Mobilde adam akıllı 1 özellik yok, neyi wow
Ben begenmedim
duşumduğum gibi hiç bir wow dedirticek şey yok..

Ya kardeşim anlatıyormusunuz ?Otg falan hiç bahsetmediler , getirmezlerse ayıp olur.
Browser?bu toplantı windows phone tanıtımı değildi arkadaşlar. açıkçası ben bu kadar bahsedilmesini de beklemiyordum. ayarlar düzeltilmiş,arka plan resmi gelmiş,mesajlaşma geliştirilmiş, klavye boyutlandırma gelmiş, touch office ve yeni mail uygulaması gelmiş, eylem merkezi geliştirilmiş. yani windows 10'un tüm cihazlarda ortak dilini anlatırken mobil sürümden bence bu kadar bahsedilebilirdi
Hayır PRV ler 25 dilde olacakArada kaçırdım Cortana 25 dile mi gelecek dendi, öyleyse ne zaman ?
Arada kaçırdım Cortana 25 dile mi gelecek dendi, öyleyse ne zaman ?
abi ben pek önemli bişi goremediğim için öyle dedim yani hayran olacağım bişi gibi benim açımdanArkadaşlar daha telefonlara gelecek özelliklerin detaylı listesini görmedik ki, neye göre beğenip beğenmeme moduna giriyorsunuz tam anlayamadım
Neler geleceğini önümüzdeki günlerde yapılacak haberlerden, sızan bilgilerden ve tam olarak ise Preview'den görebileceğiz.
Benim tek üzüldüğüm nokta, Preview sürümünün Şubat'tan ileriye sarkabilecek olması.
Konuşmalarda onu sezdim çünkü...