Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dücane ve erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
Biraz saçmalamış arkadaş.ayarlar menüsü çok güzel olmuş.denime dönmeye gerek yok
Bende temiz denim üzerine gdr2 yi yüklüyorum o zaman şimdi 10 a geçmeyeceğğm hemen sağolasın

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende temiz denim üzerine gdr2 yi yüklüyorum o zaman şimdi 10 a geçmeyeceğğm hemen sağolasın

Yanlız tavsiyem,gdr2 kurulumu bittikden sonra insider restart istiyor bir süre sonra.onu beklemeden telin açılınca insideri kaldır cihazından.yoksa wp10tp hazırda bekliyor.
Bende şuan beklemede,nasıl kurtulcam bilmiyorum :/

n8 refresh

Üye
Bende windows insıder de güncelleme görünüyor insıder fast a tıklıyorum tel reset atıyor ardında güncelleme ye bakıyorum tel güncel diyor

erhanercan

erhanercan

Üye
Yanlız tavsiyem,gdr2 kurulumu bittikden sonra insider restart istiyor bir süre sonra.onu beklemeden telin açılınca insideri kaldır cihazından.yoksa wp10tp hazırda bekliyor.

Şimdi gdr2 yi kurdum. Tel açıldıktan sonra direk insider ı kaldırdım. Daha da güncellemelere baktığımda gözüken olmadı. Gdr2 gayet şıkır şıkır. Tp10 beklemede gözüküyorsa çozum için aklıma sıfırlamak geliyor geliyor on yükleme dosyalarını siler o zaman sanırım..

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gdr2 tek başına kurulamıyor sanırım,akabinde wp10 otomatikman kuruluyor değilmi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gdr2 tek başına kurulamıyor sanırım,akabinde wp10 otomatikman kuruluyor değilmi?
Windows Insider'ı sil GDR2 yüklendikten hemen sonra. Her ihtimale karşı otomatik güncelleştirmeleri de kapat.

YkPkY

YkPkY

Üye
@erhanercan bu konuda yarın cevabını yanıtlar.ona göre bende tekrar denerimm.yada bizim gibi düşünüp yükleyenlerdende bu soruya yorum bekliyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Ben de silmeyi unuttum indirmeye başlamış w10'u. %5'te koptum wifiden hala %5. Nasıl kurtulacağız?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
O değil saatlerce on tane sorunla uğraşıp, 5 defa ardarda sıfırladım lsrt ile bir daha aynı yedekleri almayla uğraşamam nasıl kurtulacağız bu w10'dan?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla lsrt ile sıfırlamaktan başka bir yolu olduğunu sanmıyorum ben.

PureFood

PureFood

Üye
O değil saatlerce on tane sorunla uğraşıp, 5 defa ardarda sıfırladım lsrt ile bir daha aynı yedekleri almayla uğraşamam nasıl kurtulacağız bu w10'dan?
valla ben bilgisayara kopyaladım ne varsa, foto müzik falan, uygulama yedekleme de açıktı lsrt ile yedekledim, cyan'ı yükledi, şimdi denimi indiriyorum normal güncelleme ile. windows 10 bana gelmedi valla, şu anlık. çok güzel evet ama daha zamanı var bana.

og1907

og1907

Üye
GDR2 tek başına kuruluyor.Bende şuanda GDR2 yüklü güncellemeyi insider bulduktan sonra normal telefondan güncelleme araması yapın bulduğunda güncellemeyi başlatın insinderi kaldırın telefondan güncelleme kurulumu bittikten sonra GDR2 kurulmuş oluyor yeni güncelleme taramasında güncel diyor telefon.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki gdr2 de ne gibi yenilikler var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

n8 refresh

Üye
Bu gdr 2 bana gelmedi daha fast seçiyorum tel reset atıyor ardından güncellemeleri kontrol ediyorum güncel diyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Insider ile fast seçtim kapatıp ayarlardan güncelleme taradım buldu indirmesini bekledim. İndirme bitince öylece arkaplana bırakıp insideri uygulamalardan kaldırdım. Sonra arkaplanda bekleyen güncellemeye geri dönüp yükle dedim. Artık Gdr2'deyim. :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
...decode...

...decode...

Üye
Ben şimdi Insider sayesinde GDR2'yi kurdum fakat Windows 10 Teknik Önizleme kurmak istemiyorum, programı silmeme rağmen güncelleme buldu ve indirilmeyi bekliyor. Bu sorunu " telefonunuzu sıfırlayın " seçeneğinden sıfırlayarak aşabilir miyim? Insider programından bile çıktım hatta.

Üst Alt