Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar WindowsPhone forumdaki arkadaşlarımızın genel itibari ile daha töleranslı ve olgun bir yapıda olduklarını gözlemliyorum. Bu benim fikrimdir. Burada hepimizin kişisel olarak paylaşımları, yorumları oluyor. Birbirimize karşı bilgi paylaşma çabasında olduğumuz için teşekkür etmeliyiz. Ancak hepimiz hatalar yapabiliriz. Daha doğru bilgi sahibi arkadaşlar durumu nazikçe düzeltirler. Olur biter ;) Bence birbirimize karşı töleranslı ve anlayışlı kalmaya devam edelim. Hemen şu banlansın, bu kovulsun, öbürü atılsın gibi sert cümlelere bence gerek yok. :oke: Nokia cihazları güncelleme isimli konumuza bakalım. Sony nin kendi mercekleri olduğu ve zeis lesn değil kendi lenslerini kullandığını hatta geliştirip diğer bazı markalara da sattığını bir çoğumuz biliyoruz. MS nin ileride orta standartlarda lens yerine kaliteli lens kullanacağından da eminim. Bu hangi lens olur bilemem :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve bulutsuzgece

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ama resimdeki telefon gerçekten çok iyi 940XL vay be
konuyla alakası yok ama kafamdan dumanlar çıktığından söyliyecem haftalardır Samsung A7 bulamadım kardeşime turkcell kontratlı bakıyorum hangi bayiye gittiysem yok Kartal civarında renk Gold mu siyahmı birde o var hangisini alıcam :(

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar, atarlarınızı anlıyorum he hak veriyorum :) sakin olun cidden gerek yok böyle şeylere. Boşu boşuna tartışıp kendinizi gerdiğinize değmez. Birini forumda görmemek istiyorsanız o kişinin profilinde engelleme seçeneği var onu kullanın. Çok işe yarayan bir seçenek. Ne kendinizi ne forum ortamını germiş olursunuz, mutlu mutlu yazılanları okursunuz böylece :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim

blackss

Üye
2007 yılından beri foruma üyeyim hiç uyarı almadım banlanmadim kimseyi de banlayın demedim ama bu arkadaş sanırım yaşı 17 18 civarı bu Windows konusunu çok geriyor resmen yalan yanlış ne varsa muhalefet olmak için söylüyor. Yaklaşık 3 ay önce bir konu açtım herkes düzeyli tartışırken sırf bundan sebep konunun kapanmasını talep ettim. Adam 1 numaralı Windows Microsoft düşmanı ama sabahtan aksama kadar konudan çıkmıyor herkese laf yetiştiriyor.

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve erhanercan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yeni cihazlar tanıtılsa da ortam ısınsa

remzi33

remzi33

Üye
Bi haberde okudum. Facebookta Nokia sayfası, sorulan bir soruya verdiği cevapta, bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını belirtmiş

Emre

Üye
Bi haberde okudum. Facebookta Nokia sayfası, sorulan bir soruya verdiği cevapta, bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını belirtmiş
evet ama lumia değil :)
mıcrosoft nezaman M.L ile gelir ozaman nokia nokia olur
Mıcrosoft lumia ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni gelecek cihazlarda Continuum özelliği için gerekli olacağı düşünülen USB-Type C ve Windows Hello güvenlik sistemi için gerekli olacağı düşünülen İris Tarayıcı özelliklerinin de olacağı söyleniyor.

Yine söz konusu cihazların tasarımında Lumia 830'da olduğu gibi alüminyum çerçeve ile değiştirilebilir polikarbonat arka kapak olacağı belirtiliyor.

Lumia 1020'nin halefi olacağı belirtilen üst düzey kameralı telefonun da çalışmalar arasında yer aldığı ancak 2016'dan önce piyasaya sürülmeyeceği söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Bay H ve GianniInfantino
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Yeni gelecek cihazlarda Continuum özelliği için gerekli olacağı düşünülen USB-Type C ve Windows Hello güvenlik sistemi için gerekli olacağı düşünülen İris Tarayıcı özelliklerinin de olacağı söyleniyor.

Yine söz konusu cihazların tasarımında Lumia 830'da olduğu gibi alüminyum çerçeve ile değiştirilebilir polikarbonat arka kapak olacağı belirtiliyor.

Lumia 1020'nin halefi olacağı belirtilen üst düzey kameralı telefonun da çalışmalar arasında yer aldığı ancak 2016'dan önce piyasaya sürülmeyeceği söyleniyor.
2016 dan önce gelmezde 2016 da gelecek mi asıl soru bu

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Kavisli çerçeve, alırım bi dal

Talkman = Lumia 940 modeline ait olduğu belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve GianniInfantino
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 940 olduğu belirtiliyor ancak cihazda bulunan Adreno 430 grafik işlem birimi Snapdragon 810 yonga setinde bulunan bir donanım. Bu noktada test üzerinde görüntülenen 6 çekirdek ibaresi ile farklı bir cihaz veya yonga seti tarafında özelleştirilmiş/yeni bir yapının kullanılacağını gösteriyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bulutsuzgece ve ceza87
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Memory 1,5 GB :hmmm Sanırım boş ram miktarını gösteriyor.
Öyle deniyor abi ancak bu cihaz biraz farklı sanki, yukarıda biraz önce dikkatimi çekti yazıyı da buna göre düzenledim tekrardan.

Cihazda adreno 430 GİB var deniyor ancak bu hexa core yonga setinde yok, ya Microsoft özel olarak yonga seti ürettirdi Qualcomm firmasına ya da farklı bir yonga seti kullanılacak.:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öyle deniyor abi ancak bu cihaz biraz farklı sanki, yukarıda biraz önce dikkatimi çekti yazıyı da buna göre düzenledim tekrardan.

Cihazda adreno 430 GİB var deniyor ancak bu hexa core yonga setinde yok, ya Microsoft özel olarak yonga seti ürettirdi Qualcomm firmasına ya da farklı bir yonga seti kullanılacak.:hmmm

Octa-core olaydı keşke olmuşken :kıskıs:

Neyse hexa-core da işimi görür :eller:

5.7'lik olanda octa-core olacak sanırım ama boyut olarak o kadar büyük telefon sevmiyorum.

Üst Alt