Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Arco68 tarafından official cm12 yayınlandı. Bu romdan farklı bir inşa deneyen arkadaşlar var mı? Eğer stabilite ve şarj konusunda iyiyse garantiyi feda ederek yüklemeyi düşünüyorum. Bahsettiğim yeni sürüm için yeni bir konu açabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim. Yeni konu açılmalı diye düşünüyorum, çünkü geliştiriciler farklı, yeni bir inşa ve Arco68 çok yetenekli bir geliştirici kısa sürede ağırlık onun romuna kayacaktır. Ayrıca official cm12.

Ekleme: Konuyu açan arkadaş indirme linkini güncellemiş official cm12 indirmiş oluyoruz yani arco68'in romunu ancak bu konuda daha önce yazılıp çizilenler F4k adlı arkadaşımızın romu idi unofficial olan, iki rom için farklı konu açılması daha hoş olurdu. Böylece hangi rom daha iyiyse onu kullanırız.

Dostum fark varsa diğer linkleride eklerim ayrı konuya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten genelde fikir alışverişi oluyor konuda yani ayrı konu olsada farklı yorumlar olmayacak.
Evet romu yüklüyorum yarım saate donerim heralde :)

rasmusen.17

Üye
Dostum fark varsa diğer linkleride eklerim ayrı konuya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten genelde fikir alışverişi oluyor konuda yani ayrı konu olsada farklı yorumlar olmayacak.
Evet romu yüklüyorum yarım saate donerim heralde :)
Peki tamam official cm12 hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Test ettikten sonra.

okshoot

Üye
beyler ben daha önce yüklemedim şimdi bu sayfa daki şeyi yükleyip açmaya çalıştım 15 dk dır açılmıyor yardım

berk alican

Üye
abi kötümü ya tüm hevesim kaçtı

okshoot

Üye
kamera çalışmıyor galeri de yok

berk alican

Üye
beklicez mecbur bari o ara 4.4.4. çıksa da keşke :D

nanotex

nanotex

Üye
kamera çalışmıyor galeri de yok
Kamerada sıkıntı yok bende ya. Müzik çalar ilk açtığımda direkt hata verdi dk 1 gol 1 :D
Bu arada güzel bişey farkettim bildirim gelince ekranda siyah-beyaz olarak sönük bir biçimde belirip sönüyor. Bildirim ışığı niyetine :D hoşuma gitti

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
32hakan

32hakan

Üye
Galeri nasıl yok?
Statusbara tarih ekleme yok bunda.
Root yetkisi için supersu reciveryden yüklemem gerekti, apk olarak olumlu sonuç alamazsanız zip olarak yukleyin

Kamera, galeri, muzik, mesaj
test etmeden sildim. Bunların dışında sorun gorunmuyor.
Şarjda farklılık var mı hocam

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Şarjda farklılık var mı hocam

Daha sarjdan cekmedim ama stock ℅19'du cm12 yukleyince birden ℅70 oldu :D
Yarın sarj suresi yazarim ama benim ortalama 4,5 saat ekran suresi oluyor degismiyor.

rasmusen.17

Üye
Galeri nasıl yok?
Statusbara tarih ekleme yok bunda.
Root yetkisi için supersu reciveryden yüklemem gerekti, apk olarak olumlu sonuç alamazsanız zip olarak yukleyin

Kamera, galeri, muzik, mesaj
test etmeden sildim. Bunların dışında sorun gorunmuyor.
Teşekkür ederim diğer arkadaşlarında yorumlarına bakarak biraz daha beklemeye karar verdim. Snapshot versiyonu çıkarsa onu kurarız artık.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Bende herşey düzgün çalışıyo gayet güzel müzik çalar sadece ilk açtığımda attı attığı anda bi daha girdim bu sefer açtı şuanda tek gördüğüm ufak bi sorun var o da telefonun ekranı kilitliyken orta tuş teli uyandırmıyo oda muhteelen bir sonraki güncellemede halledilir Unofficialdaki gibi hala türkçeye çevrilmemiş yerler var benim telde gayet iyi çalışıyo yani

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bende herşey düzgün çalışıyo gayet güzel müzik çalar sadece ilk açtığımda attı attığı anda bi daha girdim bu sefer açtı şuanda tek gördüğüm ufak bi sorun var o da telefonun ekranı kilitliyken orta tuş teli uyandırmıyo oda muhteelen bir sonraki güncellemede halledilir Unofficialdaki gibi hala türkçeye çevrilmemiş yerler var benim telde gayet iyi çalışıyo yani

Orta tusa buton bolumunden gorev atarsan acar :)
Ayrica secenekler tusuna son uygulamalar gibi gorevler atayabilirsiniz ayarlar/buton bolumunden

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Bilgehan94
nanotex

nanotex

Üye
Müzik dinlerken donma oluyor seste :/

baskahmet

baskahmet

Üye
Yorumlara bakılırsa stock' romda kalmak daha iyi görünüyor

djraghav

djraghav

Üye
başka yazıcak yer bulamadım telefona 5 i kurdum sonra stock rom a döndüm sonra sorunsuzca yükledim sanırım şimdi telefon samsung yazısında kaldı rom yüklediğimiz zamanki gibi bekliyomuyuz stock romda yoksa ben telefonu soft brick mi ettim yardım edin kaç dakikadır açılmıyor bilmiyorum bana göre uzun ama kısada olabilir çok panik oldum zaten zor aldım telefonu lütfen yardım edin ne yapıcam stock rom yükleyince bu kadar bekleniyormu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Sen niye habire rom değiştiriyon. Kal sabit romda. Bataryayı çıkar 2dk bekle sonra cwm gir wipe data wipe cache yap

djraghav

djraghav

Üye
anlamıyosun galiba telefon rottlu değil stock rom yükledim açılmadı olay şu sıkıldım cm11 e geçtim sonra dedim cm12 daha iyi sonra da stock rom vardı hazırda wipe data falan yapmadan direk download moda gittim stock romu ykledim telefon samsung yazısında kaldı cmw tekrar kurabilme şansım varmı şimdi ?
telefon açılmıcak tekrar rootlayamam da çünkü hata ayıklaması falan açmam lazım ya nabıcam ben of ben bu telefonu açamzsam annem beni geberitr çünkü çok zor durumlarda aldık

Üst Alt