Haber HTC One M9’un Resmi Tanıtım Videoları Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bana kalırsa videolar tamamen sahte. M8 in altındaki siyah şerit çok eleştiri aldı ve bana kalırsa HTC tarafından kaldırılacak.
İnşallah öyle oluyordur da firmalar bizi kekliyordur. Hiç istemem M9'un öyle çıkmasını.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

abandonware

abandonware

Üye
Bana kalırsa üstteki resimdeki telefonun on kısmı gibi olacak. Kameranın kare olması çok kötü olmuş, öyle çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten de kare olursad a UltraPixel olayını bıraktıkları için "kamerayı tamamen yeniledik" anlamında kare tasarlanmış olabilir..

0MG90

0MG90

Üye
Evleaks'ın paylaştığı gibi çıksa tasarım ödülüne doymaz. En son sızıntılara göre çıkarsa M8.1 gibi bir şey olur.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
M7 - M8 - M9 yanyana videoda görüldüğü gibi gelirse ozaman işler değişecek mi görecez.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana kalırsa üstteki resimdeki telefonun on kısmı gibi olacak. Kameranın kare olması çok kötü olmuş, öyle çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten de kare olursad a UltraPixel olayını bıraktıkları için "kamerayı tamamen yeniledik" anlamında kare tasarlanmış olabilir..
Ben kare tasarımı çok beğendim ön tarafta öyle olsa harbidende ödül üstüne ödül alır.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
@ANIL @Nextman htcnin etkinliği başladımı acaba

0MG90

0MG90

Üye
Yarım saat sonra

ANIL

ANIL

Admin
Başladı buradan izleyebilirsiniz;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Emre

Üye
2840 mAh şakamı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC One M9, Nisan başı itibariyle Türkiye’de çift tonlu gümüş ve altın, tek tonlu kurşun gri renklerde temin edilebilecek.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
erko merko

erko merko

Üye
öncedende dediğim gibi m8 kopyası bir cihaz çıktı, s6 ve s6 edge karşısında hiç şansı yok

Murat Alper

Murat Alper

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Şuraya gelip Samsung 'u savunmayın. Kendisi tasarım harikası sanki.

erko merko

erko merko

Üye
Şuraya gelip Samsung 'u savunmayın. Kendisi tasarım harikası sanki.
Hayrola sanamı soracağım sen kimsin ? istediğimi savunurum
Eğer videodaki telefonlar gelirse bunlar benim için tasarım harikası tam beklediğim gibi çünkü ve bu fikrime kimse karışamaz bende kimsenin fikrine karışamam ama biri bana laf atıyorsada cevabını veririm

Invoke

Invoke

Üye
20MP, Sense 7. Sesi ve cihazın tasarımı zaten iyiydi. Sorunlardan biri batarya geri kalıyor yeni XZ lere göre, S6'ya karşı nasıl olur görürüz. Tabi 2840'dan ayrı performansını da görmek lazım. Bir de şu htc yazısının yanına tuşları koysa ya da htc yazısını kaldırabilse çok güzel olurdu. 1080p olması da güzel olmuş bence.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bir günü çıkarırda acaba s810 ile biraz daha güç artışı olurmu acaba şarjda @Invoke s810 ile batarya kullanımı daha iyi olacak deniliyordu

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bence alınmalık telefon olmuş

Üst Alt