dilmenibrahim
Üye
büyük telefon candırOcta-core olaydı keşke olmuşken
Neyse hexa-core da işimi görür
5.7'lik olanda octa-core olacak sanırım ama boyut olarak o kadar büyük telefon sevmiyorum.

büyük telefon candırOcta-core olaydı keşke olmuşken
Neyse hexa-core da işimi görür
5.7'lik olanda octa-core olacak sanırım ama boyut olarak o kadar büyük telefon sevmiyorum.

Snapdragon 810 hangi cihazlarda ısınıyor bir de ona bakmak lazım. Qualcomm bu konuda açıklama yaptı ve aşırı ısınmayı gerektirecek bir sorunun olmadığını belirtti. Geçenlerde bir marka -adını hatırlamıyorum- ısınma sorununu güncelleme ile çözdü. Yani bu sorun cihaz bazlı veya yazılımla ilgili.Lumia kar canavar gibi ısınırken bide gidip snap810 tercih etmeleri benim açımdan yine ahmaklık. MS yine beni şaşırtmadı. 810 deli gibi ısınıyor zaten. Bari başka alternatiflere yönelselerdi.
htc one m9 da var şu an bie lg g flex 2 de var ve incelemeler de ısındığı söyleniyor. Isınınca da thermal throtltling e giriyor. Şöyle söyleyeyim yazılımla çözülen aslında işlemcinin frekansının sınırlanması. 810 uzun süre yüksek frekansta çalışınca ciddi ısınıyor ve frekansını düşürmek zorunda kalıyor. Yazılımla yapılacak tek şey frekans sınırlama oluyor. 810 çıktığında hatta çıkmadan önce üretiminde sıkıntı olduğunu ve üretiminden kaynaklı olarak aşırı ısındığını çok bilindik büyük haber siteleri yazıyordu. Belki en son çıkardıkları işlemcileri revize etmiş olabilirler ama umarım öyle olur ve MS de o düzeltmiş 810 ları kullanır. Çıkınca göreceğiz. Benim 820 bile canavar gibi ısnıyor öyleki 2-3 dk elimi ısınan bölgede tutsam elim acıyor. Oda bi çıksın testleri gelecek görürüzSnapdragon 810 hangi cihazlarda ısınıyor bir de ona bakmak lazım. Qualcomm bu konuda açıklama yaptı ve aşırı ısınmayı gerektirecek bir sorunun olmadığını belirtti. Geçenlerde bir marka -adını hatırlamıyorum- ısınma sorununu güncelleme ile çözdü. Yani bu sorun cihaz bazlı veya yazılımla ilgili.

İşemcinin ne olacağı henüz belli değil, özel bir çözüm tercih edilecek gibi duruyor.Lumia kar canavar gibi ısınırken bide gidip snap810 tercih etmeleri benim açımdan yine ahmaklık. MS yine beni şaşırtmadı. 810 deli gibi ısınıyor zaten. Bari başka alternatiflere yönelselerdi.
İşemcinin ne olacağı henüz belli değil, özel bir çözüm tercih edilecek gibi duruyor.

bana daha çok 840 gibi geldi. çok aman aman diyebileceğimiz bir özellik yok aslında ama 3gb ram 840 işini biraz zayıflatıyor. Bir de 3 gb nın 1.5 gb ını sistem kullanıyorsa giderek androide dönecek diye korkuyorum sistem.Lumia 940 olduğu belirtiliyor ancak cihazda bulunan Adreno 430 grafik işlem birimi Snapdragon 810 yonga setinde bulunan bir donanım. Bu noktada test üzerinde görüntülenen 6 çekirdek ibaresi ile farklı bir cihaz veya yonga seti tarafında özelleştirilmiş/yeni bir yapının kullanılacağını gösteriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 940 XL modelinin genel donanım özelliğini geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre cihazda;
Continuum desteği
İris tarama
USB Type C ve çift rol USB desteği ve
Kalem desteğinin olacağı belirtiliyor.

3D Touch ve Çoklu Pencere desteği çalışmaları da sürüyor.
Ancak cihazın son halinde olup olmayacağı testler sonucuna göre belli olacak![]()
3D Touch olayı tam olarak nedir?
Güzel cihaza benziyor bekliyorum birde 41 Mp lik bir cihaz gelecekmiş yine forumda okudum acaba onun ekranı ve özellikleri ne olacak bir fikrin varmıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 940 XL - Concept
Tasarım: Ashraf Amer
Telefonun ekranına dokunmadan işlem yapabilmeyi sağlayan bir özellik.
(Kinect benzeri, hareketlerle yönlendirme sağlayan bir teknolojik özellik)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 940 ile aynı ekran fakat işlemci QSD 810 veya 2016 Yılında kullanıma sunulacak olan 820 olur muhtemelen.Güzel cihaza benziyor bekliyorum birde 41 Mp lik bir cihaz gelecekmiş yine forumda okudum acaba onun ekranı ve özellikleri ne olacak bir fikrin varmı
Artık 32'liği 899€ 64'luğu 999€ olur en az.3D Touch ve Çoklu Pencere desteği çalışmaları da sürüyor.
Ancak cihazın son halinde olup olmayacağı testler sonucuna göre belli olacak![]()

Muhtemelen alacağım cihaz bu olacak. Kamera ÖnemliLumia 940 ile aynı ekran fakat işlemci QSD 810 veya 2016 Yılında kullanıma sunulacak olan 820 olur muhtemelen.
Keşke, yuvarlak değilde köşeli, keskin hatlı olsaydı.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 940 XL - Concept
Tasarım: Ashraf Amer
Telefonun ekranına dokunmadan işlem yapabilmeyi sağlayan bir özellik.
(Kinect benzeri, hareketlerle yönlendirme sağlayan bir teknolojik özellik)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçekten güzel duruyor bakalım gelen telefon aynı bumu olacakKeşke, yuvarlak değilde köşeli, keskin hatlı olsaydı.
Ama ekran görüntüleri ve duruşu harika görünüyor.
Windows 10 Mobile işletim sistemi de görüntüde kendisini daha iyi hissettiriyor.
Masaüstü yayıncılık cihazları gibi..