Mate 10 Pro, Porsche Design tasarımıyla gün yüzüne çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Mate 10 Pro, Porsche Design tasarımıyla gün yüzüne çıktı
Huawei tarafından geliştirilen en güçlü model olarak karşımıza çıkan Mate 10 Pro modeli, Porsche Design'in muhteşem dokunuşuyla yeni bir görünüme kavuştu.


Akıllı telefon sektöründe oldukça önemli bir sıçrama yaşanan Çin merkezli Huawei firması, muhteşem bir 2017 yılını geride bıraktı diyebiliriz. Ulaştığı yüksek satış rakamlarıyla birlikte sektörün en önemli üçüncü üreticisine gelmeyi başaran Çin merkezli dev firmanın CEO'su Richard Yu, Porsche Design ortaklığıyla birlikte yeniden dizayn ettiği Mate 10 Pro modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.



Firma tarafından üretimi gerçekleştirilen en güçlü model olarak tanımlayabileceğimiz Mate 10 Pro isimli akıllı cep telefonu,yeni görünümüyle birlikte aynı zamanda en şık akıllı telefon modellerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın içinde olduğu kutu bile özel bir tasarım anlayışını ele alırken, Alman lüks şirketi Montblanc tarafından dizayn edilen özel bir deri çantayla birlikte geliyor.



Normal modele bakıldığında bu ürünün depolama birimi de daha yüksek olarak karşımıza çıkarken, ürün 256 GB kapasitesindeki bir depolama alanıyla birlikte geliyor. Ürün için tasarlanan UI arayüzü de oldukça şık bir tasarıma sahipken, ürün ilk etapta Amerika Birleşik Devletleri'nde sonra ise tüm küresel pazarda satışa çıkacak.



Ürünün 18 Şubat tarihiyle birlikte satışlarına başlanılacağı belirtilirken, fiyat etiketinin ise 1225 dolar olduğunu söylemeliyiz. Huawei Mate 10 Pro Porsche Design modelinin selefi ile birlikte aynı teknik özelliklere sahip olduğunu da sizlere hatırlatalım.
Mate 10 Pro, Porsche Design tasarımıyla gün yüzüne çıktı
 


Üst Alt