baskahmet
Üye
S5 romlarından sıkıldınmı abiEvet ben denedim gayet basarili
arkadaş yükledi çok bug var diyor kararsız kaldımS5 romlarından sıkıldınmı abiEvet ben denedim gayet basarili
arkadaş yükledi çok bug var diyor kararsız kaldımHayir o degil 31.o3 u kur f4k cm 12 ve cm12.1diye ayri konu acmisVay 5.1 mi çıkmış yüklerim ben. Unofficial de son güncelleme 20 gözüküyor o güncellememi?
Eyvallah abiBen birine kurdum 3gin kullandim 31.03 surumunu sikinti yok
Hayir o degil 31.o3 u kur f4k cm 12 ve cm12.1diye ayri konu acmis
xda kapalı o sürümün link varmı sende?5.1 gappss i ayri oaket olusturmus bilgin olsun xda sitesini arastir istwraenEyvallah abi![]()
Site kapalı rom vr gapps link varmı sende5.1 gappss i ayri oaket olusturmus bilgin olsun xda sitesini arastir istwraen
Cm 12 den fız farkı varmı.Evet ben denedim gayet basarili
Site kapalı rom vr gapps link varmı sende
İyi genede hızlı çok iyiCm 12 bi farki yok tabi Android 5.0.2 degilde 5.1 farklari var sadece
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızResim cekmektense size video cektim yaptigim birkac uygulama eklemek oldu
Abi sagol sende sonunda lolpop kullanmaya başladınCm 12 bi farki yok tabi Android 5.0.2 degilde 5.1 farklari var sadece
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızResim cekmektense size video cektim yaptigim birkac uygulama eklemek oldu
insin rom hemen geçiyorumAhmet ben bunu kullanmiyorum sadece denemek icindi Cm 12/kullananlara saygim var ama cm ekibi stock kamera stock galeri stock ayarlar vs duzeltmedikce kullanmam...Abi sagol sende sonunda lolpop kullanmaya başladıninsin rom hemen geçiyorum
Anladim ben kurdum. Sen hala s5 tesin sanirimAhmet ben bunu kullanmiyorum sadece denemek icindi Cm 12/kullananlara saygim var ama cm ekibi stock kamera stock galeri stock ayarlar vs duzeltmedikce kullanmam...
Dusunsene orijinal rom cm 12 den daha gosterisli
bide o kamera uygulamasi hangi uygulama
Eyvallah abi xperia z4 lollipop cm12 temasinida kurdum iyi oldu simdiZkamera uygulamasi tr ve cok iyi bence
Benimki boyle ama?Durum cubugu ozel degil 5.1 durum cubugu iste ekstra bisey yok
Apk editör lollipopta çalışmadığı için stocka devamBenimki de boyle diger uygulamari ekledim sadece

Calisiyo ben yukledimApk editör lollipopta çalışmadığı için stocka devam![]()