Haber HTC One M9’un Resmi Tanıtım Videoları Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC One M9’un Resmi Tanıtım Videoları Sızdırıldı!
Merakla beklenen ve yılın flaş telefonlarından biri olması beklenen One M9’un Resmi Tanıtım Videoları burada.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC’nin yaklaşık bir hafta sonra Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı yeni amiral gemisinin tanıtım videolarına ulaştık.

HTC firması söz konusu olunca en güvenilir haberlerin kaynağı Upleaks Twitter üzerinden firma tarafından hazırlanan tanıtım videolarını paylaştı.

HTC One M9’un giriş, kamera ve tema özelliklerinin gösterildiği videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Videolar muhtemelen bir kaç saat içinde Youtube tarafından silineceği için izlemek için acele edin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke, B.A.R.O.N ve Nextman

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
tasarımı ve donanımı tatmin edici gerçekten

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ortak :oke:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve ÇaRşI 2387
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yarın akşam bi bakalım. Geç oldu.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
erko merko

erko merko

Üye
Samsung'a mana bulan arkadaşlara sesleniyorum m7,m8,m9 ve z,z1,z2,z3 birbirinin kopyası tasarımlar artık ona göre eleştiri yaparsınız umarım :D

98farom98

98farom98

Üye
Gayet güzel :spr

KayraBey

KayraBey

Üye
Yok mu videoları indiren. Ben izleyemedim :(

0MG90

0MG90

Üye
Samsung'a mana bulan arkadaşlara sesleniyorum m7,m8,m9 ve z,z1,z2,z3 birbirinin kopyası tasarımlar artık ona göre eleştiri yaparsınız umarım :D
Hiç değilse terlik plastiği değil. Tasarımı daha iyi bana göre.

Videolarda uçmuş.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yoruma yazılmış birkaç saate silinir diye :D neyse 5 gün'e göreceğiz zaten.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
abi videolar izlenmiyor

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
One m9 intro videosu

Buda on kamera örnek videosu

0MG90

0MG90

Üye
İzledim şimdi. Ben Evleaks ve Spigen'in paylaştığı gibi gelmesini isterdim. Ama kamera uygulaması çok iyi olmuş, geliştirmişler.

furkankaya559758

Üye
Ben tasarımını beğenmedim ama donanımı muhtemelen iyi olur.

erko merko

erko merko

Üye
Hiç değilse terlik plastiği değil. Tasarımı daha iyi bana göre.

Videolarda uçmuş.
Alpha'dan sonra çıkan telefonlar plastikmi ?ben tasarımdan bahsediyorum malzemesinden değil boş boş yorum yapmayın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar videolar bende:ehe birazdan yeni linkleri eklerim:oke:
Videolar yenilendi arkadaşlar.

0MG90

0MG90

Üye
Kamera harici aynı. Olmadı bu HTC. Sürekli M8 tasarımında kalamaz, bunuda biliyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kamera harici aynı. Olmadı bu HTC. Sürekli M8 tasarımında kalamaz, bunuda biliyorlar.
Kullananlar bilir, öyle kullandıkça zamanla soğuyan çekiciliğini yitiren bir tasarıma sahip değil. Malzeme kalitesi de iyi olduğu için uzun süre kozmetik olarak zarar görmüyor. (Kamera lens camı hariç)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Kullananlar bilir, öyle kullandıkça zamanla soğuyan çekiciliğini yitiren bir tasarıma sahip değil. Malzeme kalitesi de iyi olduğu için uzun süre kozmetik olarak zarar görmüyor. (Kamera lens camı hariç)
abi m8'in şarjı nasıl gidiyordu bir günü görebiliyormuydun birde m9da 2k ekran olmayacak deniliyor m9plusta olacakmış 2k ekran öle duydum

0MG90

0MG90

Üye
Değil zaten ama alttaki o siyah çerçeve ve HTC yazısı insanı soğutuyor bir süre sonra. Keşke Evleaks'ın paylaştığı gibi gelseydi cihaz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt