Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
aynen öyle :)
İyi günler aklıma takıldı en son 4.4.4 yüklü ama 15 dakika oyun oynayınca İŞLEMCİ sıcaklığı 52 derece oluyor ve teefonun ust tarafı ısınıyor tabi 2.3 Ghz ama bu sıcaklık normalmidir Nfs Mostwanted ve Minecraft oyununu oynarım
bi cevaplamıycakmısınız ??

man20

man20

Üye
İyi günler aklıma takıldı en son 4.4.4 yüklü ama 15 dakika oyun oynayınca İŞLEMCİ sıcaklığı 52 derece oluyor ve teefonun ust tarafı ısınıyor tabi 2.3 Ghz ama bu sıcaklık normalmidir Nfs Mostwanted ve Minecraft oyununu oynarım
bi cevaplamıycakmısınız ??
Seni takmıyoruz işte ısrarla yazıp durma :) şaka bi yana Nova 3 oynuyorum bitek ağır oyun olarak onda da çok fazla bi ısınma yok. Cayır cayır yanmıyor. Yani üst kısma dokunduğumda endişelenmemi gerektircek kadar bi ısı hissettirmiyor bana.

0MG90

0MG90

Üye
İllaki ısınacak telefon fazla takmayın

yakupb03

yakupb03

Üye
Cihazı servise gönderdim hiç birşey yapılmadı. Cihazı değiştirmişler.. Bence on numara çok sevindim bu işe gümbür gümbür ses çıkıyor falan @-qarapapaq- :-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı servise gönderdim hiç birşey yapılmadı. Cihazı değiştirmişler.. Bence on numara çok sevindim bu işe gümbür gümbür ses çıkıyor falan @-qarapapaq- :-)

Sevindim adına. :D

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
0MG90

0MG90

Üye
Resim gitmiş yeniden yükledim

zencibitc

zencibitc

Üye
en iyi kamera ayarı sizce nasıl ? ben baya kurcaladım güzel bi ayar buldum da sizinkinide merak ettim iso falan

0MG90

0MG90

Üye
en iyi kamera ayarı sizce nasıl ? ben baya kurcaladım güzel bi ayar buldum da sizinkinide merak ettim iso falan
Manuelde 8mp'e al. Sahne ayarlarından modlara göre ayarla iso'yu falan.

zencibitc

zencibitc

Üye
Peki teşekkürler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Beni de yazabilirsiniz. 1 haftadır Z2 kullanıcısıyım.

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve wwwhmz
wwwhmz

wwwhmz

Üye
5.0'ı bekleyemedim existenz kurdum, rom gayet kullanışlı ve blinds kilit ekranı mevcut. Stabilite konusunda stocktan biraz daha iyi :d

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
5.0'ı bekleyemedim existenz kurdum, rom gayet kullanışlı ve blinds kilit ekranı mevcut. Stabilite konusunda stocktan biraz daha iyi :d

Sony blinds i bozmayacaktı. Kötü oldu bence. :D

Üst Alt