Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
nediyelimyani
Üye
bu çıkıyor.
Aziz04
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nediyelimyani
Üye
saol aziz hocam
onurcngzhn34
Üye
ya şuna adam gibi launcher aticak olan varmı 4x4 de ikonlar çok büyük 5x5de genişlemiş ikonlar çok gözüme battı
1-2 sayfa once ben paylasmistim 5x5 ama.kucuk ikonlu
ferhat1905123
Üye
arkadaşlar aziz s5 lite v2 deki s5 taskmanager nasıl kaldırıcaz root extloor dan kaldırdım ama bu seferde son uygulamalardan ram yönetimine giremiyorum
Menu tusu islevi eskisi gibi olmasi icin zip dosyasi vardi onun linkini verebilecek olan varmi ?
yankeefb
Üye
Ses düzeyini ayarlama penceresi açılmıyor hani Zil sesi, uygulama, bildirim felan hepsi tek bir sayfada açılması için çark a tıklıyoruz ya tıklayınca açılmıyor nasıl düzeltebilirim bilen varmı ?
arkadaşlar aziz s5 lite v2 deki s5 taskmanager nasıl kaldırıcaz root extloor dan kaldırdım ama bu seferde son uygulamalardan ram yönetimine giremiyorum
uzman47
Üye
Task manageri niye kaldirdinki bu seferde incallui acik kalir
ferhat1905123
Üye
o benim için sorun değil ama pek sevmedim yani bide müzik çalar takılmaları yaşıyorum hala kafayı yicem yaaa o kadar rom denedim yine takılıyor yine takılıyor 4.1.2 hiç sorunum yoktu ne zamn 4.3 geçtim bu sorun çıktı
o benim için sorun değil ama pek sevmedim yani bide müzik çalar takılmaları yaşıyorum hala kafayı yicem yaaa o kadar rom denedim yine takılıyor yine takılıyor 4.1.2 hiç sorunum yoktu ne zamn 4.3 geçtim bu sorun çıktı
S5 lite NL1 v2 mi seninki blekota v11 i kullandin mi onda belki yapmayabilir bir dene ...
ferhat1905123
Üye
yok abi bu sorun geçmiyor sağolsun oda yardımcı oldu ama yok sorun devam ediyor
CccGaming
Üye
kardeşim ben romu indirip kuruyorumk kerneli falan kurdum herşeyi yaptım şarjıda iyi dayanıyo ama telefondan birşeyler açınca mesela instagram veya bir oyun clash of clans gibi hem çok ısınıyo hemde çok hızlı şarjı bitio bunun nedeni nedir acaba
kardeşim ben romu indirip kuruyorumk kerneli falan kurdum herşeyi yaptım şarjıda iyi dayanıyo ama telefondan birşeyler açınca mesela instagram veya bir oyun clash of clans gibi hem çok ısınıyo hemde çok hızlı şarjı bitio bunun nedeni nedir acaba