Degerli WP Kullanicilari .. Fikirlerinize Ihtiyacim Var .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Degerli WP Kullanicilari .. Fikirlerinize Ihtiyacim Var .!
Arkadaslar Ben Yaklasik 1 Sene Once Papakudioflu Abimin Lumia 900'unu Acikcasi Kiskanarak Kendime Beyaz Bir L900 Almistim ..
Tasarimi Cok Hosuma Gitmisti .. Ve MicroSoft'un Yazilimini Kullanmasida Beni Acikcasi Itmisti L900 Almaya ..
1 Senedir Kullaniyorum .. Telefon Iyi Hos .. Ama Gercekten Eksikleri Var .. WP8 Yuklenmiyor Tamam ..
Ama Yeni Gelen Uygulama, Oyunda Wp 7.xx Icin Gelmiyor ..
Gelirsede Cok Bekletiyorlar ..
Simdi Benim Sorunum Su ;

Herkes L920'nin Nasil Bir Cihaz Oldugunu Biliyor ..
Guzel, Kaliteli ..
Suan Piyasadaki Her Telefona Kafa Tutabilir Bir Telefon .. Iyi, Hos ..
Bende Artik WP8'e Gecmeyi Cok Istedigimden L920 Almayi Dusunuyorum ..
Ama Hergun Yeni Daha Bir Ust Modem Gelecek Haberleri Benim Kafami Karistiriyor ..
Ben Simdi L920'yi Alirsam 2 Ay Sonra Ondan Daha Ust Bir Cihaz Cikarsa Kafami Duvarlara Vururum .! =]

Simdi Ozellikle 'Papakudioflu, BulutsuzGece' ArdaCumhur, Ve Diger WP Kullanicilarina Sorum Su ;

Sizce Beklemeli Miyim .?
Daha Iyi Bir Cihaz Cikar Mi .?
Cikarsa En Fazla Artilari Ne Olabilir .?
Bekledigime Deger Bir Cihaz Uretir Mi Nokia .?
Yoksa L920 Al Birsey Olmaz Mi Diyorsunuz .?

Degerli Gorusleriniz Icin Simdiden Tesekkurler .. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaslar Ben Yaklasik 1 Sene Once Papakudioflu Abimin Lumia 900'unu Acikcasi Kiskanarak Kendime Beyaz Bir L900 Almistim ..
Tasarimi Cok Hosuma Gitmisti .. Ve MicroSoft'un Yazilimini Kullanmasida Beni Acikcasi Itmisti L900 Almaya ..
1 Senedir Kullaniyorum .. Telefon Iyi Hos .. Ama Gercekten Eksikleri Var .. WP8 Yuklenmiyor Tamam ..
Simdi Benim Sorunum Su ;

Guzel, Kaliteli ..
Ama Hergun Yeni Daha Bir Ust Modem Gelecek Haberleri Benim Kafami Karistiriyor ..
Ben Simdi L920'yi Alirsam 2 Ay Sonra Ondan Daha Ust Bir Cihaz Cikarsa Kafami Duvarlara Vururum .! =]

Simdi Ozellikle 'Papakudioflu, BulutsuzGece' ArdaCumhur, Ve Diger WP Kullanicilarina Sorum Su ;

Sizce Beklemeli Miyim .?

Aynı durumdayım.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben lumia 920 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum bakın bazı şeyler diğer telefonlarda yada basitçe yapılacak şeyleri çok uğraşarak yapıyorsunuz ama bazı şeylerde de çok uzun sürecek işlemi çok pratik ve kolay bir şekilde yapıyorsunuz. Mesela örnek olarak muzik de çalma listesi oluşturmak çok zor. Tabi genellikle çoğunluk olarak çoğu şeyler pratik. Tek - yönü çok paragöz olmaları bu wp nin. Mağazada paralı olan müziği internetten indiremiyordunuz sadece dinliyorsunuz en ama en kotu şey bu. Başka yok :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ANIL

ANIL

Admin
Yazılım konusunda Lumia 920 sıkıntı yaşamayacak. Yeni gelecek cihaz kamera odaklı olacak büyük ihtimal. Tasarım konusunda daha ince bir cihaz görme olasılığımız yüksek. Yeni Snapdragon işlemci serisini görebiliriz. Bu ısınma konusu kafamı karıştırıyor gelen güncellemelerle düzelir umarım. Kısaca şuan Lumia 920'nin bir eksiği yok yazılımın eksikliklerini görmekteyiz ve eksiklikler gelecek güncellemeler tarafından giderilecek.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Simdi Benim Sorunum Su ;

Guzel, Kaliteli ..

Sizce Beklemeli Miyim .?

Uygulama konusunda sıkıntılarınız bir nebze de olsa geçer.En azından Wp 7.x yine yok demezsiniz :)

Bence zaten NL900 sahibisiniz,o yüzden biraz daha sabredin.

Kamerası iyileştirilir,yeni güncel yazılımıyla gelir,daha ince daha hafif olabilir.

Beklediğine değer,en kötü ihtimalle Adreno 320 ile gelir ki 225'ten daha iyi.Kamera ve ekran iyileştirilir.

Bence NL900 varken Mart ayındayız NL920'ye geçmeyin.İlk çıktığında deseydiniz belki derdim ama yeni modele yaklaştığımız şu günlerde NL900'e ve Windows Phone 7.x'e biraz daha devam edin,çıkınca ilk siz alın :)

Ben NL920 almak için biraz geç kaldım ve artık yeni modeli beklemeye başladım.Hem WP8 uygulama,güncelleme olarak ilerliyor hem de cihaz teknolojileri gelişiyor.

Her gün haberlerini okuyoruz Nokia anlaşmalar peşinde.Microsoft'ta yenilikleri hızlandırıyor.

Son olarak bence yeni cihazı bekleyin

• Beğen
Tepkiler: bozokluht ve Mazlum Somer
man20

man20

Üye
tatlım tabikide yeni modeli bekle. 920lerde ısınma sorunu var bazıları gıcırdıyo dio bazıları konuşmada karşıya tarafa giden ses kısık gidio dio. seni iyice soğutmuşumdur umarım. yeni gelecek modellerde bu sorunu dikkate alarak çıkartırlar.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
narnia16

narnia16

Üye
Benim de kafam iyice karıştı :allalla:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer acelen yoksa elbette ki bekle.
Ancak yaz sonu veya sonbahar döneminden önce yeni bir üst model çıkacağını sanmıyorum.
Tanıtılsa bile satışa sunulması yine sonbahar döneminde olacaktır.

Lumia 920'nin erken ısınma dışında sorunu yok.
(O da genellikle oyunlarda oluyor)
Sistem olarak zaten üst modeli de gelse, yine bu sistemi veya Lumia 920'nin de alacağı güncellemeyi kullanacak.
Mağaza ve uygulama yönünden sürekli gelişiyor.
Telefonların ve sistemin popülerliği arttıkça, mağazası da tırmanışını sürdürecektir.

Sonbaharda üst model çıkması beni etkilemez diyorsan şu an Lumia 920 alabilirsin.

Ancak şimdilik böyle idare ederim diyorsan, sohbaharda çıkacak 41 MP'lik EOS kod adlı cihazı bekle.

zorbaa

Üye
kafana taktigin seye bak ya dostum teknolojinin sartlari boyle her zaman bi ust model cikar onun icin elindeki tlf seni en az bi alti ay daha goturur onun icin ben sana simdi kullanmaya devam et derim alti ay sonra git zamanin en iyi tlfnunu al kullan yenisi cikacak diyede canini skma

narnia16

narnia16

Üye
Ben yaz sonuna kadar falan bekleyemem abi.Kafam çok karıştı ama bu hafta telefonu alma kararı aldım.Hayırlısı diyeyim artık :)

