700-800 liraya oneri istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Zenfone 2 Veya Discovery Air Olabilir

trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sakin olun cocuk gibi kavga etmeye gerek yok. Her cihazin iyi ya da kotu tarafi vardir biz de kotu tarafi az olan cihazi secmeye calisiyoruz. Bunlar icin kavga etmek cok sacma baska onerisi veya bu cihazlar hakkinda bilgi vermek isteyenler bilgilendirirse iyi olur.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi konuda haklı çıkamamışım , anlamadım. Ayrıca konuyu değiştirmek için değil , olması gerektiği için düzeltiyorum. Senin gibileriyle münakaşa etmek de doğru değil aslında.

Devrik bir cümle yok ki burda ;)
Kardeş biz zen6 f/p ürünü değil dedik mi? Öyle yorum yaptın ondan bahsediyorum haklı değilsin o yorumunda. Münakaşa etmek istemiyorsan etme Münakaşayi başlatan sensin zaten.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş biz zen6 f/p ürünü değil dedik mi? Öyle yorum yaptın ondan bahsediyorum haklı değilsin o yorumunda. Münakaşa etmek istemiyorsan etme Münakaşayi başlatan sensin zaten.
Ben sana şimdi bir soru soracağım. Hangi cihaz sorunsuz ? Öyle bir yazmışsınız ki sanki Z5 , discovery gibi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben sana şimdi bir soru soracağım. Hangi cihaz sorunsuz ? Öyle bir yazmışsınız ki sanki Z5 , discovery gibi.
Kardeş ben sorunsuz bir cihaz mi var dedim zen5 in pil sorunu var işte herkes kabul ediyor çok düşük pil değerleri çok az gidiyor, discovery ninde bazı cihazlarında soket sorunu var ve de kitkat sorunlu yazılım olarak doğru olanları konuşuyoruz burda babamda zenfone 6 annemde discovery var biliyorum hangi cihazın ne olduğunu ve zen6 da 3300 mah olduğu halde aham şaham pil değerleri vermiyor zenfone serisi islemcide mi bilmiyorum pil sorunu var yani

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne asus , ne gmd. En iyisi lumia 525 :) Nokta :kop2:

Hatta şöyle yapın. Elinizdeki 800 lirayı tutun, 525'i satın ve üzerine ekleyip ikinci el Lumia 1520 alın. Mis gibi olsun.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ne asus , ne gmd. En iyisi lumia 525 :) Nokta :kop2:

Hatta şöyle yapın. Elinizdeki 800 lirayı tutun, 525'i satın ve üzerine ekleyip ikinci el Lumia 1520 alın. Mis gibi olsun.
Bende s3 mını ıle 520 takas yapmaya calısıyorum bakalım

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Zenfone 6 al keyfine bak bu alanda cok cok iyidir fiyatı cok iyi ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş ben sorunsuz bir cihaz mi var dedim zen5 in pil sorunu var işte herkes kabul ediyor çok düşük pil değerleri çok az gidiyor, discovery ninde bazı cihazlarında soket sorunu var ve de kitkat sorunlu yazılım olarak doğru olanları konuşuyoruz burda babamda zenfone 6 annemde discovery var biliyorum hangi cihazın ne olduğunu ve zen6 da 3300 mah olduğu halde aham şaham pil değerleri vermiyor zenfone serisi islemcide mi bilmiyorum pil sorunu var yani
Her telefonda olacak diye bir şey yok. Arkadaşım kullanıyor , hiç de bir sıkıntısı yok. Demek istediğim cihazları eleştirirken genele yaymamak lazım. Neticesinde her cihazda olabilecek bir sorun. Şans işi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
byAndroid

byAndroid

Üye
Her telefonda olacak diye bir şey yok. Arkadaşım kullanıyor , hiç de bir sıkıntısı yok. Demek istediğim cihazları eleştirirken genele yaymamak lazım. Neticesinde her cihazda olabilecek bir sorun. Şans işi.
Sarz sorunu mu yok arkadasinizda

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zaten teknolojik aletler birazda şans işi. Sen alırsın dünya kadar sorun çıkar. Başkası alır taş gibi çıkar.
O konuda haklısın bence.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
byAndroid

byAndroid

Üye
Zaten teknolojik aletler birazda şans işi. Sen alırsın dünya kadar sorun çıkar. Başkası alır taş gibi çıkar.
O konuda haklısın bence.
Ona bende katılıyorum ama pil her cihazda ayni telefonda aynı o kadarda kişiye rastladım ve arkadaşımda var kız okula şarj aletiyle geliyordu :D

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O konuda haklısın bence.
Bilgisayarımı toplarken monitörde ölü piksel çıktı , hard disk bozuk çıktı , işlemci soğutucunun parçaları eksik çıktı ve tam 3 kez değiştirdim. Tamamen şans işi malesef.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ona bende katılıyorum ama pil her cihazda ayni telefonda aynı o kadarda kişiye rastladım ve arkadaşımda var kız okula şarj aletiyle geliyordu :D
Ooooo sen beni görsen başka şeyler söylerdin. (Prize kombine bilet almış taraftar gibiyim)
Sabah % 100 alıyorum telefonu (sabah 7) , 9 olmadan şarj % 40 -60. Günde en az 2 kez şarj ediyorum (1300 civarında pili).

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz ne ki 1300 mah çok azmış be küçük bi cihaz galiba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Üvey evlat Lumia 620 :) Akıllı telefon, aptal batarya ile muhteşem ikililer.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Zenfone 6 al kardeşim en iyisi :oke:

• Beğen