Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşımız cevap vermiş. Herhangi bir sorun olmaz.

Bu arada GDR2 yükleyip beklemek isteyenler acele etsinler derim fırsatı kaçırmayın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşımız cevap vermiş. Herhangi bir sorun olmaz.

Bu arada GDR2 yükleyip beklemek isteyenler acele etsinler derim fırsatı kaçırmayın :ehe
1 GB RAM ve üstü cihazlar alıyor sadece sanki GDR2'yi :hmmm

og1907

og1907

Üye
Peki GDR2 ilk yüklemedemi geliyor bazıları direk W10 yüklüyor diyor benim tel 1320.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
SLH.55

SLH.55

Üye
bana kalırsa 1 gb ram üstü cihazlara Gdr2 verildi. Lumia : 820,920,925,1020,1520,730,830,930 gibi

braayn

braayn

Üye
valla Gdr2 kurdum sırf çift dokun kapan olayı varmı diye kurar kurmaz insider'i sildim ve otomatik güncellemeleri kapadım şuan Gdr2 var ama çift dokun kapan olayı yok Gdr2 ile birlikte sadece Telefon ismini değiştirebiliyorum ekstra birşeyler keşfeden oldumu gdr2 de ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
valla Gdr2 kurdum sırf çift dokun kapan olayı varmı diye kurar kurmaz insider'i sildim ve otomatik güncellemeleri kapadım şuan Gdr2 var ama çift dokun kapan olayı yok Gdr2 ile birlikte sadece Telefon ismini değiştirebiliyorum ekstra birşeyler keşfeden oldumu gdr2 de ?
Gezinti çubuğu olan telefonlara geldi o özellik.

• Beğen
Tepkiler: braayn
ON9

ON9

Üye
bana kalırsa 1 gb ram üstü cihazlara Gdr2 verildi. Lumia : 820,920,925,1020,1520,730,830,930 gibi
,Bende 920 var insider den fast ringe tıkladım ve güncelleme bildirimi geldi. 10.0.12534 lu birşeydi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar 10 daki hatalar çok mu kötü. Sürekli kullandığım tlf 10 yüklemeli miyim sizce ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
bilgi için teşekkürler bazen Ms anlamakta güçlük çekiyorum devreleri yakacak kadar.

valla çok sorun yaşayanda var az sorun yaşayanda var modele göre değişen sorunlarda var bence bekle derim kurma ...
Peki GDR2 ne durumda? Artısı var mı?

skynet

Üye
Arkadaş 2. sıfırlamadan sonra uygulamalar ekranında kala kaldı geçmedi gitti o ekranı

saynesim

saynesim

Üye
8.1 döndüm ondan sonra gdr 2 geçtim oda pek hoşuma gitmedi denime döneceğim denime devam

Üst Alt