Haber HTC One M9’un Resmi Tanıtım Videoları Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cidden Z4 ne durumda sene sonunu bulacak gibi haberler vardı.Z2'den sonra tasarım bayagı düzeldi Z4 efsane olabilir tasarım konusunda.
G4 de şu G flexlerdeki kendini yenileyen kasa olursa çok sükse yapar.G serisi beklenen bi seri flex serisi pek tutulmadıgı için gündeme düsmedi bu yenileme olayı.Marjinal bir teknoloji aslında ama maliyeti yükselten bir durum varsa gerek de yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cidden Z4 ne durumda sene sonunu bulacak gibi haberler vardı.Z2'den sonra tasarım bayagı düzeldi Z4 efsane olabilir tasarım konusunda.
G4 de şu G flexlerdeki kendini yenileyen kasa olursa çok sükse yapar.G serisi beklenen bi seri flex serisi pek tutulmadıgı için gündeme düsmedi bu yenileme olayı.Marjinal bir teknoloji aslında ama maliyeti yükselten bir durum varsa gerek de yok.
Z4 seneye çıkacak galiba. G4 gerçekten baya geç kaldı lg nin amiralleri uzun süreli oluyormuş demek ki.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Z4 seneye çıkacak galiba. G4 gerçekten baya geç kaldı lg nin amiralleri uzun süreli oluyormuş demek ki.

Seneden seneye diye biliyorum Lg'nin.2 ile 3 arası 1 sene civarıydı ama G2'den sonra G Pro 2 G3'den sonra da G flex 2 çıkardı.
Amiral degil diyemeyiz bu telefonlara.
Vur dedik öldürmüs o zaman Sony :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
M9 tasarımını neden beğenmediniz gençler :cool

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Seneden seneye diye biliyorum Lg'nin.2 ile 3 arası 1 sene civarıydı ama G2'den sonra G Pro 2 G3'den sonra da G flex 2 çıkardı.
Amiral degil diyemeyiz bu telefonlara.
Vur dedik öldürmüs o zaman Sony :D
Keşke G4 te yarın tanıtılsa :D kuzen G3 almış arayüzünü çok beğendim. G4 bomba olur umarım.

M9 tasarımını neden beğenmediniz gençler :cool
Tek sebeb için yeterli diye düşünüyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Firmalar alıştıkları mobil kalıplardan zor kurtulurlar gençler. Örnekleri çok :cool

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Keşke G4 te yarın tanıtılsa :D kuzen G3 almış arayüzünü çok beğendim. G4 bomba olur umarım.
Arayüzle ilgili sıkıntısı yok renkli akıcı ekstra uygulamaları da hoş kullanıslı zaten Lg'nin de adamlar ekrana taktı gündeme gelme çabasındalar.G3'e kasmıyor dedik bir kaç yorum gördüler heralde millet memnun 3k'ya sıvamıslar kolları simdi de.
G4 standart tasarımı bozmadan S810 3-4 GB ram ve 2k ekran ile gelirse zaten efsane olur hele hele full hd bir versiyonu olursa yeme de yanında yat.
Ayrıca G4 için note tarzı bir arayüz de konusuluyodu bir ara

yakupb03

yakupb03

Üye
Z4 u bekleyin beklenti gibi yüksek gelirse cihaz z2 yi satıp alırım :-)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arayüzle ilgili sıkıntısı yok renkli akıcı ekstra uygulamaları da hoş kullanıslı zaten Lg'nin de adamlar ekrana taktı gündeme gelme çabasındalar.G3'e kasmıyor dedik bir kaç yorum gördüler heralde millet memnun 3k'ya sıvamıslar kolları simdi de.
G4 standart tasarımı bozmadan S810 3-4 GB ram ve 2k ekran ile gelirse zaten efsane olur hele hele fu ll hd bir versiyonu olursa yeme de yanında yat.
Ayrıca G4 için note tarzı bir arayüz de konusuluyodu bir ara
3K falan hikaye samsung'ta olduğu gibi 2K yapacaksanda eskisinden tasaruflu yapacaksın. Şimdi diyecekler hTc konusunu dağıtmayın ondan fazla uzatmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
3K falan hikaye samsung'ta olduğu gibi 2K yapacaksanda eskisinden tasaruflu yapacaksın. Şimdi diyecekler hTc konusunu dağıtmayın ondan fazla uzatmayalım.
Sorun yok HTC tanıtımı gerçekleşsin geniş geniş tartışılır kardeşim. :cool

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok cool gördüm sizi :cool

0MG90

0MG90

Üye
Z4 yıl sonuna doğru anca tanıtılır. Seneye değil. (Sızıntılara göre) Yazmadan geçmeyeyim dedim yanlış bilgi vermeyelim.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony tarih verdi mi? Veya şu etkinlik?

abandonware

abandonware

Üye
Bana kalırsa videolar tamamen sahte. M8 in altındaki siyah şerit çok eleştiri aldı ve bana kalırsa HTC tarafından kaldırılacak.

0MG90

0MG90

Üye
Sony'nin 2 Mart'ta. Z4 Tablet ve M4 Aqua tanıtılır.

• Beğen

Üst Alt