Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note serisinin rakipsiz olmasının sebebi ekran ve kalemden çok içinde barındırdığı yazılımdır. LG arayüzünde olduğu gibi bu özellikleride portlamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmaması dileğiyle...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kesinlikle cok daha ozgun bir yazilim yapacaklarindan eminim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kim bilir.. Bakarsın deri görünümlü yaparlar.

(NOTE 3 NOTE 4)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg gordugum en ozgun ve yaratici firma.Ya metal olur ya da flexlerdeki gibi cizikleri kendi gideren.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lg gordugum en ozgun ve yaratici firma.Ya metal olur ya da flexlerdeki gibi cizikleri kendi gideren.
Yeri değil fakat o çizikleri kendi giderenin için de ne var ki o çizikleri onarıyor. Bir de insan eline ne gibi tesirleri var bunlarda önemli bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yabanci kaynaklar dahil herhangi bir bilgi bulamadim pek acikcasi merak da etmedim.Otomotiv sektorundede kullanilmis daha once sagliga zararli olacagini sanmiyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG tasarım özgünlüğune şapka kaldırılcak bir marka elbette ama yazılımda samsung portlarıyla yapıldığını okumuştum forumda.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben samsung benzeri pek bir sey goremiyorum acikcasi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
;) :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonuna bakınca aynı yazılımı farklı isimlerle bulabilirsiniz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benzerlikler olabilir ama bu portla yapildi demek ne kadar dogru.G3 deki multi window su note daki yan menuden uygulamayi cekip calistirmayla ayni islevde bunu diger markalar da farkli isimlerle yapabilir sonucta android icin gereken bir sey iki uygulama ayni ekranda vs ekranlar da buyumusken.Amac ayni olunca farkli isimlerde farkli yapilarda ayni islev gorulebilir.
Dostum ekledigin modelleri defalarca kurcaladim benzerlik ayri bir seydir dupeduz kopyalamak ayridir lg sadece dis tasarim degil yazilimiyla da ozgundur.G Pro,G Pro 2,G flex ve G flex 2 yi incelersen kullanim kolayligi saglayan ozgun unsurlari gorursun.G2 ve G3 zaten artik bilinen modeller diye saymadim bile.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen benim dediğimi anlamadın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anladim da anlam veremedim s4 ve note 2 disi benizyo ici farkli mi demek istedin?

Darqos

Darqos

Üye
G4 Note sadece bir iddia ama note serisi gibi bir model dusunceleri var bayadir.Ama seriye donustureceklerini sanmiyorum G4 Note ciksa bile burdaki Note kelime anlamiyla iliskili olarak kullanilan kalemli ve buyuk ekranli cihazdir.Bunu tum markalar cikarabilir.Unutmayalim ki Samsung yaptigi eski aciklamalarin aksini yapmasiyla bu S6 modeliyle bir kez daha Apple hayrani ve dupeduz iphone cakmasi oldugunu gostermistir.Isim degil vizyon ve tasarim cakmaligi daha kotu bir durum bence.Muthis yeniliklere gitmisler tasarimda guzel ama ozgun degil herkesin de gordugu gibi.
Haklısın Hatta Samsung Apple dan çaldığı için davalı olmuşlardı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tam üzerine konusmusken bugün G4 görüntüleri sızdırıldı diye haberler çıkmıs.Cihaz G4 degil Snap610 kullanıldıgını gösteren fotosu gizlenmis haberlerde ve G4 diye lanse edilmis.Cihaz metale benziyo bu da G4'ün metal gelme olasılıgını yükseltmekte.Tabi alt segment telefonu metal yapıp G4'ü polikarbon yapmazlarsa.Cihazdaki diger bir ayrıntı arka sol üstte kalem olma ihtimali var.Acaba G4'ün Stylus modeli gibi bir sey mi bu? G3'ün Stylus modeli de mtk islemci kullanıyodu bilindigi üzere bunda da S610 kullanılmıs olabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Böyle gelirse G3 alırım daha iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence sen yeni konu aç sonuçta bura samsung S6 konusu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Haber niteligi tasıyacak bir durumu yok bugün konusuldugu için fotoları ekledim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
enes-1907

enes-1907

Üye
samsung bu kafayla giderse satışları daha da düşer.Akıllarını o bataryayı yükseltmek yada o kasa tasarımını değiştirmek gelmediği sürece satışları düşmeye devam edecektir.Hep aynı kasa aynı arayüz aynı menü :) sinir bozucu gerçekten

The Pancar

The Pancar

Üye
aynı tas aynı hamam

Üst Alt