erhanercan
Üye
Denime döndürecek kadar gdr2 de ne gördün acaba bende sadece gdr2 yi yükleyecektim8.1 döndüm ondan sonra gdr 2 geçtim oda pek hoşuma gitmedi denime döneceğim denime devam
Denime döndürecek kadar gdr2 de ne gördün acaba bende sadece gdr2 yi yükleyecektim8.1 döndüm ondan sonra gdr 2 geçtim oda pek hoşuma gitmedi denime döneceğim denime devam
Denime döndürecek kadar gdr2 de ne gördün acaba bende sadece gdr2 yi yükleyecektim
Bende temiz denim üzerine gdr2 yi yüklüyorum o zaman şimdi 10 a geçmeyeceğğm hemen sağolasınBiraz saçmalamış arkadaş.ayarlar menüsü çok güzel olmuş.denime dönmeye gerek yok
Bende temiz denim üzerine gdr2 yi yüklüyorum o zaman şimdi 10 a geçmeyeceğğm hemen sağolasın
Yanlız tavsiyem,gdr2 kurulumu bittikden sonra insider restart istiyor bir süre sonra.onu beklemeden telin açılınca insideri kaldır cihazından.yoksa wp10tp hazırda bekliyor.
Bende şuan beklemede,nasıl kurtulcam bilmiyorum :/
Windows Insider'ı sil GDR2 yüklendikten hemen sonra. Her ihtimale karşı otomatik güncelleştirmeleri de kapat.Gdr2 tek başına kurulamıyor sanırım,akabinde wp10 otomatikman kuruluyor değilmi?
@erhanercan bu konuda yarın cevabını yanıtlar.ona göre bende tekrar denerimm.yada bizim gibi düşünüp yükleyenlerdende bu soruya yorum bekliyorumGdr2 tek başına kurulamıyor sanırım,akabinde wp10 otomatikman kuruluyor değilmi?
Yanlız tavsiyem,gdr2 kurulumu bittikden sonra insider restart istiyor bir süre sonra.onu beklemeden telin açılınca insideri kaldır cihazından.yoksa wp10tp hazırda bekliyor.
Bende şuan beklemede,nasıl kurtulcam bilmiyorum :/
valla ben bilgisayara kopyaladım ne varsa, foto müzik falan, uygulama yedekleme de açıktı lsrt ile yedekledim, cyan'ı yükledi, şimdi denimi indiriyorum normal güncelleme ile. windows 10 bana gelmedi valla, şu anlık. çok güzel evet ama daha zamanı var bana.O değil saatlerce on tane sorunla uğraşıp, 5 defa ardarda sıfırladım lsrt ile bir daha aynı yedekleri almayla uğraşamam nasıl kurtulacağız bu w10'dan?
Yukarıda yazdım bende sorun çıkmadıGdr2 tek başına kurulamıyor sanırım,akabinde wp10 otomatikman kuruluyor değilmi?
Ayar kategorileri, Ayarlarda arama, uygulama erişim izinleri, Bluetooth Klavye desteği, kozmetik küçük değişiklikler; Başlat ekranının en altında "Tüm Uygulamalar" yazması gibi değişiklikler var. Ekran görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.Peki gdr2 de ne gibi yenilikler var.