700-800 liraya oneri istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
700-800 liraya oneri istiyorum
Arkadaslar baslikta da belirttigim fiyatlara telefon alicam. Su anda lumia 525 kullaniyorum androide gecmeyi dusunuyorum. Zenfone 6 var aklimda sizinde goruslerinizi almak isterim. Bi de discovery 2 nasil kullananlar bilgilendirirse cok iyi olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Discoveryler de bildiğim ve hatırladığım kadarıyla şarj soketi , ölü pixel gibi sorunlar vardı. Hatta şarj soketini kullanıcı hatası diye ücretli tamir ediyorlardı.!!!
Ayrıca 700-800 bandında f/p cihazlar var. Diğer kullanıcılar size yardımcı olacaktır.
Ayrıca wp8.1 li Lumia 525 ten neden androide geçmek istediğinizi sorabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Diskavri çok ısınıyor ayrıca S5'in tasarımı beğenmeyen Türk milleti ne diye dikavri 2 almaya yöneliyor? :D
Zenfone 6 derim. Sıfır ısınma var. Ama developer olarak birşey bekleme :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
Discoveryler de bildiğim ve hatırladığım kadarıyla şarj soketi , ölü pixel gibi sorunlar vardı. Hatta şarj soketini kullanıcı hatası diye ücretli tamir ediyorlardı.!!!
Ayrıca 700-800 bandında f/p cihazlar var. Diğer kullanıcılar size yardımcı olacaktır.
Ayrıca wp8.1 li Lumia 525 ten neden androide geçmek istediğinizi sorabilir miyim?

Elimdeki telefonu cok begeniyorum ve wp sistemini cok seviyorum fakat uygulamalarin gec gelmesi ve bence sistemin tam oturmamis olmasi canimi sıkıyor. Zaten lumia 525 i kardesime vericem wp10 dan sonrada takip edicem sistemi. Guzel gelismeler olursa ilerde donerim wp ye.

byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 6 çok büyük kullanırım diyorsan alabilirsin onun dışında f/p piranha Iq var bakabilirsin onada ya da discovery air falan şeklim olsun dersen

trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
Buyuklugune alisirim diye tahmin ediyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran sorun olmayacaksa Z6 , sorun olacaksa Z5.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z5 batarya sorunu daha berbat almayın bence

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Z5 alınmaz

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve byAndroid
MoRTaLSouLL

MoRTaLSouLL

Üye
Discovery 2 almani onermem. 2 cihazida kullandim . Eger 2 si arasinda ise z6.
Z6 Teknosa'dan aldi arkadas ve 1 hafta icerisinde güc tusu ve ses artirma azaltma tuslari bozuldu. Ve servisten para iadesi aldi.
GMD2 ise arkadasin cihazini kullandim ve hic hosuma gitmedi. Cihaz cok yavas ana menu gecislerinde. Gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapatmam ragmen pek ise yaramadi. Ve dokunmatigi cok agir sayfayi assagi dahi kaydiramiyorsun. Guncelleme ile giderilebilir sıkıntılar ama yinede ilk tercihin z6 olsun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Discovery 2 almani onermem. 2 cihazida kullandim . Eger 2 si arasinda ise z6.
Z6 Teknosa'dan aldi arkadas ve 1 hafta icerisinde güc tusu ve ses artirma azaltma tuslari bozuldu. Ve servisten para iadesi aldi.
GMD2 ise arkadasin cihazini kullandim ve hic hosuma gitmedi. Cihaz cok yavas ana menu gecislerinde. Gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapatmam ragmen pek ise yaramadi. Ve dokunmatigi cok agir sayfayi assagi dahi kaydiramiyorsun. Guncelleme ile giderilebilir sıkıntılar ama yinede ilk tercihin z6 olsun.
Zen6 da telefonu aldıktan sonra mı -1 hafta içinde götürüp para iadesi aldı. Ne kadar aldı birde kurusu kuruşuna mı

MoRTaLSouLL

MoRTaLSouLL

Üye
Zen6 da telefonu aldıktan sonra mı -1 hafta içinde götürüp para iadesi aldı. Ne kadar aldı birde kurusu kuruşuna mı
Cihazı aldı ve ilk haftasında cihazın tuşları işlevini yitirdi ve mağazaya götürerek para iadesi istedi ve Teknosa'da servise DOA amacı ile gönderdi. Ve yaklaşık 2-3 hafta içerisinde servisten rapor geldi ve para iadesi onaylandı denildi arkadaşa. Ve oda parasını geri aldı.
Faturadaki bedel ne kadar ise o kadarını iade aldı. 799.99 tl idi ve kuruşu kuruşuna parasını geri aldı :bigstar:
Benim önceki cihazım LG 4xHD idi ve ondada panele toz giriyordu kronik bir fabrika hatasıydı ve 3 defa servise gitti para iadesi çıkmadı bende Tüketici Hakem Heyetine giderek Teknosa'yı şikayet ettim ve cihazım bilirkişi tarafından incelendikten sonra LG Servisinden onay alındıktan sonra fatura bedelindeki tutarı kuruşu kuruşuna geri iade aldım :bigstar:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ya ben anlamıyorum sizi. Sanırsınız ki sorunsuz cihaz var piyasada. Zenfone tam bir fiyat performans ürünüdür...

MoRTaLSouLL

MoRTaLSouLL

Üye
Ya ben anlamıyorum sizi. Sanırsınız ki sorunsuz cihaz var piyasada. Zenfone tam bir fiyat performans ürünüdür...
Ben burada cihazi kotulemedim eger alacaksabiz z6 alin yazdim. Yazmis oldugum postu bir daha okuyun isterseniz.
2 cihazinda olumsuz yonlerini yazdim. Burada kalkipta z6 cok kotu filan demedim ben. Basimiza gelen teknik sıkıntıyı aktardim.
Cihazi kotuleyip kesinlikle alma filan demedim.
Tamam f/p bisi dedigimiz yok yani.

byAndroid

byAndroid

Üye
"de" ayrı yazılır. O zaman bana alternatif bir söyleyin !
Noldu diğer konuda haklı çıkamayınca türkçeme mi el attın? 'de' ayri yazılır falan diyorsun. Biz burda dil bilgisi kurallarına göre yazmak zorunda değiliz.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Noldu diğer konuda haklı çıkamayınca türkçeme mi el attın? 'de' ayri yazılır falan diyorsun. Biz burda dil bilgisi kurallarına göre yazmak zorunda değiliz.
Hangi konuda haklı çıkamamışım , anlamadım. Ayrıca konuyu değiştirmek için değil , olması gerektiği için düzeltiyorum. Senin gibileriyle münakaşa etmek de doğru değil aslında.
" O zaman bana başka bir alternatif söyleyin."

Lütfen devrik cümle kurmayalım. :kop2::kop2:
Devrik bir cümle yok ki burda ;)