Degerli WP Kullanicilari .. Fikirlerinize Ihtiyacim Var .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Grafik kartı 225'ten iyi olacağını düşünüyorum.En az Adreno 320 bekliyorum. Adreno 420 olursa süper olur Snapdragon 800 de ihtimal tabi ki :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
usta bence gel sen farklı bir sisteme geç android i bi tat sonra wpye döner misin bilmem

Yoldas Ben Android'i Sevemedim Gitti Ya =/

- - - Eklendi - - -

Grafik kartı 225'ten iyi olacağını düşünüyorum.En az Adreno 320 bekliyorum. Adreno 420 olursa süper olur Snapdragon 800 de ihtimal tabi ki :)

Yoldasim Sende Cok Guzel Konusuyorsun ..
Ama Nokia Symbianda Yaptigi Donanim Cimriligini Wp'da Da Yaparsa Bozusuruz Nokia Ile :P

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yapmayacağını düşünüyorum.Symbian'da yaptı ve düşüşü gördü.

Artık tecrübeli ve son çaresi Windows Phone'lu telefonlar.Bir çok anlaşma da yapıyor,grafen olsun, su geçirmezlik olsun oyun firmalarıyla anlaşmaları bile var.

Bunu yapan bir firma donanımda düşük kalırsa kendi anlaşmalarına ters düşer.Adreno 320 gelir.4 çekirdek te olabileceğini düşünüyorum

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Yapmayacağını düşünüyorum.Symbian'da yaptı ve düşüşü gördü.

Artık tecrübeli ve son çaresi Windows Phone'lu telefonlar.Bir çok anlaşma da yapıyor,grafen olsun, su geçirmezlik olsun oyun firmalarıyla anlaşmaları bile var.

Bunu yapan bir firma donanımda düşük kalırsa kendi anlaşmalarına ters düşer.Adreno 320 gelir.4 çekirdek te olabileceğini düşünüyorum
insallah ya bende onun umuduyla 920 den vazgecip bekleme karari aldim :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de bekliyorum arkadaşlar.

Sabrın sonu selamettir ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anlastik .. Bekleyelim Bakalim ..
Insallah Beklemeye Deger Bir Cihaz Cikarda Sevindirir Bizi NOKIA

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Anlastik .. Bekleyelim Bakalim ..
Insallah Beklemeye Deger Bir Cihaz Cikarda Sevindirir Bizi NOKIA

neden bilmiyorum ama ben buna yürekten inaniyorum lumia 920 de cok iyi bi cihaz ama eminim bekledigimize değecek daha iyi bir cihaz cikacak..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben de hiç sabredemiyorum sizin en azından windows phone 7 var bizde android :( Hiç sp tadı tatmadıkki işte oyüzden bekleyemiyorum. En azından 1 yıldır beklemedeyim böyle.

Symbianize

Symbianize

Üye
Sadece ilk yorumu okudum ona göre cevaplıyorum karışıklık olmasın bence bekle lumia 920 çıkalı çok oldu Ayrıca wmc yeni bitti bissürü telefon tanıtılacak ikinci çeyreğin sonunu bekle bence

Rookie66

Rookie66

Üye
Ne zaman çıkacaksa 920nin üstünde telefon bekle bekle geçmiyo zaman :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Valla ben hiç bekleyemiyorum, lumia bile yok ki bizde sizde en azından lumia 900 var :D

drakoja1

drakoja1

Üye
bizim insanımızda sabit düşünceler var
1. biraz bekleyelim fiyatı düşsün alalım.
2. telefonu alırım ama yeni modeller çıkarsa?

Sözün özü Lumia920 candır.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
bizim insanımızda sabit düşünceler var
1. biraz bekleyelim fiyatı düşsün alalım.
2. telefonu alırım ama yeni modeller çıkarsa?

Sözün özü Lumia920 candır.

doğru söylüyosun hocam ama sanirim herkes benim gibi daha büyük ekranli ve daha az sorunlu bir cihaz bekliyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt