Htc Amiral Gemisi U 11'in Render Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Htc Amiral Gemisi U 11'in Render Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı
HTC'nin 16 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtılacak amiral gemi akıllı telefonu U 11'e ait render görselleri ve 360 Derece videosu internete sızdırıldı.



Samsung ve LG, amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sundu. Şimdi ise sıra HTC'ye gelmiş görünüyor. HTC U 11, Tayvan merkezli şirketin bu ayın 16'sında resmi olarak tanıtması beklenen amiral gemisi akıllı telefonun adı olacak. HTC, U 11'in bazı özelliklerine işaret eden bazı teaserlar yayınladı. Buna göre HTC U 11, dokunmaya duyarlı çerçeveleri ve Edge Sense adı verilen teknolojisi sayesinde günümüz akıllı telefonlarında bulunmayan bir özelliğe sahip olacak.

https://www.maxicep.com/htc-u-11in-yeni-videosunda-edge-sense-tanitiliyor
HTC U 11'in Yeni Videosunda Edge Sense Tanıtılıyor
HTC, amiral gemisi akıllı telefonu resmi olarak duyurmadan önce cihazın tasarımını gözler önüne seren render görselleri internete sızdırıldı. 91 Mobiles ve @OnLeaks (çok güvenilir bir kaynak) tarafından ortaya çıkarılan tasarımlar fabrika CAD çizimlerine dayanıyor ve HTC U 11'in parlak kırmızı bir versiyonunu gösteriyor.

Görüntülerde de görebileceğiniz üzere HTC U 11, ekranın sağ ve sol tarafında ince çerçevelere sahip ancak ekranın alt ve üst çevreleri için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Telefonun kalınlığında gelirsek; cihazın alt tarafta 8mm ve üst tarafta ise yukarıda belirttiğimiz dokunmaya duyarlı çerçeveleri nedeni ile 9.2mm kalınlığa sahip olacağı belirtiliyor.

">

Teknik özellikleri tarafında ise HTC U 11, 2017 amiral gemisi akıllı telefonlarında olduğu gibi Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile gelecek. Yeni HTC akıllı telefon ayrıca 12 MP arka kamera, 16 MP ön kamera, USB Type-C bağlantı noktası ve 3.000 mAh bataryaya sahip olacak. HTC U 11'in Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkması bekleniyor.

https://www.maxicep.com/galeri/htcnin-amiral-gemisi-u-11-render-gorselleri-ile-karsinizda
HTC'nin Amiral Gemisi U 11, Render Görselleri ile Karşınızda
Hatırlayacağımız üzere, HTC U 11'in daha önce HTC Ocean kod adıyla görüntüleri sızdırılmıştı. Parlak Kırmızı rengin sergilendiği bu görüntüler de daha önce sızan görüntülere oldukça benziyor.

Htc Amiral Gemisi U 11'in Render Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı
 


Üst Alt