Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
bu s5 rom 4.3 upd 4 olan niye bu kadar dosya boyutu buyuk orjinal stock rom dan bile fazla

baskahmet

baskahmet

Üye
@Samsungw_53 abi romda ing olan yerler var onları nasıl Türkçe yaparm anlatabilirmisin?

cebimci

Üye
S5 uygulamaları var o yüzden boyutu büyük..
siz kullanıyormuşsunuz şarjı ne kadar gidiyor acaba? orjinale göre nasıl? ayrıca kasma donma oluyor mu ve orjinaldeki gibi ram fazla kullanıyor mu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
siz kullanıyormuşsunuz şarjı ne kadar gidiyor acaba? orjinale göre nasıl? ayrıca kasma donma oluyor mu ve orjinaldeki gibi ram fazla kullanıyor mu ?
Şarjı tüm romlardan iyi. Orjinale göre daha iyi sorun yok
Kasma donma vs yok fakat s5 romlar ram fazla kullanıyor
Bu rom 700 mb ram kullanıyor boşta..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
valla kardesim iki s5 romunuda kotulemiyorum ikiside iyi secim senin s5 lollipopmu s5 ploikimi :)

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

cebimci

Üye
ikisini de denemek lazım o zaman :D

sahin02

sahin02

Üye
Son karar nedir ploiki mi port lollipop mu yoksa cm official mi bir türlü karar veremedim :D amaç bir daha rom deismemek? :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Son karar nedir ploiki mi port lollipop mu yoksa cm official mi bir türlü karar veremedim :D amaç bir daha rom deismemek? :)
s5 lollipopu bi dene derim bu konunun 1. sayfasına git iice bak yazzdıklarıma görsellere filan :)

cebimci

Üye
s5 lollipopu bi dene derim bu konunun 1. sayfasına git iice bak yazzdıklarıma görsellere filan :)
kardeşim konuyu bi güncellesen ya yarın yuklemeyi düşünüyorumda konu karışık geldi yaw bu işlerde yeniyim de :D

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim konuyu bi güncellesen ya yarın yuklemeyi düşünüyorumda konu karışık geldi yaw bu işlerde yeniyim de :D
kardeşim olabildiğince boşluk bırakıp açıklamalı yaptım daha neresini güncelleyimki :D

cebimci

Üye
bu konuda verdiğin tüm linkleri indirip recovery menuden hepsini tek tek mi yükliycez?

baleria

Üye
bu konuda verdiğin tüm linkleri indirip recovery menuden hepsini tek tek mi yükliycez?

Bu iki linki indir kurulum için . Rom ve fix paketi .

Rom dosyası.

Fix dosyası.

cebimci

Üye
Bu iki linki indir kurulum için . Rom ve fix paketi .

Rom dosyası.

Fix dosyası.
tsk ederim
lolilop port romu yükledim kurulum felan 7 dk dakar sürdü ve telefon açıldı daha sonra telefonu kapatıp recovery menuden ilk sayfadaki dosyaların hepsini tek tek yükledim ve yeniden başlattım fakat hala açılmadı 20 dk oldu . telefonu kapatıp bataryayı çıkartıp tekrar açtım ama hala açılmadı ne yapmam lazım? CM12 lolipop 5.0.2 offical yuklediğimde böyle bişey olmamıştı 7 dk içinde telefon açılmıştı. yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
by-hedir

by-hedir

Üye
Fix dosyasi yeni bir sey mi yuklediklerimizin disinda bir sey mi…

baleria

Üye
Hepsini değil sadece rom ve i9190 için olan fix i yukleyeceksin.
Fix dosyasi yeni bir sey mi yuklediklerimizin disinda bir sey mi…
Linkini verdiğim fix dosyasınin içinde ing olan uygulamaların Tr dosyaları ve rom daki renk sorununu gidermek için framework apk lari var yani fix olarak bunu kur başka fix kurma.
İlk romu yuklediginde kurulumu tamamla sonra fix dosyasını kur.

cebimci

Üye
Hepsini değil sadece rom ve i9190 için olan fix i yukleyeceksin.

Linkini verdiğim fix dosyasınin içinde ing olan uygulamaların Tr dosyaları ve rom daki renk sorununu gidermek için framework apk lari var yani fix olarak bunu kur başka fix kurma.
İlk romu yuklediginde kurulumu tamamla sonra fix dosyasını kur.
hocam ben fixi kurunca telefon açılmıyor yani masa üstü gelmiyor. şuan o yüzden tekrar romu yüklüyorum. ilk sayfadaki diğer dosyaları yükleyince açılıyor sorun ne olabilir?