Haber Nokia 2016'da Android işletim sistemiyle geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gençler Samsung çok çok büyük ve fonksiyonel bir firma. Yapmadığı şey yok. Hatta bir ara AMD'yi alacağı bile söyleniyordu. İşlemci silikonları işine milyar dolarlar yatırdılar.Nokia en parlak dönemindeki Nokia olsa bile şuanki Samsung'un yanında denizde kum gibi olur. Şuan Samsung çok farklı bir boyutta.

Görsel bir şekilde örnek vermek gerekirse ; Moderatör : Samsung
User : Nokia

kimi savunuyorsun efsaneyimi yoksa samsungumu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kimi savunuyorsun efsaneyimi yoksa samsungumu
Nokia düşmanı değilim ama senin duygusallığın gerçekleri görmeni engelliyor. Herhangi bir markayı tutmuyorum , tamamen objektif olarak değerlendiriyorum. Ancak şu da bir gerçek ki ; Samsung çok çok büyük firma. Yani Nokia ile karşılaştırılması Samsung'a hakaret demektir şuan.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia düşmanı değilim ama senin duygusallığın gerçekleri görmeni engelliyor. Herhangi bir markayı tutmuyorum , tamamen objektif olarak değerlendiriyorum. Ancak şu da bir gerçek ki ; Samsung çok çok büyük firma. Yani Nokia ile karşılaştırılması Samsung'a hakaret demektir şuan.
bir zamanlarda öyleydi ayrıca nokia kendi sistemiyle yukarı çıkmıştı,samsung gibi beleşçi degildi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bir zamanlarda öyleydi ayrıca nokia kendi sistemiyle yukarı çıkmıştı,samsung gibi beleşçi degildi.
İşin "beleşçilik" le alakası yok. Zamanında ilk olarak Nokia , Android'e geçseydi böyle demeyecektin. Saygı göstermek lazım.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Samsung dünya da bina kadar gemi ticareti yapıyor . Telefon satması sadece çerez

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
vay vay vay diyesim geliyor ama bilemedim şimdi :sirit:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Samsung dünya da bina kadar gemi ticareti yapıyor . Telefon satması sadece çerez
Telefonlara çerez demek doğru değil. Zira milyonlarca cihaz satıyorlar. Hem de en kârlı işlerden biri. Çünkü maliyeti az.

0MG90

0MG90

Üye
Allahım ya

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Açık kapı sendromuna kapalı çarşı iyi gelirmiş

(Dikkat çok kötü mizah bulunmaktadır)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
enes-1907

enes-1907

Üye
daha önce de böyle bir haber okumuştum.Gerçekten nokia android olarak piyasaya sürülürse diğer markaların işi çok zor ve bence iphone serisine her yönden kafa tutabilecek bir marka özellikle kamerası ile :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
daha önce de böyle bir haber okumuştum.Gerçekten nokia android olarak piyasaya sürülürse diğer markaların işi çok zor ve bence iphone serisine her yönden kafa tutabilecek bir marka özellikle kamerası ile :)
Bu Nokia eski Nokia değil

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunlarreklamkokanhareketler.gif

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nokia eski Nokia değil
hayır bu gerçek nokia n9 üreten ekip bu.microsoftun yeni cihaz tasarımını gördün değilmi
Evet Apple'ın ürünlerini ürettirdiği Foxconn yapmış olabilir donanım ve yazılım nokia ait

wpfurkan

wpfurkan

Üye
hayır bu gerçek nokia n9 üreten ekip bu.microsoftun yeni cihaz tasarımını gördün değilmi
Evet Apple'ın ürünlerini ürettirdiği Foxconn yapmış olabilir donanım ve yazılım nokia ait
Yazılım dediğin dandik bir launcher ve hani samsung beleşçiydi. Nokia beleşçi olmuyor mu yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt