Bahadir_fb
Üye
Neden cm ssy
Abi o zaman niye unoffical ve neden cyonagen sayfasında yok
Sen birşey yapıp paylaşsan; paylaştığın şeye benim ismimi veririrsin yoksa kendi isminimi?
Neden cm ssy
Abi o zaman niye unoffical ve neden cyonagen sayfasında yok
abi işte bende onu diyorum cyoangen kendisi yapmıyor başka grup var ondan yararlanıp yapıyor direkt cyanogen değil işte anlaştık sanırımSen birşey yapıp paylaşsan; paylaştığın şeye benim ismimi veririrsin yoksa kendi isminimi?

abi işte bende onu diyorum cyoangen kendisi yapmıyor başka grup var ondan yararlanıp yapıyor direkt cyanogen değil işte anlaştık sanırım![]()
Tamam abi TeşekkürlerXda da CyanogenMod Team yazıyor.
Yuh be kardeş. Uçmuş bu
Son sürüm 04 f4k kernel bir kaç ufak düzenleme ve bu puan cm 12
grafikler aynı ama şu üsttekiler bi fena :OBende şaşırdım nasıl olur diye arkasından bidaha yaptım bu sefer 25000 aldım.Yuh be kardeş. Uçmuş bugrafikler aynı ama şu üsttekiler bi fena :O
kullanılmıyorsa düzeltmek için ne yapılabilir?cm12 de kızılötesi kullanılabiliyormu?
eski sürüm varsa dön kardeş 28 yada 24 yada bir internet kafeden indir ve evde kur yoksa bu sürüm çok hatalı çıktıgüncelleme geldi temiz kurulum yaptım evdeki wifi yi bulmuyor wifisiz ne yapıcam internet paketimde yok .s
telefonu aç kapa bulurgüncelleme geldi temiz kurulum yaptım evdeki wifi yi bulmuyor wifisiz ne yapıcam internet paketimde yok .s
cm sayfasında nightly bölümünde var. snapshot çıkana kadar kurmak istemiyorum desem yeridirBeyler hayırlı olsun ilk resmi sürüm çıkmış.
Hani nerde göremedim. Link atarmısınız
Hani nerde göremedim. Link atarmısınızBeyler hayırlı olsun ilk resmi sürüm çıkmış.
ben de seni bekliyom yükleyip onay verirsen yüklerimYükleyen varmı resmi sürümü bir değişiklik varmı

Aynen ben de. daha yeni rusya romunu yükledim. Yükleyen arkadaşlar yorum yapsın iyiyse yükleriz. Olmadı snapshot çıkana kadar beklerizcm sayfasında nightly bölümünde var. snapshot çıkana kadar kurmak istemiyorum desem yeridir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız