teknolojibaronu
Üye
G4 ile Z4 bi gelsin Apple'a ne kalır bilinmezM9, S6 sızdığı gibi çıkarsa ortalık Apple'a kalır (6S)

G4 ile Z4 bi gelsin Apple'a ne kalır bilinmezM9, S6 sızdığı gibi çıkarsa ortalık Apple'a kalır (6S)

Z4 seneye çıkacak galiba. G4 gerçekten baya geç kaldı lg nin amiralleri uzun süreli oluyormuş demek ki.Cidden Z4 ne durumda sene sonunu bulacak gibi haberler vardı.Z2'den sonra tasarım bayagı düzeldi Z4 efsane olabilir tasarım konusunda.
G4 de şu G flexlerdeki kendini yenileyen kasa olursa çok sükse yapar.G serisi beklenen bi seri flex serisi pek tutulmadıgı için gündeme düsmedi bu yenileme olayı.Marjinal bir teknoloji aslında ama maliyeti yükselten bir durum varsa gerek de yok.
Z4 seneye çıkacak galiba. G4 gerçekten baya geç kaldı lg nin amiralleri uzun süreli oluyormuş demek ki.

Keşke G4 te yarın tanıtılsaSeneden seneye diye biliyorum Lg'nin.2 ile 3 arası 1 sene civarıydı ama G2'den sonra G Pro 2 G3'den sonra da G flex 2 çıkardı.
Amiral degil diyemeyiz bu telefonlara.
Vur dedik öldürmüs o zaman Sony![]()
kuzen G3 almış arayüzünü çok beğendim. G4 bomba olur umarım.Tek sebeb için yeterli diye düşünüyorum.M9 tasarımını neden beğenmediniz gençler![]()
Arayüzle ilgili sıkıntısı yok renkli akıcı ekstra uygulamaları da hoş kullanıslı zaten Lg'nin de adamlar ekrana taktı gündeme gelme çabasındalar.G3'e kasmıyor dedik bir kaç yorum gördüler heralde millet memnun 3k'ya sıvamıslar kolları simdi de.Keşke G4 te yarın tanıtılsakuzen G3 almış arayüzünü çok beğendim. G4 bomba olur umarım.
Örnek çok...Firmalar alıştıkları mobil kalıplardan zor kurtulurlar gençler. Örnekleri çok![]()
3K falan hikaye samsung'ta olduğu gibi 2K yapacaksanda eskisinden tasaruflu yapacaksın. Şimdi diyecekler hTc konusunu dağıtmayın ondan fazla uzatmayalım.Arayüzle ilgili sıkıntısı yok renkli akıcı ekstra uygulamaları da hoş kullanıslı zaten Lg'nin de adamlar ekrana taktı gündeme gelme çabasındalar.G3'e kasmıyor dedik bir kaç yorum gördüler heralde millet memnun 3k'ya sıvamıslar kolları simdi de.
G4 standart tasarımı bozmadan S810 3-4 GB ram ve 2k ekran ile gelirse zaten efsane olur hele hele fu ll hd bir versiyonu olursa yeme de yanında yat.
Ayrıca G4 için note tarzı bir arayüz de konusuluyodu bir ara
Sorun yok HTC tanıtımı gerçekleşsin geniş geniş tartışılır kardeşim.3K falan hikaye samsung'ta olduğu gibi 2K yapacaksanda eskisinden tasaruflu yapacaksın. Şimdi diyecekler hTc konusunu dağıtmayın ondan fazla uzatmayalım.

Sorun yok HTC tanıtımı gerçekleşsin geniş geniş tartışılır kardeşim.![]()

İyi ki hatırlattın bende 2. telefonu kime alayım diye düşünüyordumAbi bana bir htc one m9 satın alsana.![]()
![]()
![]()

İyi ki hatırlattın bende 2. telefonu kime alayım diye düşünüyordum![]()
![]()