ogzhnoTr
Üye
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum bu patenti aldılar diye N1 telefon mu oldu ?
Bu patent ne alaka şimdi? Asus zaten senelerdir yapıyor böyle cihazları. Asus Padfone diye hem Telefon hem Tablet hemde Laptop olabiliyor.
Nokia Microsoft Gibi Boş İşlerin Peşinde Değil Sanırım Kendi Markasıyla Hem Telefon Hemde klavye üretecek.
Bu patent ne alaka şimdi? Asus zaten senelerdir yapıyor böyle cihazları. Asus Padfone diye hem Telefon hem Tablet hemde Laptop olabiliyor.
Ona bakarsan bir ara microsoft'da böyle bir patent aldı ve cihaz üretiyor diye haberler vardı.
Böyle boş ve uydurma şeyler ile anca kendini avutuyorsun kusura bakma.
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum bu patenti aldılar diye N1 telefon mu oldu ?
emin misin? opera arada bir atıyor.Rahat bırakın genci, eğleniyor kendince boş verin. Bir anlayamadı buradakilerin onun dedikleriyle ilgilenmediğini. Windows Phone bile kullanmıyor. Küçük bir trol kendisi boş verin.
emin misin? opera arada bir atıyor.

Hala nokia fanboyluğu yapıyorsun ve burada msye laf atıp duruyorsun dur sen yorulma ben senin yerine devam edeyim
Nokia fanboyu değilim.
Nokia olmada kimse lumia almazdı.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !
Yok anlamıyorum nokia sana para falan mı veriyor![]()

Boşverin ya çok konuşmaya uzatmaya gerek yok. Herkesin kendi düşünceleri ve yöneldikleri sistem veya marka var.Hala nokia fanboyluğu yapıyorsun ve burada msye laf atıp duruyorsun dur sen yorulma ben senin yerine devam edeyim
Nokia fanboyu değilim.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !
evet nokianın yanında çalışıyorum aylık 20 bin TL alıyorumHala nokia fanboyluğu yapıyorsun ve burada msye laf atıp duruyorsun dur sen yorulma ben senin yerine devam edeyim
Nokia fanboyu değilim.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !
windows 8 PC bile kasıyor eniyi işleri xboxNokia olmasa microsoft yapamazdı lütfen![]()
aynen Nokia android üretseydi kimse wpnin yüzüne bakmazdı Huawei alternatif çok.
emin misin? opera arada bir atıyor.
Senin bilgisayarında sıkıntı olmasın ?windows 8 PC bile kasıyor eniyi işleri xbox
evet nokianın yanında çalışıyorum aylık 20 bin TL alıyorum
windows 8 PC bile kasıyor eniyi işleri xbox
kesin mac kullanıyosundur ya da linux kullanıyorsundur sen windows yuklu gelen bilgisayarında 
evet nokianın yanında çalışıyorum aylık 20 bin TL alıyorum
windows 8 PC bile kasıyor eniyi işleri xbox

Zarar Yapacak Olan Sen Değilsin TabiWp aslında çin pazarında yer edine bilmek için huawei önemli olabilir di ama niyetleri yoksa kendileri bilir.
Windows 8 pentium 4 bilgisayarımda uçuyor. Sorun bilgisayarınızda bilginize.Zarar Yapacak Olan Sen Değilsin Tabi![]()
Doğru valla Sony android kullansaydı şimdiye 1 numara olurdu wp ile milyarlar zarar etmezdi. Hele htc wp yüzünden az kalsın batıyordu.Zarar Yapacak Olan Sen Değilsin Tabi![]()