Cwm zip dosyasını indirip hafıza kartınıza attıktan sonra standart bir rom yükler gibi zip dosyasini bulup kurduktan sonra cwm'i yeniden başlattığınızda güncellendiğini görebilirsinizÇok eski bir cwm sürümü kullanıyorum 6.0.5.0 a nasıl güncellerim şimdiden teşekkürler telefonum wonder
ROM çok güzele benziyor cwm yükseltemsini dediğiniz gibi yaptım şimdi 1 sorum daha var ben bu romu gapps kullanmadan (kullanmayın içinde demişsiniz) direk cm 9 un üzerine flashlasam yani cm 9 u kaldırıp direk bu romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım ? yoksa önce herhangi bir cm 11 rom yükleyip onun üzerine mi sizin romu yükleyeyim ?Cwm zip dosyasını indirip hafıza kartınıza attıktan sonra standart bir rom yükler gibi zip dosyasini bulup kurduktan sonra cwm'i yeniden başlattığınızda güncellendiğini görebilirsiniz
Farklı bir cm11 yüklemenize gerek yoktur. Güncel cwm ile konuda belirtilenleri sırasıyla uyguladığınızda ROM'u kullanmaya başlayabilirsinizROM çok güzele benziyor cwm yükseltemsini dediğiniz gibi yaptım şimdi 1 sorum daha var ben bu romu gapps kullanmadan (kullanmayın içinde demişsiniz) direk cm 9 un üzerine flashlasam yani cm 9 u kaldırıp direk bu romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım ? yoksa önce herhangi bir cm 11 rom yükleyip onun üzerine mi sizin romu yükleyeyim ?
teşekkür ederimFarklı bir cm11 yüklemenize gerek yoktur. Güncel cwm ile konuda belirtilenleri sırasıyla uyguladığınızda ROM'u kullanmaya başlayabilirsiniz
elinize sağlık deneyip yorum yazacağım 
orayı kurcaladım onunla alakası yok malesef keşke öyle olsaTelefonun kendine ayırdığı 1gblik bir kısım var yüklediğiniz uygulamalar orayı doldurduğu için yeni uygulama yükleyemiyorsun aynı dertten bende muzdaribim malesef

Vuna bir çözumüm yok malesefHocam rom şu anlık güzel ama biri aradığında ekran çok geç açılıyor ve numaranın ismi de geç geliyor bu benim için önemli bir faktör çözümü var mıdır?
Google play cra ck'lı olduğundan sanırım böyle bir sorun çıkıyor. Google play'de dahil tüm google uygulamarının verilerini temizleyip tekrar indirmeyi dene. Olmazsa root yetkisi ile tüm google uygulamarını kaldırıp tekrardan 4.4 uyumlu bir gapps paketi yüklemeyi deneyebilirsin. Umarım sorun çözülür.İhocam az önce romu kurdum rom güzel fakat google playden uygulama indiremiyorum hata veriyor sebebi nedir acaba telefon uygulamasız bom boş kaldı google play e girebiliyorum fakat hiç bir uygulama inmiyor hata veriyor mecbur değilsiniz fakat biraz acil olursa sevinirim black marttan yüklemeyi denedim uygulamayı yüklüyor malesef durdu diyor ve kapanıyor :/
Örnek olması açısından
Bunlara ek olarak telefonu yeni başlattıktan hemen sonra google playdan indirme yapın o zaman da sıkınti olmuyoArkadaşlar sorunu şimdi çözdüm bilgilendireyim google verilerini silin google play hizmetlerininde yetkisini vs kaldırıp yeniden başlatın sorun çözülüyor whatsapp ıda halledersem sıkıntı kalmayacak inşallah
Hatanın sebebi rar lı dosyanın tam olarak inmemesinden kaynaklanıyor olabilir. sürekli bir ağ ile tekrar indirmeniz sorunu çözecektir. Dosyanın sorunsuz bir şekilde inmesi için indirme sırasında ağı yavaşlatabilecek, sinyal veya ağ kesintilerinin olmamasına dikkat edin. Zira, sıkıştırılmış dosyalar indirme sırasında bir hata oluşur ise indirildiği boyutu kadar belleğe kaydedilir. İnmemiş kısım ise, inmiş gibi görünmesine neden olurS.a kardeş ben bu rom'u bi türlü yükleyemedim recovery modda rom gözükmüyor bile rar dosyası olarak atıyorum olmuyor zip olarak atıyorum yine olmuyor normal dosya olarak yine olmuyo sen bi anlatabilirmisin kardeşim yardım et lütfen
Ve çıkartacağım zaman dosya bozuk diyor
Bir yöntemi daha denemeye çalış. Belki de denemişsindir ama ben yinede belirteyim. Indirirken farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsin. (Mozilla Firefox ise Crome gibi)kardeş 2 kere indirdim hep aynı sorunu veriyor.bundan önce pcye format attım hatta
sence napmalıyım rom çok güzel görünüyor burdan içim gidiyor valla
içindekilerden birisini indirdim ''android_secure.fuseblk'' dosyasını indirmeyi denedim yine aynı sorun çıktı