Nextman
Emekli Yönetici
Seninki de "kesin ip var" olayına döndü haŞarj etmişsindir, neden inanalım ki?.

Seninki de "kesin ip var" olayına döndü haŞarj etmişsindir, neden inanalım ki?.

Seninki de "kesin ip var" olayına döndü ha![]()
![]()

Telefonu PC'ye bağladıktan sonra Sony PC Companion'da Telefonun simgesi gözüküyor hemen altında "Check for Updates" tarzı bir yazı yazar buna tıklayıp güncellemeyi başlatabilirsin tabi gerisi yönlendirme ingilizcesini anlamasan da görsel ile desteklenen bir anlatımı var. Bu şekilde Android 5 sürümüne geçebilirsin. Bendeki program direk Türkçe olduğundan tam anlamıyla bilemicem sadece tahmini yazdım.Xperia z2 aldım androidi yeni yeni tanıyorum.
Nasıl güncelleme yapacağım bilmiyorum pc ye bağla yazıyor, xperianın proğramı macbook ta ingilizce güncelleme ile ilgili tıklanacak bir yer bulamadım. İnternette de araştırdım güncelleme nasıl yapılır anlatan yok. Varsa da ben bulamadım malesef.
Sony Xperia z2 mi
Android 5 e Güncellemek için ilk yapmam gereken adımları yazarsanız beni büyük bir zahmetten kurtaracaksınız.
Teşekkürler kardeş tamamdır dediğin gibi güncelleme göründü yalnız 5.0Telefonu PC'ye bağladıktan sonra Sony PC Companion'da Telefonun simgesi gözüküyor hemen altında "Check for Updates" tarzı bir yazı yazar buna tıklayıp güncellemeyi başlatabilirsin tabi gerisi yönlendirme ingilizcesini anlamasan da görsel ile desteklenen bir anlatımı var. Bu şekilde Android 5 sürümüne geçebilirsin. Bendeki program direk Türkçe olduğundan tam anlamıyla bilemicem sadece tahmini yazdım.
O önemli değil 5.0 zaten 5.0.2dir Türkiye ye başka 5.0 verilmedi direk 5.0.2 verdilerTeşekkürler kardeş tamamdır dediğin gibi güncelleme göründü yalnız 5.0
Forumdaki arkadaşlar 5.0.2 güncelledim diyorlar bende neden 5.0 göründü.
Güncellemedim bende
Birkaç sayfa önce eklenti ile kuranlar olmuş. Türkiye romu üzerine fotografi paylaşılmıştı.arkdslar bu tumunu kapat rusya romunda varmıs galıba kurup deneyen oldumu
2 sorum olucak arkdslar ekran kılıdını acıp kapadıgımızda kılıt ekranndakı saatın beyaz kısımlarında ekran kılıtlenırken renkler ust uste bınıyor sanırım kırmızı mavı bırsey olur
baska boyle sorun yasayan varmı dier sorumda telefonu elımden dusurdum arka kapağın sol alt tarafı esnedı sanırım contası oynadı yenı conta alıp kendımmı takmalıyımRica ederim yok sen güncelle o 5.0.2 yüksek ihtimal. Yakında da düzeltme güncellemesi yayınlancak zaten biran önce Android 5.0 sürümüne geçmek en mantıklısı.Teşekkürler kardeş tamamdır dediğin gibi güncelleme göründü yalnız 5.0
Forumdaki arkadaşlar 5.0.2 güncelledim diyorlar bende neden 5.0 göründü.
Güncellemedim bende
Tamam güncelleyeceğim çok farklı olduğu kesinRica ederim yok sen güncelle o 5.0.2 yüksek ihtimal. Yakında da düzeltme güncellemesi yayınlancak zaten biran önce Android 5.0 sürümüne geçmek en mantıklısı.
Daha ucuza Bizdeuygun'dan alabilirsinizurun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-cep-telefonu-4g-siyah-160831621
Sizce almalımıyım sıkıntı olur mu?
Link atabilir misiniz?Daha ucuza Bizdeuygun'dan alabilirsiniz
Google A bizdenuygun z2 yazmakta epey bir zor olmalıLink atabilir misiniz?
Link atabilir misiniz?
Ben Bizdeuygun'dan aldım D6503 geldi. 4G destekli.Bızdeuygun dakı 3glı versıyon degıl mı? Gıttıgıdıyorda 4glı. Yanlıs mı baktım