Haber Huawei'den Windows Phone Platformuna Veda!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
tamam.

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia Microsoft Gibi Boş İşlerin Peşinde Değil Sanırım Kendi Markasıyla Hem Telefon Hemde klavye üretecek.

Nokia marka klavye vov kesin çok tutar herkes alır. Klavyeli telefonlardan klavyenin çıktığını düşün. E taktığında laptop mu oluyor yoo

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rahat bırakın genci, eğleniyor kendince boş verin. Bir anlayamadı buradakilerin onun dedikleriyle ilgilenmediğini. Windows Phone bile kullanmıyor. Küçük bir trol kendisi boş verin.
Bu patent ne alaka şimdi? Asus zaten senelerdir yapıyor böyle cihazları. Asus Padfone diye hem Telefon hem Tablet hemde Laptop olabiliyor.
Ona bakarsan bir ara microsoft'da böyle bir patent aldı ve cihaz üretiyor diye haberler vardı.
Böyle boş ve uydurma şeyler ile anca kendini avutuyorsun kusura bakma.
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum bu patenti aldılar diye N1 telefon mu oldu ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Emre

Üye
Rahat bırakın genci, eğleniyor kendince boş verin. Bir anlayamadı buradakilerin onun dedikleriyle ilgilenmediğini. Windows Phone bile kullanmıyor. Küçük bir trol kendisi boş verin.
emin misin? opera arada bir atıyor.

saynesim

saynesim

Üye
Çok lazımdı yani olmasada olur

Rainesto

Rainesto

Üye

Hala nokia fanboyluğu yapıyorsun ve burada msye laf atıp duruyorsun dur sen yorulma ben senin yerine devam edeyim

Nokia fanboyu değilim.
Nokia olmada kimse lumia almazdı.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !

Yok anlamıyorum nokia sana para falan mı veriyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hala nokia fanboyluğu yapıyorsun ve burada msye laf atıp duruyorsun dur sen yorulma ben senin yerine devam edeyim

Nokia fanboyu değilim.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !

Nokia olmasa microsoft yapamazdı lütfen :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic
wpfurkan

wpfurkan

Üye

Nokia fanboyu değilim.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !

Boşverin ya çok konuşmaya uzatmaya gerek yok. Herkesin kendi düşünceleri ve yöneldikleri sistem veya marka var.
Böyle çok cevap verdim mi maazallah adınız çok bilmişe çıkıyor.
Emre arkadaşımız nokia'ya baya gönül vermiş. Ne diyelim umarım beklentileri karşılanır.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
dakamon

dakamon

Üye
Konu nerden nereye gelmis yine :)

Emre

Üye

Nokia fanboyu değilim.
Oo nokia süper.
Oo n1.
Nokia ! Nokia !

evet nokianın yanında çalışıyorum aylık 20 bin TL alıyorum ;)
Nokia olmasa microsoft yapamazdı lütfen :sirit:
windows 8 PC bile kasıyor eniyi işleri xbox

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Konu çok ilginç bir hal almaya başladı. Şöyle kıyıda köşede bir mesajım bulunsun diye yazıyorum
aynen Nokia android üretseydi kimse wpnin yüzüne bakmazdı Huawei alternatif çok.

Öhö öhö öhö. Nokia X serileri diyeceğim de gene bir ton Microsoft, Nokia saçmalığı okumak zorunda kalacağım! dan YAV HE HE butonunun olmamasına içerleneceğim.

Opera tarayıcı ne zaman Windows Phone işletim sistemi için geldi !!! de bizim haberimiz olmadı ?

Opera mini desen neyse derim , o da beta sürecinde neticede.

afwerker

afwerker

Üye
Senin bilgisayarında sıkıntı olmasın ?
Asus P5KPL-AM Se anakart
Pentium (R) Dual Core E5300 2.60 ghz
Nvidia G force g210 1gb ekran kartı
4 gb Ram
820 gb hdd ve 350gb boş alan olmasına rağmen şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım windows 8 ile

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Adam akıllı bilgisayarın yoksa kasar :D kesin mac kullanıyosundur ya da linux kullanıyorsundur sen windows yuklu gelen bilgisayarında :D

Rainesto

Rainesto

Üye

Hangi bölümünde çalışıyorsun diyeceğim de şimdi sen forum kurallarından dolayı yazamazsın :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp aslında çin pazarında yer edine bilmek için huawei önemli olabilir di ama niyetleri yoksa kendileri bilir.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Zarar Yapacak Olan Sen Değilsin Tabi ;)
Doğru valla Sony android kullansaydı şimdiye 1 numara olurdu wp ile milyarlar zarar etmezdi. Hele htc wp yüzünden az kalsın batıyordu.
Hepsi akıllı olup blackberry gibi android app'leri destekleseydi kimse samsung almazdı. Ne baş belasıymış be bu wp. :kop2:

Son düzenleme:

Üst Alt