Haber Android te mıcrosoft kancası?

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Android te mıcrosoft kancası?
CM cihazı olan OnePlus One cihazıma cm nin yeni sürümü geldi gelen güncellemede mıcrosoft lumia ile cm nin anlaşıp wp dagıtımına başlayacagı aklımda soru işaretine yol actı!!

Göze carpan degişiklikler cok menü iconlar wp nin home sayfası ana ekranı gibi , uygulamalar tuşu wp nin home tuşu gibi
renkler , girişler cıkışlar bana lumia 1520 cihazımı hatırlattı
ilginc bir konu ise bu cihazlara wp gelirse gercekten cok fena olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wp gelsinde kral android'i kullanmaya devam edebilelim. Wp bizi kesmez öyle bir tadına bakarız basit bir Sistem.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntu, MeeGo, Sailfish tamam wp de gelirse
iş tamam hergün birini kullanırım ;)

Emre

Üye
cihazın içine etmişler

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
baskahmet

baskahmet

Üye
1 nisan sakasi :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Yok yahu ne şakası cihaz ciddi ciddi wp oluyor
Hergün cm güncelleme yolluyor hata tespit editörü yaptı bizi :D dün gece mail attım cm mıcrosoft ile ortak hareket edecekmiş ayrıca cm nin cihazları ile bir kac android cihazda test amaclı güncelleme gelecegini söyledi

Emre

Üye
sanmıyorum dual boot gibi bişey

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ortam alevleniyor :D

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
byAndroid

byAndroid

Üye
Boyle biseyi ilk defa goruyorum bilemedim simdi . saka olabilir 1 nisanda baya sakalar oldu bunun benzeri

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm bu adamlar prof olmuş herşeyi yapabilir ama bilmiyorum gerçekte olabilir sadece tahmin benimkisi

smartphone007

smartphone007

Üye
Aynen şaka ama microsoft ile artık çalışacak. Ama windows phone değilde cyanogen os olacak. Hatta lumia da windows cyanogen kullanacak

byAndroid

byAndroid

Üye
%1 lik kısım :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Cm bu adamlar prof olmuş herşeyi yapabilir ama bilmiyorum gerçekte olabilir sadece tahmin benimkisi
OnePlus forum da konusu var fakat %80 i dogrulayıp %20 i dalga gecmiş
Actıgım konuda ve mailde mıcrosoft ile anlaşıp wp10 ile ikinci işletim sistemini oluşturacagını dile getirdiler
herkes birşeyin peşinde bakalım neler olacak ;)
Aynen şaka ama microsoft ile artık çalışacak. Ama windows phone değilde cyanogen os olacak. Hatta lumia da windows cyanogen kullanacak
Lumia yı bilemem ama cm ne yapmak istiyor tuhaf bir durum kafamı karıştırdı acıkcası

• Beğen
Tepkiler: SonyXperia
byAndroid

byAndroid

Üye
Hem wp hem android olayı doğru öyle bişey yapacaklarını duyurdular hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
Takipçi Satın Al

Üst Alt