Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Galaxy s6 32gb Türkcell sitesinde 2499₺
Galaxy s6 edge ise 2.999₺. Stokları tukenmiş Türkcell de

0MG90

0MG90

Üye
Kazık fiyat

baby_face_

baby_face_

Üye
Hemde ne kazık, firmaların suçu yok tüm suçlu bizleriz :-)

0MG90

0MG90

Üye
64gb ve 128gb'ı düşünemiyorum

baby_face_

baby_face_

Üye
İki üç ay sonra kafadan 150 200 TL düşecek aceleye gerek yok.

jotem173

jotem173

Üye
Almayın kazık sa satamasınlar

technocu1

Üye
edgenin fiyatı çok yüksek yaaa :'(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
2550 mah mı qhd ekran için biraz az değilmi ya :hmmm galaxy s5 de bile full hd olmasına ragmen 2800 mah pil 1 gunu çıkarmıyorçok garip git gide batarya düşüyor :blink:

The Pancar

The Pancar

Üye
2550 mah mı qhd ekran için biraz az değilmi ya :hmmm galaxy s5 de bile fu ll hd olmasına ragmen 2800 mah pil 1 gunu çıkarmıyorçok garip git gide batarya düşüyor :blink:
Cihazda 14 nanometrelik bir işlemci var. Bu telefonun çok daha az ısınacağı ve daha az şarj tüketeceği anlamına gelir. Batarya bu koşul altında gayet yeterli.
-NAWY

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Samsungu sevmememe rağmen param olsa şu anda gider bu cihazı alırdım. M9 berbat ötesi çıktı maalesef ve z3 iyi ama bence o kadar abartılacak kadar iyi değil sadece kasada çok küçük farklar olması dışında bildiğimiz z2.
Lg inşallah bomba bir cihaz çıkartır ama g4 çıkana kadar en iyi telefon s6 çıktı testlerden.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsungu sevmememe rağmen param olsa şu anda gider bu cihazı alırdım. M9 berbat ötesi çıktı maalesef ve z3 iyi ama bence o kadar abartılacak kadar iyi değil sadece kasada çok küçük farklar olması dışında bildiğimiz z2.
Lg inşallah bomba bir cihaz çıkartır ama g4 çıkana kadar en iyi telefon s6 çıktı testlerden.

G4 ile yeni bir arayüz üzerinde çalısıyolarmıs mevcudu bozmadan iyilestirme saglarlarsa harika bir is basarmıs olurlar.
Sızdırılan görsellere gelirsek G4 için bu görsellerde ekran degil de arka kapak kısmının kavisli oldugu ve telefonun G2 ve G3'e oranla bir hayli kalın oldugu göze çarpıyo.Lg son dönemlerde zarif ince ve hafif modeller yaparken böyle bir ise niye yönelir sebebi bence G flexdeki kendi ürettigi 3.500 mAh kavisli bataryanın benzerini G4'de kullanmak istemesi olabilir.Aynı sekilde o kalınlıga ragmen baktıgımızda kameranın çıkıntılı lensi de göze çarpıyo.
Kısaca Lg yeni arayüz (buna ekstra yardımcı yeni minik uygulamalar da eklenebilir multi window quick remote gibi) kamera ve batarya konusunda gündem yaratma ugrasında bunu da basaracaklar gibi zira mevcud arayüz zaten sıkıntısız akıcı,son olarak lazer odaklı G3 kamerası sahane ve bataryalarını da kendisi üretiyor ekstra sıkıstırma teknikleriyle devasa akım degerlerindeki pilleri 8-9 mm arası zarif kasalara sıgdırdılar.
S810 haberlerinden sonra kendi chipsetlerini gelistirme yoluna gittiler ama bunu yetistirmeleri imkansız artık ısınma sorunu için de kasada bir güzellik yapmaları lazım

Darqos

Darqos

Üye
Çok para , Tasarım Eskisinden iyi ama Bununla bitmez, Lg g4 S6 yı ezer diyorum ve Samsung un Touchwiz Arayüz sıkıntısı da bitmez
Babam şuan Bu telefonun üç milyar oldugunu söyleyince Babam Samsung a Sövdü :D :'D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 çıkmadan bilinmez ama G4 çelik kasayla çıkmazsa hayl kırklıgı yaratır.Ha bu çelik daha iyi açısından degil ben sahsen çelik aluminyum telefonları sevmem ama kitle meselesi Samsung bile çelige yöneldiyse artık.Plastik çıkarsa da 2.000 lira civarlarını çok aşmaması lazım.
S6 14 nm ile suan kral.S810 ile aralarında performans farkı yok belki ama ısınma sorunu çok büyük bir dert one m9 yanıyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Darqos

Darqos

Üye
G4 çıkmadan bilinmez ama G4 çelik kasayla çıkmazsa hayl kırklıgı yaratır.Ha bu çelik daha iyi açısından degil ben sahsen çelik aluminyum telefonları sevmem ama kitle meselesi Samsung bile çelige yöneldiyse artık.Plastik çıkarsa da 2.000 lira civarlarını çok aşmaması lazım.
S6 14 nm ile suan kral.S810 ile aralarında performans farkı yok belki ama ısınma sorunu çok büyük bir dert one m9 yanıyor.
Çelik kasayla çıkmıycak Son bilgi !

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çelik kasayla çıkmıycak Son bilgi !

İddia tabi bunlar G4 plastik çıkıp G Pro ya da G4 Note'da çelik kullanabilirlermis.Dedigim gibi benim açımdan sıkıntı yok ama kullanıcı kaybedecegi kesin.Maliyet açısından cidden dogru bir karar daha fazla para bayılıyosun ve düsünce ezilen celik igrenc bir görüntü olusturuyo ve tamir maliyeti çok çok fazla 200-300 lira basit bir düsürmenin ezilmenin sonucu.

• Beğen
Tepkiler: Darqos
Darqos

Darqos

Üye
İddia tabi bunlar G4 plastik çıkıp G Pro ya da G4 Note'da çelik kullanabilirlermis.Dedigim gibi benim açımdan sıkıntı yok ama kullanıcı kaybedecegi kesin.Maliyet açısından cidden dogru bir karar daha fazla para bayılıyosun ve düsünce ezilen celik igrenc bir görüntü olusturuyo ve tamir maliyeti çok çok fazla 200-300 lira basit bir düsürmenin ezilmenin sonucu.
Ya ben şahsen Bir Telefon alsam Hemen Jelatın ve Kapaklı Kılıf alırım Metal olupta elimde gezdirmem Sonuçta cep telefonu , Metallerin - yönü de şu Telefon buz gibi aldığında ,Telefon oyun oynarken ısındığında Geç soğuyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon metal diye kılıfsız kullananlar zaten büyük bir yanılgı içindeler zira telefonlarının arıza ve masraf oranları plastik telefonlardan cok cok fazla olur.Metal telefon sadece tasarım açısından iyi kaldı ki Lg'nin tasarım sıkıntısı yok G3 metal görünümlüydü harika duruyodu gerçi arka kapakta polikarbon ve aluminyum alasım birlikte kullanılmıs.

• Beğen
Tepkiler: Darqos
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G4 Note nedir ya tam bir samsung çakması.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 Note sadece bir iddia ama note serisi gibi bir model dusunceleri var bayadir.Ama seriye donustureceklerini sanmiyorum G4 Note ciksa bile burdaki Note kelime anlamiyla iliskili olarak kullanilan kalemli ve buyuk ekranli cihazdir.Bunu tum markalar cikarabilir.Unutmayalim ki Samsung yaptigi eski aciklamalarin aksini yapmasiyla bu S6 modeliyle bir kez daha Apple hayrani ve dupeduz iphone cakmasi oldugunu gostermistir.Isim degil vizyon ve tasarim cakmaligi daha kotu bir durum bence.Muthis yeniliklere gitmisler tasarimda guzel ama ozgun degil herkesin de gordugu gibi.

Üst Alt