Seni takmıyoruz işte ısrarla yazıp durmaaynen öyle
aynen öyle
İyi günler aklıma takıldı en son 4.4.4 yüklü ama 15 dakika oyun oynayınca İŞLEMCİ sıcaklığı 52 derece oluyor ve teefonun ust tarafı ısınıyor tabi 2.3 Ghz ama bu sıcaklık normalmidir Nfs Mostwanted ve Minecraft oyununu oynarım
bi cevaplamıycakmısınız ??
şaka bi yana Nova 3 oynuyorum bitek ağır oyun olarak onda da çok fazla bi ısınma yok. Cayır cayır yanmıyor. Yani üst kısma dokunduğumda endişelenmemi gerektircek kadar bi ısı hissettirmiyor bana.Cihazı servise gönderdim hiç birşey yapılmadı. Cihazı değiştirmişler.. Bence on numara çok sevindim bu işe gümbür gümbür ses çıkıyor falan @-qarapapaq- :-)

Hocam sana mesaj atamıyorum bir döner misin?Sevindim adına.![]()
Hocam sana mesaj atamıyorum bir döner misin?

en iyi kamera ayarı sizce nasıl ? ben baya kurcaladım güzel bi ayar buldum da sizinkinide merak ettim iso falan
Manuelde 8mp'e al. Sahne ayarlarından modlara göre ayarla iso'yu falan.en iyi kamera ayarı sizce nasıl ? ben baya kurcaladım güzel bi ayar buldum da sizinkinide merak ettim iso falan
Hayırlı olsun güle güle kullanBeni de yazabilirsiniz. 1 haftadır Z2 kullanıcısıyım.
memnunsun demi?Teşekkür ederim. Fazlasıyla memnunum.Hayırlı olsun güle güle kullanmemnunsun demi?

Hayırlı olsunBeni de yazabilirsiniz. 1 haftadır Z2 kullanıcısıyım.

Aramıza hoşgeldinBeni de yazabilirsiniz. 1 haftadır Z2 kullanıcısıyım.
Beni de yazabilirsiniz. 1 haftadır Z2 kullanıcısıyım.
5.0'ı bekleyemedim existenz kurdum, rom gayet kullanışlı ve blinds kilit ekranı mevcut. Stabilite konusunda stocktan biraz daha iyi :d