MeeksTR
Üye
Bulabilirsen, bu işlemleri birde farklı bir bilgisayarda denermisinchrome kullanıyorum başka bi tane deniyim bi de
yandexte denedim yine olmadı
sağol kardeşim rom harika![]()

Bulabilirsen, bu işlemleri birde farklı bir bilgisayarda denermisinchrome kullanıyorum başka bi tane deniyim bi de
yandexte denedim yine olmadı
sağol kardeşim rom harika![]()

odin inle orjinale döndükten sonra Recovery mod açılıyor ise Konuda belirtilen CWM 6.0.5.0 sürümünü indirip recoveryden kurup, konudaki belirtilen yolları izleyerek tekrar kurulumu yapabilirsinizromu yüklerken yanlışlıkla brick oldu reovery moda alamıyordum odinle orjinal romu yükleyip tekrar buna geçmek istedim ama odinden sonra telefon açılmıyor açılırken geri kapanıyor sürekli böyle ne yapmam gerek
Sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Durumu biraz daha açarsan yardımcı olurum. Öncelikle bu konudaki işlemleri yapabilmek için bir hafıza kartına sahip olman gerekiyor. Aksi taktirde yapılan işlemler sağlıklı olmaz ve bir sonuç alamazsın.krdş storege cwmde çkmyo bnm aslında hafıza kartı yoktu bnm dosya oluşturdum nasıl yapcaz ??
Öncelikle CWM Recovery sürümünü güncellemen gerekiyor. Ardından gereken temizleme işlemlerini yapıp kurabilirsinHocam şimdi Bunu 2.3.6 Stock ROM Üzerine Kursak Sorun Olmaz Degilmi ?
Genelde ekranin geri gelmesindeki gecikme on planda calisan uygulama acik iken ekranin kapanmasi sonucu geri acilista gecikmeye neden oluyor. Bunun bendeki cozumu ekrani kilitlemeden once uygulamari kapatmaniz. Poweramp içinde daha onceki yourumlarda belirttigimi hatirliyorum.Uygulamar menusundeyken uygulamar yazisinin uzerine dokunup gizli uygulamari gosteri secip uygulama menusunden lucky packer olan gulucuk singeli uygulamaya girip poweramp nin uzerine uzun bastiktak sonra yama yap i secip sanx yazani secip uyguladiktan sonra telefonunuzu yeniden baslattiktan sonra uygulamayi tekrar kontrol edebilirsiniz.Hocam rom u dun kurdm poweramp acilmiyor satil al uyarisi geliyor ve guc tusu na cogunlukla bastgimda ekran gelmiyo bazen 10 dak ekran acilmiyo home tusunada basiyorum guc tusuna basiyorum ama acmiyor ekrani ne yapmam gerek ?
Adını Plus olarak almasının sebebi orjinal CM Rom üzerinde bir takım değişikler yapılar iyileştirilmesi ve bir çok ücretli uygulamayı içerisinde kurulu olarak gelmektedirPeki bu 4.4.4 Plusun normal 4.4.4'le farkı nedir ?
Hangi Sürümü Önerirsin Wonder için ? Ama Hızlı Çalışan ?![]()

Teşekkür ederim . cm 10.1 plusun 2 si çıkmış heral öyleni ?Adını Plus olarak almasının sebebi orjinal CM Rom üzerinde bir takım değişikler yapılar iyileştirilmesi ve bir çok ücretli uygulamayı içerisinde kurulu olarak gelmektedir![]()
benim cm10.1 paylaşımım olmadıTeşekkür ederim . cm 10.1 plusun 2 si çıkmış heral öyleni ?
çıktığına dairde bir bilgim yok kardeşimTeşekkürler cevapın için eyer bulursan atıverirsen siteye çok memnun olurum . !!benim cm10.1 paylaşımım olmadıçıktığına dairde bir bilgim yok kardeşim
CWM'in farklı bir sürümü kurulu telefonunuzda.acemilik başa bela
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu nasıl kuracaz. sanırım bu kurulmadan olmuyo?
CWM nin son sürümü ile format atmıştım sonra ...5.0 ı kurup tekrar format attım ama nedense sistem kartı kartı tanımadı.Kullanılabilir harici depolama yok uyarısı veriyor, ama dosya yönetiminde hafıza kartı görünüyor.
2 defa yükleme yaptım yine aynı.
Çöüzümü var mı?