S5 uygulamaları var o yüzden boyutu büyük..bu s5 rom 4.3 upd 4 olan niye bu kadar dosya boyutu buyuk orjinal stock rom dan bile fazla
siz kullanıyormuşsunuz şarjı ne kadar gidiyor acaba? orjinale göre nasıl? ayrıca kasma donma oluyor mu ve orjinaldeki gibi ram fazla kullanıyor mu ?S5 uygulamaları var o yüzden boyutu büyük..
Şarjı tüm romlardan iyi. Orjinale göre daha iyi sorun yoksiz kullanıyormuşsunuz şarjı ne kadar gidiyor acaba? orjinale göre nasıl? ayrıca kasma donma oluyor mu ve orjinaldeki gibi ram fazla kullanıyor mu ?
valla kardesim iki s5 romunuda kotulemiyorum ikiside iyi secim senin s5 lollipopmu s5 ploikimisiz kullanıyormuşsunuz şarjı ne kadar gidiyor acaba? orjinale göre nasıl? ayrıca kasma donma oluyor mu ve orjinaldeki gibi ram fazla kullanıyor mu ?

Doğru diyorsun s5 romunun en iyisi ploiki bence sana göre lolipopvalla kardesim iki s5 romunuda kotulemiyorum ikiside iyi secim senin s5 lollipopmu s5 ploikimi![]()
aynen kardeşimikisini de denemek lazım o zaman![]()

s5 lollipopu bi dene derim bu konunun 1. sayfasına git iice bak yazzdıklarıma görsellere filanSon karar nedir ploiki mi port lollipop mu yoksa cm official mi bir türlü karar veremedimamaç bir daha rom deismemek?
![]()

Ben plokideyim memnunum krdeşimSon karar nedir ploiki mi port lollipop mu yoksa cm official mi bir türlü karar veremedimamaç bir daha rom deismemek?
![]()
kardeşim konuyu bi güncellesen ya yarın yuklemeyi düşünüyorumda konu karışık geldi yaw bu işlerde yeniyim des5 lollipopu bi dene derim bu konunun 1. sayfasına git iice bak yazzdıklarıma görsellere filan![]()

kardeşim olabildiğince boşluk bırakıp açıklamalı yaptım daha neresini güncelleyimkikardeşim konuyu bi güncellesen ya yarın yuklemeyi düşünüyorumda konu karışık geldi yaw bu işlerde yeniyim de![]()

bu konuda verdiğin tüm linkleri indirip recovery menuden hepsini tek tek mi yükliycez?
tsk ederimBu iki linki indir kurulum için . Rom ve fix paketi .
Rom dosyası.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fix dosyası.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkini verdiğim fix dosyasınin içinde ing olan uygulamaların Tr dosyaları ve rom daki renk sorununu gidermek için framework apk lari var yani fix olarak bunu kur başka fix kurma.Fix dosyasi yeni bir sey mi yuklediklerimizin disinda bir sey mi…
hocam ben fixi kurunca telefon açılmıyor yani masa üstü gelmiyor. şuan o yüzden tekrar romu yüklüyorum. ilk sayfadaki diğer dosyaları yükleyince açılıyor sorun ne olabilir?Hepsini değil sadece rom ve i9190 için olan fix i yukleyeceksin.
Linkini verdiğim fix dosyasınin içinde ing olan uygulamaların Tr dosyaları ve rom daki renk sorununu gidermek için framework apk lari var yani fix olarak bunu kur başka fix kurma.
İlk romu yuklediginde kurulumu tamamla sonra fix dosyasını kur.