windman1981

windman1981

Üye
Ben lumia 920 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum bakın bazı şeyler diğer telefonlarda yada basitçe yapılacak şeyleri çok uğraşarak yapıyorsunuz ama bazı şeylerde de çok uzun sürecek işlemi çok pratik ve kolay bir şekilde yapıyorsunuz. Mesela örnek olarak muzik de çalma listesi oluşturmak çok zor. Tabi genellikle çoğunluk olarak çoğu şeyler pratik. Tek - yönü çok paragöz olmaları bu wp nin. Mağazada paralı olan müziği internetten indiremiyordunuz sadece dinliyorsunuz en ama en kotu şey bu. Başka yok :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Müzik çalma listesi oluşturmak çok kolay. Telefonu bilgisayara bağlayıp music klasörünün içine şarkıcı ismine göre yada istediğin liste şeklinde klasör halinde kopyala. Daha sonra klasörü sağ tıkla ve çalma listesi oluştura tıkla. Daha sonrada bu listenin ismini istediğin şekilde adlandır. Bu kadar basit bir olay.

IVI-Elia

Üye
Başka bir telefonunuz olsa geçin derdim ama bence biraz daha bekle...

drangela61

drangela61

Üye
Bu duyguyu bilirim ben de zamanında çok yaşadım
ama ben dayanamayıp gidip almıştım
sabırlı bir insanım diyorsan bekleyebilirsin..
saygılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bende hala kararsızım çok bekledim çıkması için 920nin ama şimdi yeni model felan çıkıcak diye haberler dolaşıyor ortalıkta ama alacağım herhalde sonuçta bakarsanız hız konusunda 920 ve 620 neredeyse aynılar,bende burdan yola çıkarak yeni çıkacak model ile çok fark olmayacağını tahmin ediyorum. Ama hala kararsızım.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Simdi Benim Sorunum Su ;

Guzel, Kaliteli ..

Sizce Beklemeli Miyim .?

sizinle aynı durumdayım. bende çok kararsız kaldım ama şuan bekleme kararı aldım kesinlikle beklemelisiniz beklediğinize pişman olmazsınız sadece biraz daha sabredin derim ben.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
benim için telefon nokiadır bu yüzden yeni Bi Nokia çıkana kadar s5 çıksa umrumd olmaz bu kadar beklediğine göre sende nokiacısın ben bekle derim telefonumla ilgili Bi sıkıntım yok ama çıkacak denen telefonlar aklımı alıyo ben bekle derim

matchless

matchless

Üye
bende lumıa 900 kullanıyorum. 1 ay oncesıne kadar satıp 920 almak ıstedım ama telefonu satamadım :)) oyuzden beklıyorum bende bakalm kamera benım ıcın onemlı lumıa 900 u aldıgımda eskı telefonumu n8 kamera yonunden cok arar oldum :) o yuzden bende beklıycem bakalm eger lumıa yenı bır cıhazla damgasını vuramazsa 15 yıllık nokıa mazımı bıtırıcem..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öncelikle Mazlum kardeşim beni takip etmeyi bırak:ehe ben telefonlarla kafayı bozmuş bir kolleksiyonerim:kop:
Teknolojiye hic bir zaman yetişemezsin. Her zaman icin her şeyin yeni ve bir ust modeli cikar. Bu sureyi en uzun kullanan iphone'du fakat daha 5 ay olmadan iphone 5S dedikodulari ayyuka cikti. Eger acelen yoksa ki lumia900'le olmamali bekle ve yeni cikan cihazi al. Zaten yurtdişinda oldugun icin bize gore daha avantajli alma şansin da var.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anladimm ..
1 Kisi Disinda Herkes Bekle Diyor ..
Tesekkurler Arkadaslarr ..
Peki Sizce Yeni Cikacak Model L920'den Ne Kadar Ustun Olabilir .?
Mesela 2 GB Ram Koyarlar Mi .? Yada Ne Daha Iyi Bir Grafik Kartii .?

kurd-0

Üye
usta bence gel sen farklı bir sisteme geç android i bi tat sonra wpye döner misin bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt