Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
yeni sürümün linki varmı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
klans savaşlarını yapmak için ekranı eski haline getirmek istiyorum. nasıl yapabilirim?

Yükleme adımlarında 820 ve 720 yaptığımız değerlerden 820 olanları 1280 yap ve bluestacksı yeniden başlat.
yeni sürüm var mı?
yeni sürümün linki varmı

Resimli anlatım daha sonra gelecek ama zaten anlarsınız biraz karıştırmışlar.
Belki yanlis yapmisimdir tekrar denerim olursa guzel olur tek kislaya tas basmak fu ll okcu saldirisinda cok hizli oluyor ayrica benm 9 seviye koy hersey fu ll sadece madenleri basiom suan duvari yukseltiom acaba 3 milyonluk duvaridami basip cikayim 10 lvl koye yoksa 1 milyonluk duvar yetermi?

ben de 9 yapıyorum duvarları daha 30 -35 tane felan bastım bence hepsini 9 yap üstüne bi 100 tane 10lv duvar bas öyle geç.

• Beğen
Tepkiler: sebo7
byAndroid

byAndroid

Üye
Beyler siz hangi kupa aralığında oynuyorsunuz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
1700 - 1800 - 1900 - 2000 gidip geliyor her gün :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende kupa düşsem mi acaba ganimet çıkmıyor size nasıl çıkıyor?
2000e yakın kupa

baronsavas

baronsavas

Üye
her girdigimizde kışlaları tuzakları kampı tanıtmamız gerekiyo sanırım bunu kayıt edemiyozmu.

byAndroid

byAndroid

Üye
85 level 9. Seviye köy. Az önce bi yer çıktı 150 bin cepte idare eder işte

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
işe yarayan kısmını söylemek gerekirse programı ayarlıyorsun , otomatik asker basar , tuzakları tamir eder ,klandan asker ister ve asker bağışlar sonra köy arayarak belirlediğin miktarda maddeye sahip düşmana saldırır . İyi yanı maddelerin sadece üreteçlerde olan ölü köyleri seçip saldırması.

Eğer sürekli 8lv köylere saldırıyorsa sıkıntı var demektir ama tek tük saldırıyorsa normal çünkü resim tarayarak köy seviyesini belirliyor.Bu program oyuna hiç bir şekilde etki etmiyor sadece görsel olarak çalışan bir script.
tşk.
yükleme sırasında bilgisayara yüklemede BlueStacks i bilgisayara kurup oyunu açtım. ok. bilgiyardan HKEY_LOCAL_MACHINE ->SOFTWARE ->BlueStacks ->Guest ->FrameBuffer -> 0 a geldim fakat resimdeki sağ tarafta çıkan değerlerin kırmızıyla işaretli olan yerler bende yazmıyor. sağ tıklayıp yeni deyip kendim mi yazacam. 32 bit degerinde mi 64 bit mi.. tşk.

Enes

Enes

Üye
10 güne yakın sürede 45 milyondan fazla kastı

sebo7

sebo7

Üye
1900 kupanın üstünde bana maden çıkmıyor 9 seviye benm köy. 1700 ideal bnece. ben ayarı 1900 yaptım 1900 olunca kupa düşüyor otomatik

eneramo585858

Üye
Selamınaleykum. /
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
Bole bı hata yuzunden calıstıramıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz?

sebo7

sebo7

Üye
ayrıca şöyle bir seyde var. senin ip adresin tr olduğu için seni tr global havuza alıyor yani maden ararken gün içinde genelde herkes online olduğu için az maden çıkıyor. yani gece 12 den sonra özellikle çok iyi maden çıkıyor. bir diğer tespitimde hafta sonları maden bulmak imkansıza yakın oluyor. özellikle cumartesi gece bile maden olmuyor :) Tabi bu random olan bişey şans meselesi denk geldiğide oluyor tabi ama az. mesela bir cumartesi 700 bin altın 700 bin iksir 3 bin kara iksir aldığım oldu ancak bir onu alabildim başkada çıkmamıştı :D
Selamınaleykum. /
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
Bole bı hata yuzunden calıstıramıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz?
pc yi resetle diyor denedin mi?
maden avı için en ideal gün pazartesi :) çok denedim en iyi madeni pazartesi kaldırdım ;)

eneramo585858

Üye
ayrıca şöyle bir seyde var. senin ip adresin tr olduğu için seni tr global havuza alıyor yani maden ararken gün içinde genelde herkes online olduğu için az maden çıkıyor. yani gece 12 den sonra özellikle çok iyi maden çıkıyor. bir diğer tespitimde hafta sonları maden bulmak imkansıza yakın oluyor. özellikle cumartesi gece bile maden olmuyor :) Tabi bu random olan bişey şans meselesi denk geldiğide oluyor tabi ama az. mesela bir cumartesi 700 bin altın 700 bin iksir 3 bin kara iksir aldığım oldu ancak bir onu alabildim başkada çıkmamıştı :D

pc yi resetle diyor denedin mi?
maden avı için en ideal gün pazartesi :) çok denedim en iyi madeni pazartesi kaldırdım ;)
2 kez yenıden başlattım aynı hatayı verıyor malesf

sebo7

sebo7

Üye
bu hatayı nerden alıyorsun bot dan mı bluestatcs dan mı?

eneramo585858

Üye
bottan alıyorum botun general kısmındakı bıldırımlerden

sebo7

sebo7

Üye
hmm ozaman bot dosyasını sil yeniden yukle birde öyle dene. çünkü değişiklik algılıyor ama değişiklik yok sanırım silip bida dene derim
autoit yüklümü?

eneramo585858

Üye
yüklü. botu sılıp tekrardan kuruyorum yıne aynı zımbırtı bı calıstıramadık gıttı :)

Üst Alt