Haber Nokia 2016'da Android işletim sistemiyle geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2016'da Android işletim sistemiyle geliyor!

N1 tablet ile sesini duyuran Nokia, 2016'da Android cihazı ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor!

Nokia Çin bölümü başkanı tarafından bugün yapılan resmi açıklama ile, şirket Çin’deki Sichuan bölgesindeki fabrikalarda üretilecek Android akıllı telefonlarını 2016 yılından itibaren piyasaya sürecek. Ek olarak Nokia’nın ARGE merkezi de yer değiştirerek Sichuan’a taşınacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Silinen Üye 2480407, Bülent872 ve 2 diğerleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia'nın hep N serisi tutmuştu galiba bu sefer bombayı patlatır bence.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cin artık Nokia oldu, kim ne söylerse söylesin farkımız rengimiz de belli olsun :)
Nokia geliyor ;) eze eze ve saglam adımlarla.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Mr.Sun, muhammettvurucu ve 2 diğerleri
___kaptan___

___kaptan___

Üye
hadi hayırlı uğurlu olsun, inşallah düşlediğimiz şekilde gelir yaa :eller: :sirit:

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve RetaXter
elmacıadam

elmacıadam

Üye
temsili görsele koptum:D:D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Android olmasaydı keşke. N9 tasarımına Meegodan başka bir şey yakıştıramıyorum. Alıcısına güle güle kullanın demek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve byibo
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
@Emre aktaş
Resim begenilmemiş bunu koy başlıga ;)

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
edit : O altta ki boşluk ne öyle. Rezalet!!!

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Tutmaz...

byAndroid

byAndroid

Üye
Gelsin bakalım çok iyi cihazlarla piyasaya sallayacagindan eminim. Güncellemeyi uzun tutarsa süper olur nokia candır be. Doğru yolu bulmuş Androidle yükselişe kesin geçecektir

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ilyas_0177 ve RetaXter
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çıkaracağı ilk cihaz amiral gemi değil de orta segment bi cihaz olursa, çok kötü olur. Dua edelim de amiral gemi çıkarıp patlama yapsın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Bence giriş orta segment cihaz daha çok iş yapar

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Yüksek donanımlı cihazla gelmeli ve Nokia tasarımıyla

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence dediklerinizin aksine yüksek segment bir cihazla gelmemeli. Ayrıca onun için de sermaye gerekli. Öyle ha deyince olmuyor bu işler. Önce iyi bir kâr marjı yapması lazım. O yüzden uygun fiyatlı fiyat performans ürünü yapmalı. Ayrıca yaptığı bu cihazda ilk defa üreteceği Android telefonun eksiklerini , hatalarını görmeli ve bundan ders çıkararak bir amiral gemi yapmalı. Nokia'nın Android ile ilgili yazılım bölümünde çalışan kişi sayısı artmalı. Rakipleri ile karşılaştırma bile yapılamaz. Şuan Nokia'nın piyasada rakibi yok. Çünkü artık diğer firmalar rakip olmaktan çıktı. ( Samsung , Apple ) Farklı kategorilerdeler artık. Ancak şu da bir gerçek ki Nokia'nın kemik tabaka kullanıcısı var. Ben de geri dönmesini isterim. Hem piyasa kalite , sağlamlık dersi çıkarır. Umarım efsane bir şekilde battığı gibi efsane bir şekilde geri gelir.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, ___kaptan___, byAndroid ve 2 diğerleri
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana sorarsanız LG'nin G2 ve G3'te yaptığı pazar stratejisini yapmalı. Farklılık katmalı! Ve aynı donanımlı cihazlardan en az 200 lira ucuz olmalı.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Furkan Emekli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt