Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ 128GB olarak da sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ 128GB olarak da sunuluyor
SD Kart girişi ekleseniz ne olurdu :hmmm

Samsung’un yeni modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge gibi 128GB olarak da sunulacak…


Samsung, yeni cihazlarını duyururken, üst düzey donanım özellikleri ile gelen modeller hem tasarımları hem de teknik özellikleri ile dikkat çekiyor. Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ adları ile dün New York’ta Samsung’un “Galaxy Unpacked” etkinliğinde duyurulan cihazlar, ayrıca firmanın ilk 4GB RAM içeren modelleri oldu.



Geçtiğimiz Mart başında Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de resmi olarak duyurulan Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, 32GB / 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulmuştu. Diğer taraftan dün ise Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinin 32GB ve 64GB olarak sunulacağı kaydedilirken, 128GB versiyona ait bilgi ise gelmemişti.

Ancak Güney Kore devinin Amerika Birleşik Devletleri web sitesinde listelenen Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note5’in 128GB dahili veri kapasitesi ile de satın alınabileceği görülmekte. 128GB hem AT&T hem de Verizon Wireless üzerinden listelenmiş durumda.

Cihazların teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, modeller 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyor. Galaxy S6 edge+’ın iki yanı kavisli ekrana sahip olduğunu da belirtelim.

Akıllı telefonlarda yonga seti olarak 2.1Ghz saat hızında sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Samsung Exynos 7420’ye yer verilmiş ve ayrıca akıllı telefonların arka yüzünde OiS destekli 16MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP çözünürlükte geliyor.

Parmak izi tarayıcısı da içeren yeni akıllı telefonlar Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Her iki model de kısa süre içerisinde satışa sunulacak ancak, Galaxy Note5’in bu sene içerisinde Avrupa pazarında sunulmayacağı haberleri ortaya çıktı. Samsung, ABD ve Asya pazarına yoğunlaşmayı planlıyor.

Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ 128GB olarak da sunuluyor - MaxiCep
 


Üst Alt