muhammettvurucu
Üye
Eyvallahkardeş mağazanın videosuna gerek yok, burdan gir aklına ne geliyorsa arat (sağ üst köşeden) mağazada var mı yok mu mağaza sana göre uygun mu görmüş olursun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Eyvallahkardeş mağazanın videosuna gerek yok, burdan gir aklına ne geliyorsa arat (sağ üst köşeden) mağazada var mı yok mu mağaza sana göre uygun mu görmüş olursun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
aradığını bulamazsan söyle kesin yan sanayisi vardır buluruz sanaEyvallah

Facebook cok kotuymus?
Ettim galiba androidle istemeyerek devam edecegim@mvrucu123 kardeşim ben önermem diğer kişi önerir üstte sana yazdım geçtiğimiz sayfada söylediğim gibi windows phone 8 işletim sistemi şuan daha çok yeni değil nereye yeni yani yeni diyen arkadaşlarıda anlamıyorum 2 yıldır neredeyse varolmuş bir sistem ve ilk satışa başladıklarından beri mağazaya hep bişey hatta geçen sene zynga poker geliyordu 1 yılı geçti hala gelmedi, örnek verecek olursam, facebook blue uygulaması gelicek diyorlar ama oda hayallerde kaldı galibaha yada final windows phone 8.1 sürümünde verirler büyük ihtimal, sana verdiğim linkten uygulamalar yeterlimi yetersizmi kontrol et uygunsa al.

Kendin için en iyisi olur diyorum, bence şuan için windows phone mağazası gerçekten felaket derecede yetersiz ''bence''Ettim galiba androidle istemeyerek devam edecegim![]()
O olumsuz yorum yapanlar ya Windows Phone kullanmayanlar ya da ihtiyacına göre telefon seçmeyi bilmeyenler!OStabillik konusunda suphem yok zaten sadece market ve olumsuz yorumlar beni tedirgin ediyor
Lumia 820 falan bulursan rahat edersin.Oyunla pek isim yok bama günlük sarji yetsin facebook maxicep whatsap olsun yeter ha birde kamera biraz iyi olsa iyi olur
yapamıyoruz onun ıcın androıd al wp alma sana tavsıyem oyun oynuyosan ozellkle mağzada dogru durust bı fıfa 14 subway surfers, temple run , temple run 2 , hıll cımb racıng diğerleri saçma oyunlar bunlarda belli bi zaman sonra sıkıyoBana da Bir yardım eder misiniz ? [ Yeni konu açmayayım forum kirlenmesin]
Karne iyi gelirse telefon alma sözü aldım ailemdenLumia düşünüyorum ama bir sorunum var. WPlerde internetten uygulama indirip kurabiliyor musunuz?
Örneğin Fifa 14 unlock indirmek yada fruit ninja indirmek gibi.
yapamıyoruz onun ıcın androıd al wp alma sana tavsıyem oyun oynuyosan ozellkle mağzada dogru durust bı fıfa 14 subway surfers, temple run , temple run 2 , hıll cımb racıng diğerleri saçma oyunlar bunlarda belli bi zaman sonra sıkıyo