Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
GreaTH

GreaTH

Üye
kardeşim ben romu indirip kuruyorumk kerneli falan kurdum herşeyi yaptım şarjıda iyi dayanıyo ama telefondan birşeyler açınca mesela instagram veya bir oyun clash of clans gibi hem çok ısınıyo hemde çok hızlı şarjı bitio bunun nedeni nedir acaba

Clash of clansa Sarj Dayanmiyoki Zaten :) Oyunlarda Isiniyor bnmde ama Baska Seylerde olmuyor

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38

zecinal

Üye
V11 de şarj biraz düzelmiş. RAMi daha az kullanıyor. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmanız için Clean master kullanırsanız kasma yaşamazsınız.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
bu romun lollipopu gelmeyecek sanırım
bu romun lollipopu gelmeyecek sanırım

Woleee

Üye
Aziz beyin düzenlediği Aromasız V11 in linki geldi mi ?

uzman47

uzman47

Üye
Bu olmasi lazim ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
Upload aşamasında v11 Güncel

uzman47

uzman47

Üye
Bu degilmiydi aziz hocam senin rom

Aziz04

Aziz04

Üye
Evet ama birde blekota v11'i editledim
Güncel olan v11

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
uzman47

uzman47

Üye
Ne gibi degisikliklet ysptin hocam

uzman47

uzman47

Üye
Yeni konumu acacaksin yoksa burdami paylasacaksin

gokokoko

Üye
ne zaman upload biter azizim :)

uzman47

uzman47

Üye
@Aziz04 hocam telefonumda sol ust kosedeki r harfi icindeki ucak simgesi bir turlu gitmiyor bir cozumu varmidir...

Woleee

Üye
Yeni editlenen 4-5 sayfa önce basedilen 750 MB lık Aroma kaldırılmış olan değil mi ?

CccGaming

CccGaming

Üye
Clash of clansa Sarj Dayanmiyoki Zaten :) Oyunlarda Isiniyor bnmde ama Baska Seylerde olmuyor
youtubeden bir video izliyorum 1 tane 2 dakkalık hemen ısınıyor ve şarjı yiyor
Konuya v11 linki eklendi

Önceki romlarda da böyleyse telefondandır
Romu yükledikten sonra ısınmaya başladıysa romdandır
arkadaşım bi s5 bideo sizin siteden note 4 romu yükledim aynı oldu ikisindede zaten sadece iksini yükledim bence s5 romu veya note 4 romu s3 için ağır geliyo ve ısınmaya başlıyo ısınmaya başlayınca zaten fazla şarj yiyo normalde baya iyi acaba eskisinemi döniim yoksa daha yeni sürümmü gelsin

uzman47

uzman47

Üye
youtubeden bir video izliyorum 1 tane 2 dakkalık hemen ısınıyor ve şarjı yiyor
Kardesim forumda aziz04 note4 konusuna gir orda aziz hoca az once yeni rom upload etti blekota v11 romu sadelestirdi cok guzel stabil ve hizli ,kasma yok ...

funny_halil

Üye
Kardesim forumda aziz04 note4 konusuna gir orda aziz hoca az once yeni rom upload etti blekota v11 romu sadelestirdi cok guzel stabil ve hizli ,kasma yok ...
Blekota v11upload edildi mi edildiyse link atar mısınız ???

CccGaming

CccGaming

Üye
sağol arkadaşım forumda yeniyim o yüzden ne yapacağımı bilmiyordum bu arada s5 v11 mi note 4 v11 bmi

Üst Alt