Cityman ve Talkman ile ilgili yeni bilgiler var. Öncelikle her iki cihazın da Windows 10 Mobile işletim sistemi ile geleceği belirtiliyor. Cihazların donanımları ise dudak uçuklatacak cinsten.2014 yılı içerisinde;
Tesla kod adını taşıyan yeni cihazın 3. çeyrekte Windows Phone 8.1 GDR1 işletim sistemi ve AT&T operatörü ile
Superman kod adını taşıyan cihazın ise Verizon ile geleceği belirtiliyor.
2015 yılı içerisinde;
İlkbahar döneminde AT&T operatörü için Makepeace ve Dempsey kod adlı cihazların geleceği,
Yaz sonu/sonbahar başı gibi kod adı Cityman olan bir phablet ve Talkman kod adı ile de bir amiral gemi geleceği belirtiliyor.
Superman kod adlı cihaza ait güncel bilgiler: Superman: Nokia’nın 5MP Ön Kameralı Telefonu Geliyor - MaxiCep
Cityman ve Talkman ile ilgili yeni bilgiler var. Öncelikle her iki cihazın da Windows 10 Mobile işletim sistemi ile geleceği belirtiliyor. Cihazların donanımları ise dudak uçuklatacak cinsten.
Cityman
- 5.7 inç, QHD (2560x1440) çözünürlüğe sahip ekran
- Qualcomm 8 çekirdekli işlemci
- 3 Gb sistem belleği, 32 Gb dahili hafıza (arttırılabilir)
- 20 mp arka, 5 mp ön kamera
- 3300mAh çıkartılabilir pil ile
Talkman
Ayrıca her iki cihazda da üçlü led flaş olacağı belirtiliyor.
- 5.2 inç, QHD (2560x1440) çözünürlüğe sahip ekran
- Qualcomm 6 çekirdekli işlemci
- 3 Gb sistem belleği, 32 Gb dahili hafıza (arttırılabilir)
- 3000mAh çıkartılabilir pil
artık wpnin arkasında yok doğru.Nokia biz wp kullanıcılarını bırakmaz dimi?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
iste olay bu. Fakat 20mp az geldi bana, daha yüksek olabilirdi bence
Şunu hiçbir zaman unutmayın herşey mp değil. Bazı dslr makinelerde bile 20 mp yok. Lens kalitesi de çok önemli. Bakın lg g4 e 16mp kamera var. Cin malı bir teleofnda 52mp var ama berbat çekimi var.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
3D touch herhalde 3000TL Touch eder o zaman kim alır bilmem
Bence 20 MP çok bile...
Gereksiz yere resim dosyasının boyutunu büyüyor.
Kaliteli mercek, iyi bir flaş ve düzgün bir algoritma ile 10mp bile güzel fotoğraflar çekmek için yeterli.
Çok haklısın ben 920 kullanırken de kamera bana yeterli geliyordu.Bence 20 MP çok bile...
Gereksiz yere resim dosyasının boyutunu büyüyor.
Kaliteli mercek, iyi bir flaş ve düzgün bir algoritma ile 10mp bile güzel fotoğraflar çekmek için yeterli.
Elimdeki 1520 perti çıkana kadar kullanırım ... 3D bana ekstra birşey katmayacak .