yakupb03
Üye
Windows 8 var bi problem olur mu ondan mı yavaş? Daha doğrusu sende de mi yavaş yavaş ilerliyodu sonradan hızlandı?20dk da bilgisayara indi 5dkda da telefona yükledi
Windows 8 var bi problem olur mu ondan mı yavaş? Daha doğrusu sende de mi yavaş yavaş ilerliyodu sonradan hızlandı?20dk da bilgisayara indi 5dkda da telefona yükledi
Yüzde 50 olarak ilk gözüktü zaten 0 dan baslamadı yüzde 50 de 10dk kadar bekledi sonra ilerlemeye basladı 3mb ile indirdi. Totalde 20dk kadar sürmüştü. Suan bilgisayara iniyor degil miWindows 8 var bi problem olur mu ondan mı yavaş? Daha doğrusu sende de mi yavaş yavaş ilerliyodu sonradan hızlandı?
Evet telefon bağlı değil ve bilgisayara iniyor. Bende niye yüzde sıfırdan başladı?Yüzde 50 olarak ilk gözüktü zaten 0 dan baslamadı yüzde 50 de 10dk kadar bekledi sonra ilerlemeye basladı 3mb ile indirdi. Totalde 20dk kadar sürmüştü. Suan bilgisayara iniyor degil mi
Bi kapatin tekrar baslatın programı isterseniz. Güncelleme bi daha insin baştan. Telefonu takıp tanıtın guncelleme bulsun tekrar indirin. Burdan görmeden birsey soylemek zor oluyor. Kaç mb ile indirdigi anlik olarak yaziyor muEvet telefon bağlı değil ve bilgisayara iniyor. Bende niye yüzde sıfırdan başladı?
Biraz daha bekleyeyim olmazsa güncellemem napalm bilgisayar benim değil kuzenlerdym ve saatte geç olduBi kapatin tekrar baslatın programı isterseniz. Güncelleme bi daha insin baştan. Telefonu takıp tanıtın guncelleme bulsun tekrar indirin. Burdan görmeden birsey soylemek zor oluyor. Kaç mb ile indirdigi anlik olarak yaziyor mu
Telefonu kapatıp hızlıca geri acinca duvar kağıdı anlık beyazliyor gec tepki veriyor yazmissiniz. Bende tam tersi milisaniyelik tepki veriyor inanilmaz hızlı. Kapatıp anında geri açınca inanılmaz derecede hızlı tepki veriyor. Sizin telefondan kaynaklanıyor sanırım bilginiz olsun5.02 geldi
Tümünü Kapat özelliği var
Otomatik ışık kaybolmuş
Bence Status barı 2 kez çekince açılan yer çok vasat
Onun dışında Status bardan gelen bildirimler hoş
Gelen aramada aynı şekilde yukarıda küçük bir şekilde görülüyor
Eğer telefonu kilitleyip hızlıca geri açarsanız duvar kağıda yarım saniyeliğine beyaz görünüyor sinir bozucu bir durum
Pille ilgili ufak bir iyileşme olmuş gibi ama tamda emin olamadım
Müzik Çalarken whatsapp ı arka plana alıp ön plana getirmem durumunda yine 0.5-1 sn lik bir müzik kesintisi oluyor çok sık rastlamadım 3 kere filan
Telefon zil sesini attığımızda çıkan o sinir bozucu dıın sesi kaldırılmış çokta güzel olmuş
Kilit ekranında ki bildirimler harika
5.1 le kalan bazı sorunlarıda düzeltirlerse başarılı olacak.

Tümünü kapat özelligi var demissiniz bu ekranda tümünü tek seferde nasıl kapatacağız bulamadım.
llTelefonu kapatıp hızlıca geri acinca duvar kağıdı anlık beyazliyor gec tepki veriyor yazmissiniz. Bende tam tersi milisaniyelik tepki veriyor inanilmaz hızlı. Kapatıp anında geri açınca inanılmaz derecede hızlı tepki veriyor. Sizin telefondan kaynaklanıyor sanırım bilginiz olsun![]()
Tepki hızlıda beyazlama olayı çok nadir var 1000 kilit açmada 2-3 tane .
Malesef seri numarasından anlaşılmıyor. Kutuyu açıp telefonun micro sd kart yuvasındaki dili dışarıya çekince üstünde "xx w xx" yazar ilk iki rakam üretim yılı diğer ikisi üretim haftasıdır.Xperia z2 satın alırken yeni üretim olduğunu nasıl anlarız? Seri numarası kaç olmalı?
Teknosadan falan alırken açıp bakabilirmiyiz?Malesef seri numarasından anlaşılmıyor. Kutuyu açıp telefonun micro sd kart yuvasındaki dili dışarıya çekince üstünde "xx w xx" yazar ilk iki rakam üretim yılı diğer ikisi üretim haftasıdır.
Mümkünatı yok. Açması için satın almanız lazım.Teknosadan falan alırken açıp bakabilirmiyiz?
Benim aldığım mağazada hala satılıyorsa bi satıcıya sorun isterseniz elinde var mıymış yeni seri. Ben aldım bitti ama belki getirmistir geri. Fırsarsafırsat dükkanı n11de var sony türkiye(eurosia) garantili. Benim telin serisi 15w galiba en yenisi 16w hic görmedim. SorunsuzMümkünatı yok. Açması için satın almanız lazım.
Yok artıkSelaaam :-)

Bir daha sonyi kullanamayp kötüleyenlere sadece şu fotoğrafı gösterip susacağım :-P :-)Yok artık![]()
Valla helal ben en fazla 7 saat yapmıştımBir daha sonyi kullanamayp kötüleyenlere sadece şu fotoğrafı gösterip susacağım :-P :-)

Genel olarak memnunum ha 117tl verdiğine değdi mi derseniz pcden de oyun oynamaya kullanacağım içim değdi aksi halde sırf telefonda kullanmaya değmez gibi.Bir daha sonyi kullanamayp kötüleyenlere sadece şu fotoğrafı gösterip susacağım :-P :-)
.