Sd kart derken. Oraya mı atmak manasında? Zira tüm uygulamalarım oraya tasılı haldeydi.Çözümü SD kart.
Sd kart derken. Oraya mı atmak manasında? Zira tüm uygulamalarım oraya tasılı haldeydi.Çözümü SD kart.
Ayarlarda çağrı ayarlarında mikrofon gürültü azaltma açık mı?arkadaşlar ben de z2 ile konuşurken ahizede arka planda radyo frekansları gibi hışırtılı bir ses geliyor. siz de oluyor mu? çözümü var mı bilenler yaşayanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum
hayır onu kapattım ama giden ses de sıkımtı yok gelen ses de sıkıntı oluyorAyarlarda çağrı ayarlarında mikrofon gürültü azaltma açık mı?
Daha önceleri benim birkaç telefonumda da olmuştu kendinden düzeldi sonra. Z2de hiç denk gelmedim de bulunan yere göre değişiyor mu bilemem. Operatör kaynaklı olabilir bir fikrim yokhayır onu kapattım ama giden ses de sıkımtı yok gelen ses de sıkıntı oluyor
Resim,müzikler falan onları da sd karta aktarın. G sensör bozuksa fabrika ayarlarına alın belki düzelir.Sabahtan beri telefonu yeniden kurmakla uğraşıyorum. G sensör ayarını sıfırlayım derken telefonu sıfırladım. Nette bi kod bulmuştum g sensör ayarı sıfırlamak için meğer teli komple sıfırlıyormus. Siz siz olun her bulduğunuz kodu arama kısmına yazmayın hiçbirşeye yanmadımda fıfada hesabım kayıtlı değildi tüm profil silındı Icım yanıo şuan ve hala g sensör bozuk artık mtknın bir uygulaması varmış paralı 2 tl felan onu ındırcem sisteme müdahale edip duzeltıyormus
Sd kart derken. Oraya mı atmak manasında? Zira tüm uygulamalarım oraya tasılı haldeydi.
Sd kart derken. Oraya mı atmak manasında? Zira tüm uygulamalarım oraya tasılı haldeydi.
Yazdığım mesajlarda smıleyler gözükmüyor. Telefonun kendi klavyesınden ekledim sizde de aynı oluyor mu?
Konuşmacının sesini arttır falan kapalı mı hepsi?arkadaşlar ben de z2 ile konuşurken ahizede arka planda radyo frekansları gibi hışırtılı bir ses geliyor. siz de oluyor mu? çözümü var mı bilenler yaşayanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum
Zaten fabrıka ayarlarına sıfırladım. Ya benım yazdıklarım sızde tam gözükmüyor mu?Resim,müzikler falan onları da sd karta aktarın. G sensör bozuksa fabrika ayarlarına alın belki düzelir.
Konuşmacının sesini arttır falan kapalı mı hepsi?
Birde konuştuğunuz herkeste mi öyle?
Normal emoji değil ondan. Xperia'ya özgü.Zaten fabrıka ayarlarına sıfırladım. Ya benım yazdıklarım sızde tam gözükmüyor mu?
Aynı emojıler samsung 4.0 da vardı ama gözüküyordu bunda uyuyumluluk yok galiba. Sony evrensel emojıye gecmesı lazım WhatsApp tipiNormal emoji değil ondan. Xperia'ya özgü.
evet aynen herkes de öyle başka operatörler de denedim ama değişme yokResim,müzikler falan onları da sd karta aktarın. G sensör bozuksa fabrika ayarlarına alın belki düzelir.
Konuşmacının sesini arttır falan kapalı mı hepsi?
Birde konuştuğunuz herkeste mi öyle?
Çok rahatsız ediciyse garantiye verinevet aynen herkes de öyle başka operatörler de denedim ama değişme yok
verdim garantiye bakalım ne sonuç çıkacakÇok rahatsız ediciyse garantiye verin
Durumu anlatip iade isteyin anlayışla karsilarlar genelde. İade olmazsa geldiğinde acikti diye ispat edemezsiniz artik. İlk açtığınızda belirtmeniz gerekirdi.Hepsiburadadan geçen hafta Xperia Z2 D6503 aldım. Kutusunu açtım cihaz açıktı ve dili almancaydı kutu hiç
hiç açılmamış jelatinliydi bu arada. önemsemedim resetleyip türkçe yaptım. Bugün pc den lollipop güncellemesini yapmak istedim fakat güncelleştirme motoru hatası diye bişe çıktı defalarca denedim olmadı. Sonra menüde SuperSU diye bi uygulama vardı bunun rootlu telefonlarda olduğunu öğrendim. Kafam karmakarışık şimdi benim telefonum rootlumu bu yüzdenmi güncelleme yapamıyorum rootluysa ne yapmalıyım iadesmi etmeliyim yardımcı olun lütfen.
Keşke ilk başta hemen yollasaydınız. Arayın söyleyin bence geri yollayın hemen. Değişim yapmaları lazım.Hepsiburadadan geçen hafta Xperia Z2 D6503 aldım. Kutusunu açtım cihaz açıktı ve dili almancaydı kutu hiç
hiç açılmamış jelatinliydi bu arada. önemsemedim resetleyip türkçe yaptım. Bugün pc den lollipop güncellemesini yapmak istedim fakat güncelleştirme motoru hatası diye bişe çıktı defalarca denedim olmadı. Sonra menüde SuperSU diye bi uygulama vardı bunun rootlu telefonlarda olduğunu öğrendim. Kafam karmakarışık şimdi benim telefonum rootlumu bu yüzdenmi güncelleme yapamıyorum rootluysa ne yapmalıyım iadesmi etmeliyim yardımcı olun lütfen.
Aradım değişim yapmıyoruz sadece iade edebilirsiniz dedilerKeşke ilk başta hemen yollasaydınız. Arayın söyleyin bence geri yollayın hemen. Değişim yapmaları lazım.
İade için yollayın o zaman. Rootlu cihaz sonuçta. İade nedenine de bunu yazın.Aradım değişim yapmıyoruz sadece iade edebilirsiniz dediler
Telefon sizce kesin olarak rootlumu yaniİade için yollayın o zaman. Rootlu cihaz sonuçta. İade nedenine de bunu yazın.
Madem iade alicaklar gönderin derim. Gördüğünüz gibi kolay iade alıyorlar daha once satilmis telefon oldugu belli.Telefon sizce kesin olarak rootlumu yani