Kavisli ekran yeni teknoloji değil bana göre, hatta çok gereksiz. Neyse cihazlar tanıtılsın görürüz.
Şirinlerin yeni fön makinasıS6 kulaklıkları. Bildiğin EarPods çakması.
(iPhonedo izleyenler anlatmıştır)Bana göre dedim.Geleceği var.
Bunlara ek olarak;S6 ve S6 Edge
S6 Edge
Kavisli ekran yeni teknoloji değil bana göre, hatta çok gereksiz. Neyse cihazlar tanıtılsın görürüz.
Bana göre dedim.

Tasarımdan daha önemlisi kulaklıkları sennheiser üretecekmiş yani kaliteli kulaklık olmasını bekliyorum.Kulaklığa gidipte earpods çakması demek çok saçma çünkü o kulaklığın o şekilde olması o tür kanal içi kulaklıklarda daha iyi düşük frekans performansı veriyor. Kaldıki bu sadece Apple'a has birşey değil.
Akıllı saatlerde olursa belki hoş durur ama telefonlarda çok saçma.Şu haliyle benim de ilgimi çekmiyor ama ileride daha değişik tasarımlarla işler değişir.![]()
O zaman bencede kaliteli olacaktır.Tasarımdan daha önemlisi kulaklıkları sennheiser üretecekmiş yani kaliteli kulaklık olmasını bekliyorum.
Gear S ve gear fitte varAkıllı saatlerde olursa belki hoş durur ama telefonlarda çok saçma.
Over-ear kulaklık olmadığı sürece kulaklıların tasarımlarını tartışmak biraz saçma geliyor bana zaten. Kulaklıklar ya cebimde yada kulağımda oluyor. Kulağa taktım mı çoğu kulaklıkta olduğu gibi pek bir şey gözükmez zaten yani kaliteli düzgün ses versin ve kulakta iyi otursun isterse en yamuk kulaklık olsun.O zaman bencede kaliteli olacaktır.
Ayrıca yine aynı yere geliyor dediğim o tasarımlar Apple a has birşey değil.