Haber "What's Next" Unpacked 2015

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım önemli ya mesela sennheiser mx375'in keskin hatları çok hoşuma gidiyor. :D
Ayrıca görünüşü geçelim kimi kulaklık kulağa oturmuyor onları da geç ama kimisi de bir süre kullanınca yine düşmeye başlıyor. En sinir olduğum şeylerden biridir, kulaklığın sürekli kulağımdan düşmesi.
Sony headset aldıysan onlar hep düşüyor sinir bir durum :D bende sony'e güvenip aldımds pek bir espirisi yokmuş.

Invoke

Invoke

Üye
Sony headset aldıysan onlar hep düşüyor sinir bir durum :D bende sony'e güvenip aldımds pek bir espirisi yokmuş.

Yazımı düzenlemiştim hemen alıntılamışsın. :D Kafam çok acayip şuan. =P

Xperia Ray'in dandik kulaklığı hep düşerdi. MX170 7-8 ay sonra düşmeye başladı. Urbanears medis kullanıyorum, memnunum. :D

0MG90

0MG90

Üye
Tasarım önemli değil diyenler bence bi MDR-NC31EM alıp kullansın

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bendede sony kulaklık var ve hiç düşmüyor. Ama modelden modele değişir. Belkide senin kulağının formuna uygun değil ve tam oturmuyor. Mesela bazılarında apple earpods'lar beton gibi otururken başkalarında löp diye düşüyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bendede sony kulaklık var ve hiç düşmüyor. Ama modelden modele değişir. Belkide senin kulağının formuna uygun değil ve tam oturmuyor. Mesela bazılarında apple earpods'lar beton gibi otururken başkalarında löp diye düşüyor.

Kulakiçi demiyorum ben kulakustu.

Invoke

Invoke

Üye

Tabi kulağa göre de değişir. :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tasarım önemli değil diyenler bence bi MDR-NC31EM alıp kullansın
Kulakta iyi oturduğu sürece önemli değil dedim. Bu sony kulaklıkları tasarlayanın kulak formu baya yamuk olmalı :D

Invoke

Invoke

Üye
Derdimiz kulaklık olsun ya

0MG90

0MG90

Üye
Offff

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene rahatım birazda seneye öyle olmicak :D

Invoke

Invoke

Üye
ClearAudio+ ile gayet iyi veriyor. (David Guetta, Tiesto, Armin Van Buuren, Zedd vb. ünlülerin albümleri muhteşem)

Yalnız Sony'nin walkman acayip fark ediyor. Nexus 5 de bile ki stock sesi öyle iyidir bir walkman bir de fauxsound kaliteli kernel. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt