
biraz oval kıvrımlı hatlar olsa çağımızda bakın hep o yöne kayıyor nasıl analog dijitale kayıyorsa keskin hatlarda oval ve kıvrımlı oluyor her sektörde otomativ sektörüne bakın beyaz eşya nasıl artık eski kutu gibi buzdolabımı var şekil şemal değişiyor neyse konumuza bakalım Lg ye bak oval yassı samsung Edge serileri vardır daha iyi bilen arkadaşlar bence bir yenilik gelmesi gerekir
He firma politikası porsche gibi 60 yılından 2015 tarihine kadar aynı kasa kullanıp bir klasik yapmaksa bilemem saygı duyarım
Microsoft acaba bakıyor mu bunlara?evet nette bayağı güzel concept var çokda güzeller Lumianın kendine has bir görünüşünede katılıyorum en azından hafif rutuş taraftarıyım birbirine benzer ikiz telefonlar gibi olmasın diyorum ama güzel özellikli telefonlarda gelecek en azından ben öyle düşünüyorumHocam bende bir türlü Samsung tasarımına ısınamadım. Ne yalan söyleyim onlarında tüm tasarımları aynı ovallikte. Hatta bence Samsung kullanıcıları dahi o tasarımdan bıkmışlardır. Şimdi bir düşünelim, biraz değişiklik isteyen Samsung kullanıcıları varsa ki vardır, windowsphone a kayma niyetinde olanlarının hala aynı tasarımla karşılaşmaları onlar açısından hoş olmayacaktır?
Lumiaların kendine özgü tasarımları vardı ve bence Microsoft bu tasarımları bozmamalı. 730 veya 830 birbirinden farklı ama ikiside güzel tasarımlar. Bence çizgileri bu tasarımlarla ilerletilebilir.
Ayrıca Nokia Concept, yada Lumia Concept diye google da tarattığımda çok güzel tasarımlar görüyorum.Microsoft acaba bakıyor mu bunlara?
ortaya çıksın da bakalımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PureView bir Nokia ürünü zaten. Nokia istediği gibi kullanabilir. Carl Zeiss'e gelince, bu üretici sadece Nokia'ya özel lens yapmıyor. Çok bahsedilmese de, halihazırda Sony ve Apple da telefonlarında Carl Zeiss lensler kullanıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sallanır da bu kadar sallanmaz sony ve apple Zeiss lens kullanıyor öylemi ? Nerenden salladıysan orayı döndur anlatayım Sony piyasadaki en büyük lens üreticisi samsung apple lg vs firmalar kamera lensleri ni sony den tedarik ediyor, ben de şu anda note 2 kullanıyorum ama senin gibi Microsoft düşmanı değilim seni banlamalari lazım artık! !PureView bir Nokia ürünü zaten. Nokia istediği gibi kullanabilir. Carl Zeiss'e gelince, bu üretici sadece Nokia'ya özel lens yapmıyor. Çok bahsedilmese de, halihazırda Sony ve Apple da telefonlarında Carl Zeiss lensler kullanıyor.