Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
Yiğit Türkmen
Üye
Onu bilmiyorum usta belki android sürümü desteklemiyordur diğer note 4 romlarında da görmedim ben onu
funny_halil
Üye
@aziz04 hocam 4.4.2 v3.3 mu
Hocam yayınla artık bi şey olursa geri dönütlerle düzeltilir
Aslında bitti gibi birşey. Eskiden şarj çok gidiyor diye msj yazmaya korkuyordum şimdi wifiyi hiç kapatmıyorum film izliyorum
Bu konunun durumuna bağlı olarak bir iki gün sonra yayınlarım diğerini...!
Aslında bitti gibi birşey. Eskiden şarj çok gidiyor diye msj yazmaya korkuyordum şimdi wifiyi hiç kapatmıyorum film izliyorum
Bu konunun durumuna bağlı olarak bir iki gün sonra yayınlarım diğerini...!
aziz yayınlasan artık bekliyoruz.. beklentiyi yükseltiyosun inşallah dediğin kadar sağlam olmuştur
omegafi
Üye
rom çok iyi düşünenlere tavsiye edebilirim. @aziz04 konunun durumu belli[emoji4] yayınla gitsin bekleme [emoji1]
Aziz04
Üye
Konu Sahibi
Valla beklentiyi yükseltmek için değil kardeşim.
Ben yanlızca şunu söyleyeceğim 15 saat tele hiç dokunmadım! Ve aldığımda şarjı bıraktığım gibiydi %1 bile şarj gitmemişti
Şuan tek sıkıntı olmazsa olmaz benim için çok önemli olan görüntülü arama yapılamıyor onun için uğraşıyorum.
İnşallah bu durumuda düzeltirim o zaman tadından yenmez bu rom..!
birpesimist38
Üye
İnşallah, Allah kolaylık versin beklemedeyiz..
omegafi
Üye
bi görüntülü aramaysa hiç onemli degil yayınla gitsin [emoji2] [emoji2] yayınla yayınla yayınla...
gfbli_erdi
Üye
Harika on numara bes yıldız bi rom olucak görüntülü aramada olucaksa en iyi rom olur
Aziz beklemedeyiz
Haftasonuna kadar yayınlarsın heralde
JosephLion
Üye
abi ne zaman yayınlarsın ? şarj olayı beni epey heyecanlandırdı :/
omegafi
Üye
yayınla yayınla yayınla şimdi yayınla [emoji122] [emoji122] [emoji122] arkadaşlar destek
Aynen herşey tam olsun aceleye getirince sorunlarda oluyor
Bu romu xda forumunda yayınlayacağım çünkü şarj konusunda daha önce böyle bir rom yayınlanmadı
İnanın şarj durumu nasıl oldu bende anlamadım yani bilerek yapmadım
Aynen herşey tam olsun aceleye getirince sorunlarda oluyor
Bu romu xda forumunda yayınlayacağım çünkü şarj konusunda daha önce böyle bir rom yayınlanmadı
İnanın şarj durumu nasıl oldu bende anlamadım yani bilerek yapmadım