Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
O değilde x realty yada süper vivid resim geliştiriciler çalışmıyor???

theyunus

theyunus

Üye
Xperia z2 aldım androidi yeni yeni tanıyorum.
Nasıl güncelleme yapacağım bilmiyorum pc ye bağla yazıyor, xperianın proğramı macbook ta ingilizce güncelleme ile ilgili tıklanacak bir yer bulamadım. İnternette de araştırdım güncelleme nasıl yapılır anlatan yok. Varsa da ben bulamadım malesef.
Sony Xperia z2 mi
Android 5 e Güncellemek için ilk yapmam gereken adımları yazarsanız beni büyük bir zahmetten kurtaracaksınız.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia z2 aldım androidi yeni yeni tanıyorum.
Nasıl güncelleme yapacağım bilmiyorum pc ye bağla yazıyor, xperianın proğramı macbook ta ingilizce güncelleme ile ilgili tıklanacak bir yer bulamadım. İnternette de araştırdım güncelleme nasıl yapılır anlatan yok. Varsa da ben bulamadım malesef.
Sony Xperia z2 mi
Android 5 e Güncellemek için ilk yapmam gereken adımları yazarsanız beni büyük bir zahmetten kurtaracaksınız.
Telefonu PC'ye bağladıktan sonra Sony PC Companion'da Telefonun simgesi gözüküyor hemen altında "Check for Updates" tarzı bir yazı yazar buna tıklayıp güncellemeyi başlatabilirsin tabi gerisi yönlendirme ingilizcesini anlamasan da görsel ile desteklenen bir anlatımı var. Bu şekilde Android 5 sürümüne geçebilirsin. Bendeki program direk Türkçe olduğundan tam anlamıyla bilemicem sadece tahmini yazdım.

• Beğen
Tepkiler: theyunus

karakaya6735

Üye
arkdslar bu tumunu kapat rusya romunda varmıs galıba kurup deneyen oldumu

theyunus

theyunus

Üye
Telefonu PC'ye bağladıktan sonra Sony PC Companion'da Telefonun simgesi gözüküyor hemen altında "Check for Updates" tarzı bir yazı yazar buna tıklayıp güncellemeyi başlatabilirsin tabi gerisi yönlendirme ingilizcesini anlamasan da görsel ile desteklenen bir anlatımı var. Bu şekilde Android 5 sürümüne geçebilirsin. Bendeki program direk Türkçe olduğundan tam anlamıyla bilemicem sadece tahmini yazdım.
Teşekkürler kardeş tamamdır dediğin gibi güncelleme göründü yalnız 5.0
Forumdaki arkadaşlar 5.0.2 güncelledim diyorlar bende neden 5.0 göründü.
Güncellemedim bende

alfo9403

alfo9403

Üye
Güncellemedim bende
O önemli değil 5.0 zaten 5.0.2dir Türkiye ye başka 5.0 verilmedi direk 5.0.2 verdiler

• Beğen

karakaya6735

Üye
rusya ftf sınde varmıs dedılerde ındırıyorum suan flash toolla atıcam bakalım ustune ek eklentı nasl kuruluyor bılgım yokda :) 2 sorum olucak arkdslar ekran kılıdını acıp kapadıgımızda kılıt ekranndakı saatın beyaz kısımlarında ekran kılıtlenırken renkler ust uste bınıyor sanırım kırmızı mavı bırsey olur :) baska boyle sorun yasayan varmı dier sorumda telefonu elımden dusurdum arka kapağın sol alt tarafı esnedı sanırım contası oynadı yenı conta alıp kendımmı takmalıyım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güncellemedim bende
Rica ederim yok sen güncelle o 5.0.2 yüksek ihtimal. Yakında da düzeltme güncellemesi yayınlancak zaten biran önce Android 5.0 sürümüne geçmek en mantıklısı.

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
Rica ederim yok sen güncelle o 5.0.2 yüksek ihtimal. Yakında da düzeltme güncellemesi yayınlancak zaten biran önce Android 5.0 sürümüne geçmek en mantıklısı.
Tamam güncelleyeceğim çok farklı olduğu kesin
Sony geliştirdi kendini

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ekran kilidini kapattıktan sonra açınca 1 sn duvar kağıdı beyazlamasının sebebi fiziksel tuş yerine program kullanarak tek tık ile kapatmammış sonrasında da tab tab yaparak açınca kaçınılmaz oluyor fakat sadece fiziksel tuşu kullanırsam sıkıntı oluşmuyor.Yada tek tık kapatmadan sonra hemen açmazsam.Yinede kit katta bu problem yoktu.

Animasyonları 0.5x yapmanızı öneriyorum ciddi farkediyor geçişler.

Ekran parlaklığını otomatik ayarlama tiki kalktığı için gün ışığı altında sıkıntı çekiliyor.

Status barda ki widget ların azlığı üzdü

Tümünü kapat dedikten sonra uygulamalar sağ sola doğru kayarak kapanıyor fakat 1 sn sonra o pencereden atıyor sizi.Kit katta bastığımız gibi uygulamaların kapanıp ana ekrana dönmesi bir oluyordu.

İnşallah 5.1 de bu detaylar çözümlenir

• Beğen
Tepkiler: alfo9403

ant.vit

Üye
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-cep-telefonu-4g-siyah-160831621
Sizce almalımıyım sıkıntı olur mu?

0MG90

0MG90

Üye
alfo9403

alfo9403

Üye
Bızdeuygun dakı 3glı versıyon degıl mı? Gıttıgıdıyorda 4glı. Yanlıs mı baktım

Üst Alt