Galaxy S9'un Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S9'un Yeni Görüntüleri Sızdırıldı
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'un şık siyah rengini ve daha kolay kullanım sağlaması beklenen yeni parmak izi tarayıcının gösterildiği yeni görüntüsü internete sızdırıldı.


Geçtiğimiz hafta Samsung Galaxy S9 +'ın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Yeni bir haftaya başlarken, şimdi de karşımızda daha küçük bir ekrana sahip olması beklenen Galaxy S9'un yüksek çözünürlüklü fotoğrafı internete sızdırıldı. Görüntü, bu konuda güvenilir bir geçmişe sahip olan @OnLeaks tarafından sızdırıldı. Ancak yine de bu görüntülerin cihazın gerçek görüntüleri olmadığını göz önünde bulundurun.



Bu görüntülerde gösterilen Galaxy S9, selefi Galaxy S8 ile büyük oranda benzer bir tasarım çizgisine sahip gibi görünüyor. Cihaz, çok ince üst ve alt çerçeveleri ile yine aynı uçtan uca ekrana sahip, ancak en büyük değişiklik, parmak izi tarayıcının şimdi uygun bir merkezi konumda kameranın altına taşınmasıyla arka tarafta gerçekleşiyor. Galaxy S9, alt tarafında yine bir kulaklık girişi ve hoparlöre sahip olacağı görülüyor. Sol taraftaki Bixby tuşu da yerini koruyor. Bu sızıntıya göre Galaxy S9, daha büyük ekranlı kardeşi Galaxy S9 + gibi arka tarafında çift kamera kurulumuna sahip olmayacak.

Yakın zamanda Synaptics tarafından duyurulan, ekran üzeri optik parmak izi tarayıcı gibi fantastik yeni özellikler Galaxy S9'da bulunmayacak gibi görünüyor.

Yakın zamanda, Bloomberg'den gelen bir haberde, Galaxy S9'un kamera ünitesinde önemli geliştirmeye rağmen Galaxy S8 ile neredeyse aynı tasarıma sahip olacağı iddia edilmişti. Ayrıca Samsung'un yeni akıllı amiral gemisi akıllı telefonlarını, Şubat ayında tanıtacağı ve artık geleneksel olduğu üzere tanıtımdan sonra bir ay içinde, muhtemelen Mart ayında satışa sunacağı belirtiliyor.
Galaxy S9'un Yeni Görüntüleri Sızdırıldı
 


Üst Alt