Denim'den sonra şarj sorunu yaşayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende bir sıkıntı yok çok şükür

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim üvey evlat 620 ye şarj dayanmıyordu. Tabletin şarj aleti ile doldurma konusuna çözüm bulmuştum. :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Şarj Yavaş oluyor ama şarj süresi daha uzadı

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki saat youtube'da video izledim. Ara ara hafıza dolu uyarısı verdi. Bende akıllı depolamada duruma baktım. Telefonda 2,2 Gb Uygulama ve 5,19 Gb Sistem kullanımı görünüyordu. Bende buraya girip yazacaktım ki forum uygulaması sürekli yükleme hatası verdi. Yani mesajları yüklerken ekran siyah kalıyor ve yenile butonuna tıklamam gerekiyordu. Birkaç denemeden sonra bende telefona reset attım. Şimdi akıllı depolamaya bakıyorum Sistem verisi 2,5 Gb gibi bir rakama düşmüş. Ne oluyor bu telefona anlamadım.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Whatsapp şarjı su gibi içiyor cidden ben whatsapp dışında ennn en en fazla 1 saat şarkı dinlemişimdir öğrenciyim lise öğrencisi saba 7:30 dan öğlen 15:00 a kadar şarj %15 e geliyor ( ki sabah şarjı %100 ken evden çıkıyorum) düşünün 40 dk ders 10 dk teneffüs ( derste oynamıyorum uçuşa alıyorum) 45 dakika öğle arası siz düşünün şarjı nasıl yediğini ve arka planda çalışabilen tek uygulama whatsapp diğerleri full kapalı parlaklık düşük, pil tasarrufu açık , Bluetooth, Wifi ne varsa kapalı şebeke 2G de konum vs kapalı yani alınabilecek her önlemi aldım ama şarjı su gibi içiyor whatsapp , yılda bir batarya yenilemesi yapmak lazım ama pahalı 100 liradır en az... Yani sık whatsapp ve Facebook kullanan kişiysen bu iki uygulama yer pilini... Emekli Amiralden Selamlar NL920

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, versino2 ve Aybin.Kilic
versino2

versino2

Üye
Valla dolmak bilmiyor 2 saatten fazla surede doluyor iyice canımı sıkmaya başladı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt