Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye

bu çıkıyor.

Aziz04

Aziz04

Üye

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
saol aziz hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya şuna adam gibi launcher aticak olan varmı 4x4 de ikonlar çok büyük 5x5de genişlemiş ikonlar çok gözüme battı

serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar aziz s5 lite v2 deki s5 taskmanager nasıl kaldırıcaz root extloor dan kaldırdım ama bu seferde son uygulamalardan ram yönetimine giremiyorum

The Pancar

The Pancar

Üye
gelen geçen konuya puan veriyor :D

The Pancar

The Pancar

Üye
gelen geçen mi arkadaşım ben bu konu sayesinde nerdeyse blekota rom la başladım custom rom yüklemeye cümlelerini tart ondan sonra yaz
Üstünüze alınmanıza gerek yok

JosephLion

JosephLion

Üye
Menu tusu islevi eskisi gibi olmasi icin zip dosyasi vardi onun linkini verebilecek olan varmi ?

yankeefb

yankeefb

Üye
Ses düzeyini ayarlama penceresi açılmıyor hani Zil sesi, uygulama, bildirim felan hepsi tek bir sayfada açılması için çark a tıklıyoruz ya tıklayınca açılmıyor nasıl düzeltebilirim bilen varmı ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar aziz s5 lite v2 deki s5 taskmanager nasıl kaldırıcaz root extloor dan kaldırdım ama bu seferde son uygulamalardan ram yönetimine giremiyorum

uzman47

uzman47

Üye
Task manageri niye kaldirdinki bu seferde incallui acik kalir

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
o benim için sorun değil ama pek sevmedim yani bide müzik çalar takılmaları yaşıyorum hala kafayı yicem yaaa o kadar rom denedim yine takılıyor yine takılıyor 4.1.2 hiç sorunum yoktu ne zamn 4.3 geçtim bu sorun çıktı :(

uzman47

uzman47

Üye
Aziz hocaya bir sorsaydin o daha iyi bilir...
o benim için sorun değil ama pek sevmedim yani bide müzik çalar takılmaları yaşıyorum hala kafayı yicem yaaa o kadar rom denedim yine takılıyor yine takılıyor 4.1.2 hiç sorunum yoktu ne zamn 4.3 geçtim bu sorun çıktı :(
S5 lite NL1 v2 mi seninki blekota v11 i kullandin mi onda belki yapmayabilir bir dene ...

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok abi bu sorun geçmiyor sağolsun oda yardımcı oldu ama yok sorun devam ediyor

CccGaming

CccGaming

Üye
kardeşim ben romu indirip kuruyorumk kerneli falan kurdum herşeyi yaptım şarjıda iyi dayanıyo ama telefondan birşeyler açınca mesela instagram veya bir oyun clash of clans gibi hem çok ısınıyo hemde çok hızlı şarjı bitio bunun nedeni nedir acaba

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konuya v11 linki eklendi
kardeşim ben romu indirip kuruyorumk kerneli falan kurdum herşeyi yaptım şarjıda iyi dayanıyo ama telefondan birşeyler açınca mesela instagram veya bir oyun clash of clans gibi hem çok ısınıyo hemde çok hızlı şarjı bitio bunun nedeni nedir acaba
Önceki romlarda da böyleyse telefondandır
Romu yükledikten sonra ısınmaya başladıysa romdandır

• Beğen

Üst Alt