1 GB RAM ve üstü cihazlar alıyor sadece sanki GDR2'yiArkadaşımız cevap vermiş. Herhangi bir sorun olmaz.
Bu arada GDR2 yükleyip beklemek isteyenler acele etsinler derim fırsatı kaçırmayın![]()

öyle bir olay var mı cidden? ben gdr2 veriliyor diye biliyorum ilk?Peki GDR2 ilk yüklemedemi geliyor bazıları direk W10 yüklüyor diyor benim tel 1320.
Bende direk w10 kurdu. GDR2 gelmediArkadaşımız cevap vermiş. Herhangi bir sorun olmaz.
Bu arada GDR2 yükleyip beklemek isteyenler acele etsinler derim fırsatı kaçırmayın![]()
İşte bu durum biraz sakat ben sadece GDR2 yüklemek istiyorum şimdi yüklemeye kalkıp birde w10 yüklenirse uğraş durBende direk w10 kurdu. GDR2 gelmedi

Yukarıda yazmıştım. Modele bağlı bir durum. İlk GDR2 ve ilk Windows 10 kurulanlar yazarsa faydalı olur.öyle bir olay var mı cidden? ben gdr2 veriliyor diye biliyorum ilk?
Güncelleme kontrolünde Windows 8.1 (8.10.15116.125) yazıyor.Yukarıda yazmıştım. Modele bağlı bir durum. İlk GDR2 ve ilk Windows 10 kurulanlar yazarsa faydalı olur.
GDR2 bu. Yükledikten sonra Windows 10 istemiyorsanız Windows Insider'i silin.Güncelleme kontrolünde Windows 8.1 (8.10.15116.125) yazıyor.
Gezinti çubuğu olan telefonlara geldi o özellik.valla Gdr2 kurdum sırf çift dokun kapan olayı varmı diye kurar kurmaz insider'i sildim ve otomatik güncellemeleri kapadım şuan Gdr2 var ama çift dokun kapan olayı yok Gdr2 ile birlikte sadece Telefon ismini değiştirebiliyorum ekstra birşeyler keşfeden oldumu gdr2 de ?
,Bende 920 var insider den fast ringe tıkladım ve güncelleme bildirimi geldi. 10.0.12534 lu birşeydi.bana kalırsa 1 gb ram üstü cihazlara Gdr2 verildi. Lumia : 820,920,925,1020,1520,730,830,930 gibi
bilgi için teşekkürler bazen Ms anlamakta güçlük çekiyorum devreleri yakacak kadar.Gezinti çubuğu olan telefonlara geldi o özellik.
valla çok sorun yaşayanda var az sorun yaşayanda var modele göre değişen sorunlarda var bence bekle derim kurma ...Arkadaşlar 10 daki hatalar çok mu kötü. Sürekli kullandığım tlf 10 yüklemeli miyim sizce ?
Peki GDR2 ne durumda? Artısı var mı?bilgi için teşekkürler bazen Ms anlamakta güçlük çekiyorum devreleri yakacak kadar.
valla çok sorun yaşayanda var az sorun yaşayanda var modele göre değişen sorunlarda var bence bekle derim kurma ...
benim için tek artısı telefon ismini pcye bağlamadan direk telefon üzerinden değiştirebiliyorsunPeki GDR2 ne durumda? Artısı var mı?
Teşekkürler bilgi ve ilgin için..benim için tek artısı telefon ismini pcye bağlamadan direk telefon üzerinden değiştirebiliyorsun