Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ben şimdi Insider sayesinde GDR2'yi kurdum fakat Windows 10 Teknik Önizleme kurmak istemiyorum, programı silmeme rağmen güncelleme buldu ve indirilmeyi bekliyor. Bu sorunu " telefonunuzu sıfırlayın " seçeneğinden sıfırlayarak aşabilir miyim? Insider programından bile çıktım hatta.
telefonu sıfırla desen kurulman lazım teoride ama bilemem denemekte fayda var

serinaga

serinaga

Üye
Ayar kategorileri, Ayarlarda arama, uygulama erişim izinleri, Bluetooth Klavye desteği, kozmetik küçük değişiklikler; Başlat ekranının en altında "Tüm Uygulamalar" yazması gibi değişiklikler var. Ekran görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Haber - WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler | Sayfa 31 - MaxiCep

Gdr2'yi yükledim ve burada kaldım. Bluetooth mouse ile denedim. Bağlantı kuruluyor. Daha önce denimde bağlandıktan hemen sonra bağlantıyı kopartıyordu. Şuan kopma olmuyor ama ne mouse işaretçisi çıktı, ne de kontrol edebildim. Tık yok, acaba bir yerlerden yetki mi vermek lazım ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows 10'dan 8.1'e Lumia Software Tools ile geri dönüş yapacaktım bu 1.5 GB'lık güncelleme çıktı neyin nesi bilen var mı acaba?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Windows 10'dan 8.1'e Lumia Software Tools ile geri dönüş yapacaktım bu 1.5 GB'lık güncelleme çıktı neyin nesi bilen var mı acaba?

8.1'i indiriyor şu anda LSRT bitince 8,1 e geri döneceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar banada ınsider fast configuration Update diye bir güncelleme geldi bir bilgisi olan varmı acaba

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ya arkadaşlar win10'dan 8'1e döndüm de, kafam karıştı Sistem boyutu neden bu kadar çok ?? :S

Pardon sonrada baktım Sistem kısmının boyutu 2.87GB olarak gözüküyor, sizce çok değil mi?

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Insider ile fast seçtim kapatıp ayarlardan güncelleme taradım buldu indirmesini bekledim. İndirme bitince öylece arkaplana bırakıp insideri uygulamalardan kaldırdım. Sonra arkaplanda bekleyen güncellemeye geri dönüp yükle dedim. Artık Gdr2'deyim. :)
Dostum wp10 dan geri dondum gdr2 yi denemek istiyorum kalıcı olduysa haber verirsen bende uyguladığın yöntemi uygulayacağım

afwerker

afwerker

Üye
Dostum wp10 dan geri dondum gdr2 yi denemek istiyorum kalıcı olduysa haber verirsen bende uyguladığın yöntemi uygulayacağım
O yöntem kalıcı oluyor şuan ben 10nu deneyip 8.1 e dönüp. Gdr2 yi yükleyip insideri kaldırdım telefon güncel hep :) kafa rahat

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O yöntem kalıcı oluyor şuan ben 10nu deneyip 8.1 e dönüp. Gdr2 yi yükleyip insideri kaldırdım telefon güncel hep :) kafa rahat

Kardeş ben de aynı şuan o yöntemle Ggr2'yi yüklüyorum, indirdim kurarken de Inseder'i kaldırdım bu şekilde gdr2 yüklendikten sonra telefonu tekrar sıfırlamak istiyorum, uygulamalar telefon hafızasını doldurdu o yüzden temiz/sıfır kurulum olsun istiyorum, olur dimi?

afwerker

afwerker

Üye
Kardeş ben de aynı şuan o yöntemle Ggr2'yi yüklüyorum, indirdim kurarken de Inseder'i kaldırdım bu şekilde gdr2 yüklendikten sonra telefonu tekrar sıfırlamak istiyorum, uygulamalar telefon hafızasını doldurdu o yüzden temiz/sıfır kurulum olsun istiyorum, olur dimi?
Olur tabiki neden olmasın ben wp10nu beğenmedim 8.1 e döndüm gdr 2 yi buldu indirirken insideri sildim bidaha wp10 güncelleme uyarısı gelmedi.hep güncel telefon Sıfırlayınca hiç gelmez insider olmadığı sürece.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve erhanercan
Rainesto

Rainesto

Üye
Ya arkadaşlar win10'dan 8'1e döndüm de, kafam karıştı Sistem boyutu neden bu kadar çok ?? :S

Pardon sonrada baktım Sistem kısmının boyutu 2.87GB olarak gözüküyor, sizce çok değil mi?

Az bile bende 3.62

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Olur tabiki neden olmasın ben wp10nu beğenmedim 8.1 e döndüm gdr 2 yi buldu indirirken insideri sildim bidaha wp10 güncelleme uyarısı gelmedi.hep güncel telefon Sıfırlayınca hiç gelmez insider olmadığı sürece.
Sağol kardeşim ilgin/yardımın için.. :)
Aynen öyle yaptım, gdr2 yüklendi, şimdi sıfırlayıp 'yeni başlangıç' olarak başlayacağım güzel olacak :)
Bu arada, tam kurcalayamadım ama ayarlar falan güzel olmuş beğendim :)

Az bile bende 3.62
Hımm direkt Sistem kısmına mı baktın ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şarjın gdr2 de az dayandığını söylüyorlar ama bakalım bende gdr2 deyim:)
Bana öyle gelmedi. Şu anda %55'te şarjım. Son şarjdan sonra geçen süre 23 saat 45 dakika. Kalan süre 20 saat 33 dakika. Gayet normal yani.

ON9

ON9

Üye
@papakudioflu ali abi bende şu anda güncelleme bekliyor. 12534. Yuklememek için ne yapayım. Fast ringi nasıl iptal ederim.?

Rainesto

Rainesto

Üye
Sağol kardeşim ilgin/yardımın için.. :)
Aynen öyle yaptım, gdr2 yüklendi, şimdi sıfırlayıp 'yeni başlangıç' olarak başlayacağım güzel olacak :)
Bu arada, tam kurcalayamadım ama ayarlar falan güzel olmuş beğendim :)

Hımm direkt Sistem kısmına mı baktın ?

Akıllı depolamadan sisteme baktım

Üst Alt