Denim'den sonra şarj sorunu yaşayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Denim'den sonra şarj sorunu yaşayan var mı?
Arkadaşlar geçen gün de yazmıştım. Denim güncellemesinden sonra telefon geç şarj olup çabuk bitiyor diye. Aynı şikayeti paylaşanlar da oldu. Telefonu birkaç gün önce sıfırladım ve şarj son birkaç gündür normale dönmüştü. Bugün yine dibe vurdu. Telefon şarja takılı iken birkaç saat whatsapp kullandım ve "şarj oluyor" gösterdiği halde bir iki saatte şarj %50-60'lardan %15'lere düştü. Aklıma gelen ihtimaller şunlar;

1- Şarj cihazı bozuk (ama telefonda şarj oluyor simgesi görünüyor)
2- Batarya ömrü bitti (2 yıllık telefon ama böyle aniden biter mi? daha dün normaldi)
3- Whatsapp şarjı içiyor (neden bunu yapsın ki?)
4- Denim güncellemesinden kaynaklanıyor

Sizce neyden olabilir?

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bende duydum bir kaç güne güncelleyecem telefonu benzer sorunlar yaşayanlar var mı
özellikle lumia 925

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Telefon şuan şarj olmuyor. Yarım saattir şarjda ama hala %11-13 arasında dolanıyor.

Sosyete16

Üye
Benim tel L820 deminden önce şarj hemen hemen akşamı çıkarıyordu ama şimdi 4 5 saat anca dayanıyor. Watsapp kullanmam oyun oynamam sadece interneti kullanıyorum

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
bu ne demek oluyor şimdi! son 24 saatin kullanım değerlerine bakın. son 24 saatte toplasam 30-40 dk anca telefon görüşmesi yapmışımdır. ama telefon uygulaması bataryanın tamamını tüketmiş.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben 925 kullanıyorum denim yükledikten sonra şarj durumunda bir fark gözlemlemedim açıkçası önceden de hemen bitiyordu şimdi de :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
emz

emz

Üye
Aynısı bende de yazıyor. Şarjım takılıyken bile bitiyor kapatıp açıyorum uçak modunda bırakıyorum 2,5-3-4 saat arası değişiyor en erken şarj ve en geç şarj. 5V-2A kullandım bir ara onda bile şarj %20'den takılıyken %3'e düştü ve kapandı. Kablo adaptör sağlam. Bir sıkıntı var ama anlamadım. Ayrıca telefonu sert koyunca bir yere yada bastırınca kapanıyor ve yeniden açılıyor. Arada açılmıyor ben açıyorum falan. Ne oldu anlamadım. Bir yorumu olan??? :bilmm:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
ON9

ON9

Üye
Yere sert koyma deyince aklıma Batarya geldi. Belki bir temas - temassızlık arası durum yaşıyordur cihaz. Ayrıca şarj aletinden ziyade kabloya iyi bak. Orijinal kablom koptu. Doğru düzgün şarj eden kabloyu bulmam için 4-5 kablo değiştirdim

emz

emz

Üye
Yere sert koyma deyince aklıma Batarya geldi. Belki bir temas - temassızlık arası durum yaşıyordur cihaz. Ayrıca şarj aletinden ziyade kabloya iyi bak. Orijinal kablom koptu. Doğru düzgün şarj eden kabloyu bulmam için 4-5 kablo değiştirdim

Benimki orijinal birde. Ama diğeri yüksek olan değil. Neyse bir ac-60 alayım bari. Belki düzelir:S

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Aynısı bende de yazıyor. Şarjım takılıyken bile bitiyor kapatıp açıyorum uçak modunda bırakıyorum 2,5-3-4 saat arası değişiyor en erken şarj ve en geç şarj. 5V-2A kullandım bir ara onda bile şarj %20'den takılıyken %3'e düştü ve kapandı. Kablo adaptör sağlam. Bir sıkıntı var ama anlamadım. Ayrıca telefonu sert koyunca bir yere yada bastırınca kapanıyor ve yeniden açılıyor. Arada açılmıyor ben açıyorum falan. Ne oldu anlamadım. Bir yorumu olan??? :bilmm:

Kardeşim yere sert koyma hariç diğer anlattıkların aynen bende var. Telefon şarj olurken bile şarj tüketiyor. Yarım saatte %2-3 artış oluyor. Tabi eline almazsan. O arada elime alıp bir iki bişeye baksam şarj dibe vuruyor. Az önce uçuş moduna aldım. Araç çakmak şarj aletiyle yaklaşık 25-30 dk yol geldim ve şarj %11'den %35'e çıktı. Bak şimdi eve geldim şarja taktım. Telefon hala uçuş modunda. Ve şarj oranı yükseliyor. Sorun telefonun "Arama" uygulamasında. Uçuş modundan çıkınca eminim delik şişeden akar gibi şarj akıp gidecek. Ama mecburen normal moda dönücez sonuçta. Şarj bu şekilde biraz dolsun 2G ile kullanıcam bir süre. Bakalım 2G-3G ile bir alakası varmı bu durumun.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aynen bende de büyük fark olmasa da var bir azalma. Neyse ki powerbank var kurtarıyoruz günü kolayca.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
allah allah garip çabuk şarj bitme olayı olan modeller hangileri belirtebilir misiniz
925 1520 var mı

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
lsrt ile yazılım yenileme yaptınız mı hiç pek çok sorunu çözüyor diye biliyorum

dücane

dücane

Üye
Bende de sarj 4 saatte bitiyordu denim güncellemesini aldiktan sonra. iki üc hafta öyle kullandim, fakat daha önceleri yinede 18 saat felan dayaniyordu. Sonunda dayanamadim, yeni pil satin aldim, lumia 920´me taktim. Simdi telefon 1 1/2 gün gidiyor, kafam rahat

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
garip pili mi yakıyor acaba

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Şu an size sorunsuz bir şekilde çalışan 1520 model telefonum ile THUG LIFE çekiyorum :)

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bende lumia 520 var cihaz şarja takılı olmadığı halde şarj oluyor simgesi geliyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor.2 kere başıma geldi bu olay.

• Beğen
Tepkiler: emz
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye

Üst Alt